GeriAlışveriş Keyifli ve sağlıklı bir yıl için: Oshadhi Aromaterapi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Keyifli ve sağlıklı bir yıl için: Oshadhi Aromaterapi

Keyifli ve sağlıklı bir yıl için: Oshadhi Aromaterapi

Bu yılbaşında sevdiklerinize farklı ve sağlıklı bir hediye vermek ister misiniz?

Sevdiklerinizin, aromaterapinin iyileştirici ve pozitif gücünden faydalanarak yeni yıla daha sağlıklı bir başlangıç yapmasını istiyorsanız Oshadhi Aromaterapi uçucu yağlarını ve koku yayıcısını hediye edebilirsiniz.

Bu yılbaşında; farklı, aktif, sağlıklı ve iyi bir hediye vermek istiyorsanız, sevdiklerinizin iyiliği için Oshadhi Aromaterapi’yi seçin. İyilik, sağlık dolu bir hediye için Oshadhi Aromaterapi'nin birbirinden faydalı organik kokuları ile sevdiklerinizi mutlu ederken, şık koku yayıcısı ile de dekoratif bir güzellik sunabilirsiniz.

Fiziksel ve duygusal sıkıntılar için bitkilerin daha etkin kullanılmaya başlandığı günümüzde, özellikle aromaterapi ile desteklenen her türlü rahatsızlığın daha kolay atlatıldığını fark edenler hızla artıyor.

Her türlü sıkıntıya karşılık gelen aromaterapik yağlar, özellikle diffuser (koku yayıcı) ile kullanıldığında ortamı ve ortamda bulunanları da pozitif yönde etkileyerek yaşam kalitesinin artmasını sağlıyor.

Her bir bitkinin iyi geldiği rahatsızlıklar dışında, yaşam kalitesini yükseltmek için de kullanılan Oshadhi Aromaterapi yağlarından biri mutlaka sevdikleriniz ve sizin için.

Sağlıklı, huzurlu, rahat ve kaliteli bir yaşam için kendi difüzer’i (koku yayıcı) de bulunan Oshadhi'yi mutlaka deneyin.
Bitki yağlarının dışında farklı karışımların da yer aldığı Oshadhi Aromaterapi’ye hayran kalacaksınız…

Itır çiçeği yağı: Sinirsel gerginlik ve stres, boğaz enfeksiyonları, ödem, varis ve lenf sistemi sıkıntıları için.

Mandalina çiçeği yağı: Rahatlamak, uykusuzluk, anksiyete, gerginlik, depresyon, kabızlık ve bağırsak sendromları için.

Çam yağı: Nefes darlığı, bronşit, sinüzit, dolaşım bozukluğu, lenf sistemi tıkanıklığı, gut sorunları için enerji verir.

Lavanta yağı: Migren, astım, kas ağrıları, uykusuzluk, gerginlik, mide krampları ve gaz için. 

False