GeriEtkinlikler Okullar açıldı, hapşırıklar arttı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Okullar açıldı, hapşırıklar arttı!

Okullar açıldı, hapşırıklar arttı!

Peki, çocuğunuzu bakterilerden nasıl koruyacaksınız?

Çocuğunuzun okul döneminde yaşadığı birçok durum onun mikroplarla sıkı temasını kaçınılmaz kılıyor ancak Türkiye’nin ıslak temizleme mendili alanında öncü markası Fresh’n Soft, tam da bu noktada imdada yetişiyor. Çocuğunuza da bir tek çantasından cep boyutundaki ıslak mendili çıkarıp elini silmek kalıyor.

2013-2014 eğitim öğretim yılı başladı. Beraberinde doktor ziyaretlerinin artışı kaçınılmaz. Çocuğunuz, okul saatlerinde sizin kontrolünüzden uzak, ellerini yıkamadan beslenme çantasını açabiliyor, arkadaşının üzerine hapşırdığı kalemi kullanırken, o kalemi ağzına sokabiliyor. Bu da çocuğunuzun mikroplarla daha sıkı temasını kaçınılmaz kılıyor. Türkiye’nin ıslak temizlik mendili alanında öncü markası Fresh’n Soft, günlük temizliğe yönelik geliştirdiği, bakteriler üzerinde %99,9 oranındaki güçlü etkili olan ve her cilt tipiyle uyumlu Antibakteriyel Islak Temizlik Mendili ile suya sabuna uzak olduğunuz her an sizlerin imdadına yetişiyor. Fresh’n Soft bu yeni ürünüyle, öğrencilerin hijyenik yol arkadaşı oluyor. Okulda çocuğunuzun bakterilerden ve bakterilerin yol açtığı hastalıklardan korunmasına yardımcı oluyor. Çocuğunuzun tek yapması gereken çantasından cep boyutundaki ıslak mendili çıkarıp elini silmek…

Üst düzey cilt koruması için özel formül

Cilt üzerinde bulunan bakterileri alkol ve paraben içermeyen özel formülü sayesinde, cilde zarar vermeden temizleyen Fresh’n Soft Antibakteriyel Islak Temizlik Mendili, cildin pH derecesine uygun formülüyle de benzersiz bir cilt koruması sağlıyor.

Cilde uyumluluğu dermatolojik testlerle kanıtlanmış Fresh’n Soft Antibakteriyel Islak Temizlik Mendili, kozmetik yönetmeliğince gereken tüm testlerden başarıyla geçmiştir. Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı Biocidal ruhsatına sahip bu yeni ürün ciltte tahriş yapmayan özel formülü sayesinde üst düzey bir cilt korumasına imzasını atıyor.

www.freshnsoft.com

False