GeriEtkinlikler Modern Keloğlan “Caillou”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Modern Keloğlan “Caillou”

Modern Keloğlan “Caillou”

D-Smart, Smart Çocuk’ta başlıyor!

Tüm dünyada, sadece çocukların değil büyüklerin de severek izlediği; son yılların en beğenilen çizgi filmlerinden Caillou, D-Smart, 121. Kanal Smart Çocuk’da 7 Ağustos’da başlıyor.

Yayınlandığı her ülkede kısa sürede fenomen haline gelen, Türkiye’de de çok sevilen Caillou, D-Smart’ta, 121. Kanal Smart Çocuk’ta, 7 Ağustos’da ekranlara gelmeye başlayacak. Hafta içi her gün, saat 09:00 - 13:00, saat 19:00 ve 23.30’da yayınlanacak olan Kanada yapımı Caillou, sadece çocukları değil, büyükleri de ekran karşısına toplayacak.

Yazar Christine L’Heureux ve çizer Hélène Desputaux’un yarattığı bir çizgi roman kahramanın maceralarının çizgi filme dönüştürülmesiyle ortaya çıkan Caillou; dört yaşında, yaşama sevinci ile dolu, inanılmaz haya gücüne sahip bir çocuğun günlük yaşamını ve insanlarla olan ilişkilerini, onlarla olan diyaloğunu aktarıyor.

Caillou’nun lösemili bir çocuk olduğu ama buna rağmen güçlü yaşama sevinci ile örnek bir karakter olarak aktarıldığı Amerika versiyonu dahil, Almanya’dan İngiltere’ye kadar yayımlandığı pek çok ülkede övgüler toplayan bu çizgi film dizisinde, Caillou’nun yanı sıra sevimli ve Caillou için çok değerli olan kedisi Gilbert de sevilen, önemli bir karakter olarak yer alıyor.

Bir ihtiyacı olduğunda yardımına hemen koşan, sekreter olarak çalışan annesi Doris, iyi kalpli, babacan ama tamir işlerinde hiç de yetenekli olmayan, tamir için el attığı her aleti daha da beter bozan babası Boris; Calliou’nun sorunlarına hiç akla gelmeyecek yaratıcı çözümler bularak ona yol gösteren büyükannesi ve Caillou’yu çok seven, onunla yakından ilgilenen, gezmelere götüren büyükbabası ile mutlu bir yaşam süren Caillou’nun maceraları büyük ilgiyle izlenecek.

False