Real sever Fener

BİRBİRLERİYLE yaşanmışlıkları vardı...Fenerbahçe İspanyolca’da kral anlamına gelen Real’in şampiyonluk serisine geçen sene playoff’lar da 3-0’la son vermişti. Sarı lacivertliler ligin ikincilik postunu kapmak için maçı çok fazla istedi ve hem son saniyeye kadar kafa kafaya giden maçı, hem de geldiğinden beri en iyi maçını oynayan Nunnanly e kazanarak bir hüsran daha yaşattı. Eski oyuncusu, Real koçu Lasso, ustası Obradovic’i çok iyi dış atıcıları olmasına karşın içerden oynayarak yenmeyi kafaya koymuş.

Haberin Devamı

GERİ ADIM YOK

 

Baştan Ayon-Reyes ikilisi içeriden yüklendiler. Bizim yanıtımızda boyalı alanı olumlu kullanan ikiz kulelerimiz Udah-Vessely’den geldi. Kafa kafaya geçen ilk yarıda uzun adamlar adeta 2x2 maç yaptılar. Ancak onlar kenardan gelenlerle uzunlarını Jaycee Hunter-Randolph ile enerjilerini yedekler, hatta değiştire değiştire onlardan daha iyi verim alırken bizimkiler Antic’den yoksun gecede yorularak savunma dirençlerini ve skora katkılarını yitirdiler.

 

Aranan skor ve içeri takviye, Kalinic ve Nunnanly’den gelince Fenerbahçe geri adım atmadı. Bu ikili resmen sırtladılar takımı.

Yazarın Tüm Yazıları