GeriAlışveriş Krispy Kreme’de iştah açan kampanya!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Krispy Kreme’de iştah açan kampanya!

Krispy Kreme’de iştah açan kampanya!

Krispy Kreme'de 6 alana 6 bedava!

Krispy Kreme’de tatlı ve tuzlu fırın harikalarıyla ağzınızı tatlandıracak doughnutlara Ramazan bereketi geldi! Ramazan ayı boyunca 6 alana 6 bedava!

Bu yıl 75. doğum gününü kutlayan Krispy Kreme, Ramazan’da müşterilerine, iftar ve sahur için de doyurucu olan ve enerji veren birbirinden nefis tatları, 6’ya 6 avantajı ile sunuyor. Ramazan ayı boyunca, tüm şubelerinde, 6 adet doughnut, Kop Kop ya da Kruffin satın alanlara, 6 adet de Krispy Kreme hediye ediyor. Ramazan bereketi sayesinde, Krispy Kreme müşterileri, doughnut ya da tatlı, tuzlu fırın harikalarından 6 adedi için ödeme yaparak, bir düzine satın alabiliyor.

Krispy Kreme, Ramazan ayı boyunca, birbirinden nefis tatları düzinelik kutularda, yarı fiyatına sunuyor. Kampanya kapsamında, 16 farklı doughnut çeşidi ile tuzlu fırın harikası Kop Kopların 4 farklı çeşidi ve tatlı fırın harikası Kruffinlerin 5 ayrı lezzeti için, Krispy Kreme müşterileri Ramazan süresince 6’ya 6 bereketinden yararlanabiliyor.

6 adet fiyatı ödeyerek, aynı fiyattaki üründen 12 adet satın alınabilen kampanya ile Original Glazed’den, çikolatalı ve renkli şekerlilere, içi çilek üstü pudra şekerlilerden, içi elma dolgulu üstü tarçınlı doughnutlara kadar, enerji ve lezzet dolu tatlar, doughnut severleri mutlu edecek. Krispy Kreme Ramazan Kampanyası çerçevesinde, zeytinli, peynirli, dereotlu peynirli, patatesli KopKoplar ile portakallı, çilekli, yabanmersinli, çikolatalı ve fındıklı Kruffinler de, karnı acıkanlar için, cazip seçenekler oluşturacak.

6’ya 6 Ramazan Kampanyası, Krispy Kreme’in İstanbul Şaşkınbakkal, ve Ortaköy ile Cevahir, Palladium, Capitol, Maltepe Carrefour, Forum İstanbul, Ümraniye Meydan, Kozzy, Star City, İş Kule Çarşı, Forum Marmara, MetroCity, Kanyon, Via/Port ve Demirören Alışveriş Merkezleri’ndeki şubelerinde Ramazan süresince günün her saati devam edecek.

www.krispykreme.com.tr

False