GeriEtkinlikler Alışveriş ve eğlence, İstanbul Shopping Fest’te!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Alışveriş ve eğlence, İstanbul Shopping Fest’te!

Alışveriş ve eğlence, İstanbul Shopping Fest’te!

İSF, 9-29 Haziran 2012 tarihleri arasında sizleri bekliyor.

Bu yıl İstanbul’da ikincisi gerçekleşen İstanbul Shopping Fest (İSF), 9-29 Haziran tarihleri arasını kapsıyor. Festival, hem eğlenceyi hem de alışveriş keyfini bir araya getiriyor.

İstanbul’un festival coşkusunu rengarenk yaşayabilmesi için özel tasarımlarla ve ışıklandırmalarla süslenecek olan cadde ve sokaklar, ünlü sanatçıların konserleri, sokak partileri, sürpriz eğlenceler, moda gösterileri ile İSF boyunca İstanbullulara ve diğer konuklarına ev sahipliği yapacak. Birbirinden güzel hediyeler, kampanyalar ve çekilişlerle de sürpriz heyecanlar yaşatacak olan festival, sezon ürünlerindeki indirimler, AVM’lerde düzenlenecek yıldızlı alışveriş geceleri ve etkinlikleriyle İstanbul’u bir kez daha yıldızlaştıracak.

21 gün 21 gece indirim ve eğlence

Festival süresince İstanbul’un onlarca noktasında, alışveriş merkezlerinde ve mağazalarda birçok etkinlik gerçekleşecek. İstanbul, 21 gün ve gece süresince bir eğlence merkezine dönecek. Sokak şenlikleri, konserler, gösteriler, müzik etkinlikleri, partiler, yarışmalar, moda gösterileri, yurt dışından gelecek olan özel grupların şovları ve defileler ile birbirinden renkli görüntülere sahne olacak olan İstanbul, bölgesinin tek cazibe merkezi olacak. Sezon ürünlerinde yüzde 50’lere varan indirimler, kampanyalar ve çekilişlerin yanı sıra her hafta sonu Anadolu ve Avrupa yakasında birer AVM yıldızlı alışveriş geceleri düzenleyecek.

Festival hakkında daha detaylı bilgi edinmek için İstanbul Shopping Fest'in internet sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.istshopfest.com

False