Teknolojinin geldiği nokta

Medikal estetik teknolojilerinin geldiği noktada “estetik operasyonlar” artık son seçenek olarak tercih ediliyor. Estetik trendleri, birden fazla soruna çözüm bulabildiğimiz ve sonuçları çok etkin olan cihazlı uygulamalar ile güzellik ve estetik anlayışına yeni bir boyut kazandırıyor.

Haberin Devamı

Bugünkü yazımın konusu; hastalarıma önerirken sonuçlarıyla onları mutlu edeceğini bildiğim fraksiyonel radyofrekans enerjisiyle çalışan bir cihazlı uygulama.
Yeni nesil bakım seçenekleri sayesinde “minimal non invaziv” olarak tanımladığımız bu cihazlı ve benzeri uygulamalar, uzun iyileşme süreçleri gerektiren estetik ameliyatları ikinci planda bırakıyor.
Ayrıca acısız ve hızlı dokunuşlarla güzelleşmek daha konforlu hale geliyor.
Artık sizlerin de bildiği gibi genç görünen bir cildin sırrı kolajen üretiminin tetiklenmesiyle mümkün oluyor.
Parlak, sıkı, pürüzsüz, akne skarlarından arınmış, gözenekleri, renk düzensizliği olmayan bir cilt istisnasız herkesin isteği...
Biz doktorların bunu yapabilmesinde en büyük destekçimiz ise elimizdeki cihazlar ve iyileştirmede uygulanan işlemler.
Yeni nesil iyileştirme uygulamalarıyla epidermal yenilenme sağlayarak ve cilt yağ dokusunu yeniden şekillendirerek özellikle ileri yaş hastalarda bile daha sıkı, daha pürüzsüz, canlı bir cilt elde edebiliyoruz.
Teknolojinin geldiği nokta
Birden fazla cilt sorununa
tek bir cihazla çözüm
Fraksiyonel radyofrekans enerjisiyle çalışan cihazın farklı başlıkları ve patentli teknolojileri sayesinde
sadece cilt ve yüzdeki sorunlara değil, vücut genelindeki sorunlara da çözüm sunabiliyoruz.
Kaşlar, göz çevresi, nazolabial kıvrımlar, alt yüz ve boyun gibi ulaşılması zor bölgelere cihazın özel teknolojileriyle ulaşabiliyor ve minimal radyo frekansı sayesinde ameliyatsız sıkılaştırmayı sağlayabiliyoruz.

Haberin Devamı

Fraksiyonel radyofrekans ile
neler yapabiliyoruz?
Altın iğneli radyofrekans cihazının muadili yok ve diğer radyofrekansla çalışan cihazlardan oldukça farklı.
Özel tasarım iğnesi örümcek ağı şeklinde elektrotlarla kaplı olan bu cihaz, cilt altındaki her noktaya daha yoğun enerji verilmesini sağlıyor.
Böylece ilk seanstan itibaren gözle görülür bir yenilenme oluyor.
Vücut için özel derinlik ayarları olduğundan tüm vücut uygulaması yapabilen tek fraksiyonel radyofrekans
cihazı bu.
Birden fazla cilt sorununa tek bir cihazla çözüm sunabildiğimiz fraksiyonel radyofrekans ile hem yüz, dekolte, boyun, cilt sorunlarını hem de vücut genelindeki farklı sorunları çözümleyerek iyileştirme yapabiliyoruz.
Bunları sıralamak gerekirse; cilt kırışıklıklarının görünümünün ve yüz, boyun ile dekolte bölgelerindeki sarkmaların iyileştirilmesinde, yara-ameliyat izi, sivilce izlerinin silinerek cildin yenilenmesinde, lekelerin silinerek daha homojen bir cilt tonu elde edilmesinde ve gözeneklerin sıkıştırılmasında, farklı sebeplerden oluşan çatlakların görünümünün iyileştirilmesinde, kol ve iç bacakların sıkılaştırılmasında fraksiyonel radyofrekans kullanabiliyoruz.
Özellikle vücut biçimlendirme denilince danışanlarımızın çoğu bunun uzun ve acılı bir süreç olacağını düşünüyor. Ancak radyofrekans enerjisi kullanan cihaz, kişiye özel planlanan seanslar ile atletik bir vücut elde etme imkânını da bize sağlıyor.
Kol ve bacak içinin yanı sıra karın bölgesini sıkılaştırmak ve liposuction sonrası operasyon bölgesinde sıkılaşma elde etmek için de fraksiyonel radyofrekanstan faydalanabiliyoruz.
Uygulamanın gücünü ve etkisini artırmak için, PRP-mezoterapi gibi farklı tedavi işlemleriyle kombinleyerek kullanabiliyoruz.
Seanslar 35 ila 40 dakika arasında uygulama yapılacak bölgeye göre değişkenlik gösterirken, seans sayısı da danışanın ihtiyacına göre belirleniyor.
İşlem sonrası uygulama yapılan bölgenin muhakkak nemlendirilmesi ve güneşe maruz kalmaktan kaçınılması gerekiyor.
Özellikle yüz, boyun ve dekolte bölgelerine yapılan uygulamadan sonra yüksek koruma sağlayacak bir güneş kremi kullanılmasını öneriyoruz.

 

Yazarın Tüm Yazıları