GeriAlışveriş 'Goldaş Ceremony' Koleksiyonu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

'Goldaş Ceremony' Koleksiyonu

'Goldaş Ceremony' Koleksiyonu

Goldaş tüm kadınlar için göz alıcı takılar hazırlıyor.

‘Bir başkadır Hint Düğünleri’ sloganıyla yola çıkan Goldaş, takıya tutkusu olan tüm kadınlar için ‘Goldaş Ceremony’ koleksiyonu hazırladı. Koleksiyonda altın kolye, küpe, yüzükten oluşan setler yer alıyor.

Düğün törenleri dünyanın her yerinde özeldir ama Hindistan’da farklı bir coşku ile yaşanıyor. Rengarenk kıyafetler ve göz alıcı takılar, Hint kültürüne özgü danslarla adeta bir şölene dönüşüyor.

Hint kadınlarının altına ve takıya olan tutkusu, düğün törenlerinde en güzel örnekleri ile sergilenir. Goldaş Ceremony Koleksiyonu ile siz de Hint düğünlerinin renkli ve özgün takılarına bürünebilirsiniz. Hint takıları, bu kültüre ve inanışlarına ait simgeler ile zenginleşir ve mutlaka dikkat çeker, ihtişamlı ve göz alıcıdır.

Ceremony Kolesiyonuyla Masal Gibi Bir Düğün

 Hint düğün takılarından esinlenerek yaratılan koleksiyonda; altın kolye, küpe, yüzük ve bilekliklerden oluşan setler yer alıyor. Tasarımlarda kullanılan renkli taşlarla, koleksiyonun etnik yanı vurgulandı. Bu yılın takı trendlerinde etnik desenler karşımıza çıkıyor.

Doğu’nun gizemli kapılarını aralayan Ceremony Koleksiyonu ile renkli bir masalı andıran Hint düğünlerine davetlisiniz.Güzel bir ömür, şans ve aşk dileyen takılar ile siz de Hint düğünlerinin zenginliğini yaşamınıza katabilirsiniz.

www.goldas.com

False