2023 İncili Gastronomi Rehberi’ne giren restoranlar açıklandı. Şef Emre Şen, Casa Lavanda’da brunch, Xuma Village’da ise pop-up yemek düzenleyecek. Hilton Bomonti’den sürdürülebilir menü, yazarımız Vedat Milor’un yeni televizyon programı ve Ranchero’nun yepyeni tabaklarıyla son haberler burada...
#GastronomiMayıs sonunda Gelibolu’ya gittiğimde, sahile kalın bir tabaka halinde vuran köpükleri gördüğümde bir dönemin tahminlerimizden çok daha erken sona erdiğini düşündüm. Deniz bitmiş, çevre felaketi gerçekleşmişti. Her türlü atığımızdan beslenen bir canlı türü hayat sahamızı işgal etmişti.
#Müge AkgünBeyaz Türk akımlarından hep nasibini alan, değişen kent kültürünü yansıtan Nişantaşı’ndaki Milli Reasürans Çarşısı, uzun bir süredir gözden/gündemden uzaktı. Son yıllarda plakçısı, çizgi romancısından sonra boks salonu da açıldı, kanı hızlandı. Kantin’in de buraya taşınmasıyla beraber, şimdi bir umut doğdu. Çarşı, zamanın ruhunu yeniden yakalayabilecek mi?
#NişantaşıAğız tadıyla bir kış geçirmeniz dileğiyle, Türkiye’nin 25 popüler şefi bu kış denemeniz gereken tabakları, taze keşiflerini, her daim favorilerini sıraladı. Ortaya, kesip saklanası okuyup denenilesi gurme bir kılavuz çıktı. Aç karnına bakmayın, sindire sindire okuyun, tadını çıkarmaya bakın