GeriAlışveriş Çocuğunuz için sağlıklı atıştırmalıklar bu sitede
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuğunuz için sağlıklı atıştırmalıklar bu sitede

Çocuğunuz için sağlıklı atıştırmalıklar bu sitede

İçinize sinerek çocuğunuza yedirebileceğiniz atıştırmalıklar www.hadihamyap.com'da!

www.hadihamyap.com’da organik/doğal tarım ürünlerinden yapılmış, içinize sinerek çocuğunuza yedirebileceğiniz sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıklar hazırlanıyor, tazecik evinize ulaştırılıyor.

“Kendi çocuklarımıza yedirmediğimiz hiçbir gıdayı satmayız” mottosuyla hareket eden site kurucuları, Dalya Saftekin Çalışkan ve Filiz Morkoç çocukların iştahını açacak, onları mutlu edecek ve sağlıklı büyümelerine yardımcı olacak nefis gıdalar hazırlıyor. Zengin kuruyemişlerden oluşan granola çeşitleri, tatlı-tuzlu kurabiyeler, tatlı-tuzlu kekler ve poğaçalar, www.hadihamyap.com’da! Sağlık dolu bu sitede yer alan ürünler Türkiye’nin en temiz tarımının yapıldığı topraklarda, kimyasal gübre ve GDO’lu tohum kullanmadan, sadece yerli tohumlarla üretim yapan yerel çiftçilerden tedarik ediliyor. Şeker olarak ise, Türkiye’de bulunmadığı için Almanya’dan getirilen organik sertifikalı, rafine edilmemiş ve beyazlatılmamış şeker kamışından üretilen esmer şekerden faydalanıyorlar.

www.hadihamyap.com, İstanbul içine özel kurye ile gönderim yapıyor. Kurabiye gurupları hariç diğer ürünler de kargo ile şehir dışına ulaştırılabiliyor.

Her an elinizin altında sağlıklı bir atıştırmalık olsun isterseniz, yapmanız gereken tek şey www.hadihamyap.com ile bir an önce tanışmak…

False