GeriAlışveriş En önemli yardımcınız olacak!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

En önemli yardımcınız olacak!

En önemli yardımcınız olacak!

Evernote Food’la “yemek yapmayı bilmiyorum” bahanesi tarihe karışacak.

Evernote Food yemekle ilgili deneyimleri hatırlamak için harika bir uygulama. Evernote Food, yemeğin büyük finalini, yani yemekleri, insanları ve ortamı yakalamada harika bir iş çıkarıyor.

Tarif bulma veya restoran seçme sürecinde ne yapıyor. Herhangi bir yerde görüp beğendiğiniz yemeğin fotoğrafını çekip Evernote Food’a kaydedin, eve gittiğinizde tarifinize hem telefonunuzdan, hem bilgisayarınızdan rahatlıkla ulaşın. Evernote Food’la “Yemek Yapmayı Bilmiyorum” bahanesi tarihe karışacak.

Evernote Food sevdiğiniz yemekleri hatırlamanıza yardımcı olur. Harika yeni restoranlar keşfetmeden aile yadigarı yemek tariflerini belgelemeye kadar, Evernote Food size hayatınızın yemekle ilgili hatırlamaya değer anlarını keşfetmeniz, toplamanız ve hatırlamanız için tek bir yer sunuyor. Binlerce tarif arasında gezinin tarifleri kırpın ve kaydedin. Yıllarca biriktirdiğiniz özel yemek tariflerinizi Evernote Food’a kaydederek alan tasarrufu edin artık yemek tarifi kitaplarına ve not aldığınız küçük defterlere gerek yok. Nereye giderseniz gidin bütün tarifleriniz yanınızda.

Evernote Food tüm yemek tariflerinizi tek bir yerde toplamanıza olanak sağlamakla kalmıyor aynı zamanda yeni restoranlar keşfetmenize ve bunları kaydedip arkadaşlarınızla paylaşmanıza olanak sağlıyor. Mesela çok gezen biriyseniz gittiğiniz yerlerdeki memnun kaldığınız restoranları daha sonra hatırlamak üzere Evernote Food’a kaydedebilir ve arkadaşlarınıza önerebilirsiniz. Mevcut konumunuza göre yakınınızda bulunan tüm restoranlara kolayca ulaşabilirsiniz.

www.evernote.com

False