UZATMADA BÜYÜLEDİK

GEÇEN yılki finalde olduğu gibi 75-75 uzatmaya giden maçtan müthiş destansı bir galibiyet çıkardı Fenerbahçe.

Haberin Devamı

Cin çarpmış gibi büyülenen CSKA bu sezon ilk mağlubiyetini alırken son 5 dakikada (20-4)’le evinde çok mahçup oldu. Obrakadabra epeydir şapkasından tavşan çıkaramaz olmuştu ama bu akşam Ekbe Udoh ile wudoo büyüsü yaptı. Udoh bütün maç takımı sırtladı ve bütün istatistiklerine tavan yaptırdı. Kulağı geçip geçmediği tartışılan Itoudis’in oturmuş, saat gibi işleyen, pozisyonlarının en iyilerinden oluşan CSKA’sı Fenerbahçe’nin düzenli kaos basketboluna teslim oldu.


USTA KULAK ÇEKTİ

 

Enerjisiz, isteksiz, durgun başlayarak erken geriye düştük ama her maçın hırs adamı Udah’la çabuk toparlandık. Teodosic’in akıllı perdele-devril organizasyonlarıyla pota altımıza yüklenerek direncimizi kırdı CSKA. Arkasından biz çemberin yolunu unutmuşken üçlük olup yağmur gibi yağmaları rağmen son çeyreğe kafaya girdik. Aaron Jackson pilotajında uzatmaya kadar geldiler. Teodosic maçı kurtarmaya soyunup telaşlı atışlar yaparken sokak basketbolunun efendisi Dixon destanı imzaladı.

 

Haberin Devamı

DAÇKA DA BAMBAŞKA

 

Zirve tırmanışı arayan sıra dışı galibiyetler takımı Daçka, İstanbul’a darbeli gelen Maccabi’yi coşkulu karşılayıp baştan denize dökmek istedi ama bu telaşlı hırstan oluşan top kayıpları önce ters tepti. Maçı uzun süre, 19 sayıya kadar varan farkla geride götüren Daçka’da Clyburn (20) ve Wilbekin’in (23) mucize galibiyeti getirdi.

Yazarın Tüm Yazıları