GeriAlışveriş Çocukların renkli dünyası Faber-Castell
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocukların renkli dünyası Faber-Castell

Çocukların renkli dünyası Faber-Castell

Rengarenk oyun hamurları çocuklar için en iyi tatil eğlencesi.

Çocukların sıkılmalarını önlemenin en iyi ve faydalı yolu yaratıcılıklarını geliştiren oyunlar sunmak. Faber-Castell’in rengarenk oyun hamurları da çocuklar için en iyi tatil eğlencesi.

Faber-Castell çocukları hiçbir zaman unutmuyor. Tatilde de çocukların yanında olan Faber-Castell oyun hamurlarıyla hem eğlendiriyor hem de yaratıcılıklarını geliştiriyor. Faber-Castell’in su ve yağ bazlı formüllü oyun hamurları kolay şekil alıyor ve ele yapışmıyor. Böylece oyun sonrası temizlik sorun olmaktan çıkıyor. Günlerce açık kalsalar bile kurumayan formülleri ve 3, 4, 12 renk seçenekli paketleriyle çocuklara rengarenk, yaratıcı dünyaların kapısını açan Faber-Castell oyun hamurları, çocukların el becerilerini geliştirmek için eğlenceli bir seçenek oluşturuyor!

Anti bakteriyel olma özelliği ile çocuklara sağlıklı eğlence seçeneği sunan Faber-Castell Oyun Hamurları dünya standartlarına uygun sağlık testlerinden de geçiyor. Faber-Castell’in tüm diğer ürünleri gibi, oyun hamurları da Türkiye ve dünya çapında akredite bir laboratuvar olan SGS Laboratuvarları’nda testlere tabi tutularak çocukların sağlığı için ürün güvenliği test ediliyor. Böylece oyun hamurları çocuklara ulaşan ürünlerin anne-babalar tarafından gönül rahatlığıyla satın alınması için ulusal ve uluslararası tüm standartlara uygun olarak üretiliyor.

False