2020 yılı son iki ayı, 2021 yılı hakkında ipucu veriyor.

14 Aralık güneş tutulması,21 Aralık'ta bir Jüpiter-Satürn kavuşumu,23 Aralık'ta son Mars-Plüton karesi,30 Aralık yengeç burcunda dolunay gerçekleşiyor.

Haberin Devamı

Yukarıda maddeleri sırasıyla yazarak zamanlar yaklaştıkça anlatacağım. Bu maddeleri takip ederek ilgilenin diye bahsediyorum. Hani öğretmene sorarsınız ya hocam 500 sayfaya çalışmayayım hangi bölümlere çalışayım onu söyleyin. Bende size 500 sayfadan 4 bölümden sorumlu olacağınızı söylüyorum. Ama çalışmalısınız.

 

İyi mi olacak? Kötü mü olacak fikrinden çıkın.

 

Yıl 2021 oldu. Artık astrolojiyi kendi hayatınıza yön vermek ve eksikliklerinizi görmek adına kullanın. Hangi noktanızı güçlendirmeniz gerekiyor bunları çözün. Her şeyin daha iyi olacağını söylemek isterim ama bunun için bana yardımcı olmanız gerekiyor. Bunun için sizin daha iyi olmanız gerekiyor. Bundan sonrası yama yapmakla gitmeyecek. Kendinize değişen çağın içinde yer edinmek zorundasınız. Oflayarak, puflayarak ya da ona buna suç atarak bir şeyler başa çıkamazsınız.

 

Haberin Devamı

20 Yıllık yeni bir döngü başlıyor!

 

Jüpiter ve Satürn her yirmi yılda bir hizalanır ve bunların birleşimi genellikle yeni yollar kökleşirken eski yaşam biçimlerinin yok olduğunu gösterir. Son Jüpiter-Satürn kavuşumları 1980 ve 2000 yıllarında gerçekleşti. 2020'nin sonunda odak noktasına gelen bu uyumla, kaçınılmaz büyük bir değişme doğru ilerliyoruz.

Bu Jüpiter-Satürn birleşimini özel kılan şey, son iki yüz yıldır bu kavuşumların toprak burçlarında meydana gelmesiydi ama yüzyıllar sonra Hava elementinde gerçekleşecek. Atmosferde bir şeyler değişecek ve sizler bir anlık bir aydınlanma ile yaşantınızda yeni yöntemler belirleyeceksiniz.

23 Aralık'taki üçüncü Mars-Plüton karesi, bazılarının 13 Ağustos ve 9 Ekim civarında yaşadığı olayların sonuçlanmalarını anlatabilir.

 

İletişim kurma ve sosyalleşme şeklimizde dramatik değişiklikler yaşayacağımız bir çağa giriyoruz. 

 

Haberin Devamı

2021 yılında Finans ve gıda sektörlerimizi tamamen değiştirecek olan Uranüs ve Satürn karesi sizlerin de bu şekilde yol almanıza dair haberler veriyor. Diğerlerinin yanı sıra bu yönler, 2021 için hala bazı zorlukları gösteriyor.

 

Bu noktayı güçlendirmek için, 

2021 yazında bir normallik tadı geri dönüyor ama 2022'ye kadar tam olarak yoluna girmiyor. Ve 2022 yılına girerken bir şeyler yoluna girmiş olsa bile girmemiş gibi görünmeye devam edecek. Bu durum sizle alakalı olacak. Daha iyi olmalısınız.

 

Sağlığımız ve sosyal refahımız tehdit edildiğinde, zenginlik veya bencil fikirlerimiz anında değişebilir. Bunu unutmayın. Geriye sevgi kalır. Geriye sadece sevgi kalması için bunların tehdit edildiğini hala görmüyor musunuz :)

 

Haberin Devamı

Finansal piyasalarda ne olursa olsun, Boğa burcundaki Uranüs, servet kavramlarımızı yıkacak

 

En büyük servetin insanlık, aşk ve sevgi olduğunu göreceğiz.

 

Finansal sistemlerin olası reformlarına doğru yöneliyorsak, bunu akılda tutarak mal veya hizmet sağlayabilen kuruluşlar ya da kişiler olmamız gerektiğinin altını çizmek isterim.

 

2021 için ne yapabilirsiniz?

 

Bunları aralık ayında daha fazla yazıyor ve anlatıyor olacağız ama kısaca fikir sahibi olmak için bağdaştırıcı önemli birkaç konuya değinelim.

 

2019 ve 2020'de bizi alışkanlıklarımızı ve içsel olarak metamorfozu değiştirmeye zorlayan Satürn ve Plüton birleşiminden nihayet kurtulacağız. 

Jüpiter, bizi yaşamlarımıza ve içinde yaşadığımız dünyaya yeni bir bakış açısı geliştirmeye teşvik eden birleşimi güçlendirdi.

 

Haberin Devamı

Bu, bu birleşim sürekli öncesinde bahsettiğimiz gibi bir şeyleri güçlü değiştirecek ve dönüştürecekti. 2020 kaygı verici bir dönüş yaptı. Yine de Anka kuşunun küllerinden doğması da bir krizdir diye düşünecek olursak hepimiz için yeniden bu krizi çözme fırsatlarına ulaşacağımızı söyleyebiliriz.

 

Bu gezegensel kavuşum hayatımızı Koronavirüs ile yani bir pandemi ile tekabül ettiğinden ve bu kavuşumların artık birbirinden uzaklaşmaya başlayacağını da göz önüne alacak olursak artık salgın bitip kontrol altına alınacağını ve daha az can kaybının olacağını umabiliriz. 2020'de bu özellik Satürn ile de bağlantılıydı.

Satürn disiplinize etme ya da biçme işlemi yaparken, Plüton ile bilinen gezegen yıkım ve güçlü değişimi hayatınıza çağırdı. Plüton'un aynı zamanda korku ve ıstırabı da temsil ettiğini unutmamalısınız. Jüpiter'in burayla kavuşması bu duygularımızı güçlendirmesiyle birlikte korku hüküm sürdü ve malımızı ya da işimizi kaybetme konusunda endişelenmemize neden oldu. Bu, bizi bazı şeylere bakış açımızı, değerlerimizi ve diğer insanlara, çevreye karşı tutumumuzu değiştirmeye götürse bile çok etkiliydi. 2020 sayfasını yavaş ama emin adımlarla çevirmenin ve bu çalkantılı yıldan ders almanın zamanı geldi!

 

Haberin Devamı

Ekolojik ve ekonomik beklentiler.

 

Dünyamızı değiştirme, Toprak Ana'nın yardım çağrılarına cevap verme ve yeni tüketim araçları bulma veya geliştirmeye devam etme arzusunu sürekli olarak aklımızda tutacağız . Ancak kapitalist sistemin destekçileri tarafından yavaşlatılacağız. 

Dünyanın diğer bölgelerinde, ilgili ülkenin yönetici gücü tarafından geri çekilip karşı çıkılsa da, bölgesel bağımsızlık için yeni girişimler de  olabilir.

 

İklim değişikliği ve doğal afetlerle ilgili uyarıları hala riske atıyoruz (Uranüs ile Satürn arasındaki bu kare, Toprak Ana'ya bağlı Boğa burcu ile insanları temsil eden Kova burcu arasında oluşuyor). 

 

Bununla bağlantılı olarak, daha iyi barınma bulmak, kendimizi düşman bir iklime karşı savunmak için araçlar bulmak, Doğa ile ilişkimizi geliştirmek ve geleceğimizi garanti altına almak için geleceğe yönelik kararlar almaya ve çözümler bulmaya devam etmeliyiz.

 

Bununla birlikte, her zaman tüm çözümlere sahip olamayacağız ve bunun fikri bile bizi huzursuz etmeye neden olacaktır. Her halükârda ilerleme kaydetmeye çalışacağız, cevaplar arayacağız ve artık saklanmayacağız.

 

Mutlu günler dilerim…

 

Yazarın Tüm Yazıları