GeriBebek Sağlığı Vegan sertifikalı ürün seçerken dikkat edilmesi gerekenler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Vegan sertifikalı ürün seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Vegan sertifikalı ürün seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Günümüzde tüketiciler ürün seçimlerinde ürünlerin doğayla olan ilişkisine de önem vermektedirler. Markaların geliştirdiği ürünlerin hayvanlar üzerinde denenmemiş olması ya da ürünün kendisinin doğal içeriklere sahip olması ve doğada kolayca çözünebilir olması tüketiciler tarafından daha çok tercih edilmelerine neden olmaktadır.

Vegan sertifikalı ürün nedir?

Vegan sertifikalı ürünler içeriğinde hayvansal ürünler barındırmayan ve hayvanlar üzerinde deney yapmayan ürünlerdir. Üreticiler bu özellikleri barındıran ürünlerle vegan sertifikası alarak daha çok tüketiciye ulaşmayı hedeflemektedirler. Tüketicilerin farklı tercihlerini karşılarken aynı zamanda ekolojik döngüye de katkı sağlayan markalar bir anlamda geleceğimizi de garanti altına almaktadırlar.

Ürün seçiminde dikkat dilmesi gerekenler

Vegan sertifikasına sahip olabilmek için ürünlerin hayvanlar üzerinde test yapmıyor olması yeterli değildir. Bu nedenle her cruelty free ürünün vegan sertifikasına sahip olduğu söylenemez. Ürünlerde ve ürünlerin bileşenlerinde hiçbir hayvansal içerik olmaması da cruelty free olması yanında aranan bir özelliktir. Bunların yanı sıra aynı şekilde ürünlerin hiçbirinde hayvan GDO’su da bulundurulmamalıdır.

Kozmetik, gıda ve tekstil gibi sektörlerin büyük çoğunluğu ürünlerinde bu sertifikanın bulunmasına özen gösterirken bazı markalar bu özelliklere sahip, doğal içerikli serileriyle tüketicilere temiz içerikli alternatifler sunmaktadırlar. DeepFresh Probiotics Serisi gelecek nesillerimiz olan bebekler için doğal içerikli ve vegan sertifikasına sahip ürün alternatifleri yaratarak dünyamızın da geleceğini değiştirmeyi hedeflemiştir.

DeepFresh Probiotik Doğal Bebek Bakım Ürünlerinde Lansman Fırsatı! 

Sponsorlu İçerik

True