GeriAlışveriş Oriflame’dan yepyeni bir seri: Strong is Beautiful
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Oriflame’dan yepyeni bir seri: Strong is Beautiful

Oriflame’dan yepyeni bir seri: Strong is Beautiful

Kadınların gücüne güç katmaya hazırlanıyor!

47 yıldan beri kadınlardan ilham alan Oriflame, kadınların güçlerine güç katmaya devam ediyor. Kadınlar için düzenlenen profesyonel spor faaliyetlerinin başında gelen WTA’in resmi kozmetik sponsoru olan Oriflame, geçtiğimiz günlerde Dubai’de gerçekleştirdiği lansmanla ‘Strong is Beautiful’ serisini tanıttı.

Kadınlardan ve onların gücünden ilham alan Oriflame, WTA ile olan işbirliğini bir adım daha ileriye götürerek “Strong is Beautiful” serisini yarattı. WTA yıldızlarının bilgi ve deneyimlerinin yanı sıra, en çok ihtiyaç duydukları ürünlerden yola çıkılarak hazırlanan bu seri, kadınların en hareketli anlarında bile kendilerini güzel ve yenilenmiş hissetmelerine yardımcı oluyor. Oriflame uzmanları WTA yıldızlarının yoğun ve hareketli yaşamlarını göz önünde bulundurarak, taze çiçeksi dokunuşları ile ciltlerini tazeleyici ve nemlendirici özelliğe sahip bir seri hazırladı. Üç üründen oluşan Strong is Beautiful serisinde 24 saat etkili Duş Kremi, Nemlendirici Vücut Kremi ve Anti-perspirant Deodorant bulunuyor. “Strong is Beatiful” serisi Nisan ayında satışa sunulacak.

Kadınların hayallerinden ilham alan ve onların başarılı, güzel ve kendinden emin insanlar olması için kadınlara iş fırsatları sağlayan Oriflame, 2011 yılından beri WTA kozmetik sponsoru olarak oyuncuların kortta ve kort dışında güzel görünmelerine yardımcı oluyor.

False