GeriAlışveriş 2011 Bluekey Çocuk Kreasyonu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2011 Bluekey Çocuk Kreasyonu

2011 Bluekey Çocuk Kreasyonu

Bluekey'den yeni yılda muhteşem tasarımlar sizi bekliyor.

Özgür çocukların markası Bluekey, yeni yıla çocukları cesaretlendiren koleksiyonları ve 6 ana teması ile vitrinlerdeki yerini alıyor.

Pembe ve morun hakim olduğu çiçek ve kelebek motiflerinin ağırlık kazandığı, Yazın tüm enerjisini kış günlerine yansıtan ‘’Harmony’’ teması, özgür kızlar için tasarlandı. Bluekey çocuklarının özgürlükçü ruhunu yansıtan, kendine güvenen asi ve cesur sokak modasının tüm enerjisini yansıtan ‘’Avenue 87’’ ise rahatlığına düşkün çocuklar için özel bir koleksiyon.

Zarafetiyle ışık saçan “Allure”; okulun eğlenceli hali “Funny College”; 90’ların vazgeçilmezi “Rock&Roll”; batının hızlı çiftlik yaşantısını günümüze taşıyan “Country” temaları ile her çocuğun farklı beğenisine seslenen Bluekey, 2011 yılında çocuklara özgürlük sunuyor.

Bluekey Mağazaları

İstanbul: Avcılar Pelikan Mall, Bahçeşehir 3. Cadde AVM, Bakırköy Carousel AVM, Bakırköy Ebu Ziya Caddesi, Başakşehir Olimpa AVM, Bayrampaşa Forum AVM, Fatih Historia AVM, Mahmutbey 212 Power Outlet, Şirinevler E5 Cadde, Zeytinburnu Olivium AVM, Beylikdüzü Perla Vista AVM Ankara: Carrefour AVM Artvin: İstanbul Bazaar AVM Aydın: Söke Ege 1 Outlet Bursa: As Merkez Outlet AVM, Carrefour AVM, Zafer Plaza Hatay: İskenderun Primemall AVM Kayseri: Park AVM Tekirdağ: Çorlu Orion AVM

www.bluekey.com.tr

False