GeriAlışveriş Koska Süper Kahramanları ile görev başında!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Koska Süper Kahramanları ile görev başında!

Koska Süper Kahramanları ile görev başında!

Protein açısından zengin tahin ve pekmezi çok seveceksiniz.

Kış soğuğunun iyiden iyiye hissedildiği bu günlerde bağışıklık sistemini güçlendiren, üşümeyi engelleyen Süper İkili, “Tahin ve Pekmez” ismindeki Süper Kahramanları’yla görev başında.

Asırlık marka Koska, pratik ambalaja sahip Süper İkili ürünü için, hem çocuklara hem de yetişkinlere tahin ve pekmez karışımını sevdirecek 3 boyutlu, isimleri Tahin ve Pekmez olan Süper Kahramanlar oluşturdu.

Kışın soğuğunun iyiden iyiye hissedildiği, soğuk algınlığı hastalıklarının arttığı bu günlerde bağışıklık sistemini güçlendiren, üşümeyi engelleyen tahin-pekmez karışımı Süper İkili yeni reklam kahramanlarıyla ekrana çıktı.

Bağışıklık sistemini güçlendiriyor

Koska gıda yetkililerinin yaptığı araştırma sonucu, uzman doktorların çocukların zeka gelişimine yardımcı olduğu için tavsiye ettiği tahin pekmez karışımı, vücut direncini artırma özelliği de sağlıyor.

Uzmanlar mide rahatsızlıklarına karşı olumlu etkileri bulunan tahinin, pekmezle karıştığında enerji vermesinin yanı sıra, eşsiz bir lezzet kazanarak soğuk havalarda üşümeyi engellediğini de dile getiriyor.

Bağışıklık sistemini güçlendiren tahin-pekmez çocukların hastalıklara karşı korunaklı olmasını sağlıyor. Geleneksel karışım ayrıca besinlerin midede uzun süre kalmasına yardımcı olarak acıkma hissini de erteliyor, böylelikle çocukların abur-cubur yeme isteği azalıyor. 

Hafıza kaybını engelliyor

E, C , B vitaminleri ve protein açısından çok zengin olduğu bilinen tahin en az süt ve et kadar besleyici etkisi olduğu kabul biliniyor. Beynin tek enerjisi olan doğal şeker zengini pekmez ise yetişkinlerde hafıza kaybını önlemeye yardımcı olmasının yanı sıra bebeklerin ve çocukların sağlıklı gelişmelerinde önemli yer tutuyor.

Tahin pekmez karışımı Süper İkili ürünü marketler, Nazar Boncuklu Koska mağazaları ve www.koska.com internet adresinden de temin edilebiliyor.

False