GeriÇocuk Sağlığı Panço'dan "kocaman" indirim
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Panço'dan "kocaman" indirim

Panço'dan "kocaman" indirim

Panço, günü "kocaman" yaz indirimine başlıyor.

Panço'da yüzde 50'ye varan kocaman yaz indirimi başlıyor

* Çocuk giyimi denince Türkiye'de akla gelen ilk markalardan Panço Cuma günü "kocaman" yaz indirimine başlıyor.

* Çocuklarının şık ve trendy olmasını arzu eden anne babalar Panço'nun yüzde 50'ye varan yaz indirimiyle çok mutlu olacak.

Türkiye'de çocuk giyiminin akla gelen ilk markalardan birisi olan Panço ilkbahar yaz 2011 indirimine başlıyor. Yüzde 50'ye varan indirim tüm ürünler için geçerli olacak.

Yaz sezonunda kız çocukları için, büyükler kadar şıklığın ön planda olduğu bir yaz koleksiyonu hazırlandı. Minik hanımlarda dantel kumaşlar, sade kesim elbiseler ve kat kat etekler yaza damgasını vuruyor. Ayrıca payetli kumaşlara ve tüllerle hazırlanmış saten fiyonklarla desteklenmiş modellere Panço vitrinlerinde rastlamak mümkün.

2011 yaz sezonu erkek çocukları için de renkli ve hareketli geçiyor. Klasik T - shirtler canlı baskılarla eğlenceli bir hal alıyor.

Spor giyimde ise sadelik ve rahatlık ön planda tutuluyor. Bazı denim pantolonlarda ve eteklerde diğer modellerde olduğu gibi aksesuarlara yer verildi, bu sayede spor kıyafetler de zenginleştirildi.

Panço ilkbahar yaz sezonunda kolej tarzı yağmurluklar, üçlü eşofman takımlar ve uzun kollu sweatshirtler de yüzde 50'ye varan indirimlerle alınabilecek.

False