GeriAlışveriş Düşler Ülkesinde Yeniden Kış
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Düşler Ülkesinde Yeniden Kış

Düşler Ülkesinde Yeniden Kış

Çocuklar masalsı bir kış yolculuğuna çıkıyor!

LC Waikiki çocukları, yaz kış dinlemeden, hareketli ve hayalperest bir dünyanın peşindeler. Onların yaratıcı dünyalarına masalsı karakterler, figürler ve çizgi roman tadında grafikler ile seslenen LC Waikiki, yeni mevsimde de çocukların hayal dünyalarını yansıtmayı başarıyor.

Minik Kızlara Biraz Folklorik Biraz da Romantik Kış

LC Waikiki kızları, folklorik ve romantik detaylarla süslü yeni gardıropları ile hem sevimli hem de göz alıcı bir kış yaşayacaklar. Kelebekler, sevimli hayvanlar, çiçekler ve matruşka desenlerinin, aplike, payet, baskı ve nakışlar ile başrol oynadığı bu cici koleksiyon, kızların olmazsa olmaz giyim, ayakkabı ve aksesuarlarını bir arada sunuyor. Minik kızlar, mor, fuşya, macenta, açık pembe, antrasit ve gri tonlarından, ekru, kahve, sarı ve turkuaza kadar geniş bir renk yelpazesi ile sonbahara renk katıyorlar.

Minik Erkeklere Macera Dolu Kış

Erkek çocukları maceradan maceraya koşuyor. Her zaman heyecan arayan minik erkekler, yeni LC Waikiki’leri ile kâh motosikletine atlayıp uzaklara gidiyor, mucit olup formüller ve robotlar dünyasında yaşıyor, kâh kahraman olup komik canavarlarla mücadele ediyor, ya da okulda birbirinden eğlenceli maceralara imza atıyor.

Çocukların hareketli dünyasına uyan, her zamanki gibi fonksiyonellik ve rahatlık ekseninde hazırlanmış yeni LC Waikiki yeni sezon koleksiyonu, minik erkekleri dinamik ve eğlence dolu bir sonbahara davet ediyor. Tematik desenler, harfler ve rakamların baskı, nakış ve aplikeler ile hayat bulduğu koleksiyonda fonksiyonel cepler, apolet, kapüşon, reglân kol, polo ve v-yaka, ekose ve çizgi öne çıkan başlıca detaylar arasında. Erkek çocukları, çok zengin bir renk dünyasında, maceradan maceraya koşarken, şıklıkta büyük ağabeyleri ile yarışmayı da ihmal etmiyorlar.

False