Şehrin göbeğinde DJ’li, yüzmeli gece eğlencesi... Bu partide cankurtaran var

Gece vakti Taksim’de ayağında şıpıdık terlik, omzunda havlu, plaj çantası taşıyan tipler görürseniz şaşırmayın. Hilton’dan çıkmışlardır...

Haberin Devamı

300kadar parti kurdu çekmiş şortları, mayoları, bikinileri... Bir kısmı havuzda. Diğerleri havuzun etrafında, ya ayakta dans ediyor ya şezlongda yatıyor.
Yatanlar, yüzmekten ve dans etmekten yorulanlar. Yoksa güneş falan ne gezer? Anca ‘ay’lanırsın, saat gecenin 11’i...

Şehrin göbeğinde DJ’li,  yüzmeli gece eğlencesi... Bu partide cankurtaran var
Ben geç gittim ama Hilton Oteli’nin havuz başındaki partisi saat 20.00’de başlıyormuş. Gitmeye niyetiniz varsa rezervasyon yaptırın. Üçüncüsü çarşamba gecesi.

Daha yeni olmasına rağmen boş şezlong yok

Taksim Hilton Oteli’nin yeşillikler içindeki açık havuzu burası. Çarşamba akşamı ikincisini yaptıkları ‘gece yüzmesi’ partisi.
DJ verdikçe afro-house ritmleri, olduğu yerde sallanan da var, gaza gelip kendini suya atan da.
Ben geç gittim. Meğer akşam 20.00’den beri buradalarmış. Nereden duymuşlarsa Anadolu Yakası’ndan gelen bile var.
Geçen hafta bir, bu ikincisiydi. Gece yüzmeleri henüz o kadar yeni ki etrafta bunca mayolu erkek olmasına rağmen şehrin her şeyi ilk bilen/gören gay’leri bile daha keşfetmemiş.

Şunun için söylüyorum; boş şezlong çok azdı, belli ki daha da popülerleşecek. Eğer gitmeye niyetlenirseniz kapıda kalmamak için rezervasyon yaptırmakta fayda var. Bir sonraki parti önümüzdeki çarşamba.

Çocuk bütün kış çalışmış, göstermesin mi yani?

Kadın-erkek sayısı eşit. Etraftaki tiplerin çoğu ya çift ya da arkadaş grubu. Kimi kenarda baş başa içkisini içip sohbet ediyor, kimi grup halinde jakuzi dansı yapıyor. Flamingo deniz yatağında tek tabanca takılıp karizma kasan da gelmiş, bütün kış vücut çalışıp kas basan da. Havuz partisinde kadınlar erkeklerden daha rahat. Zaten saç-makyaj bozuldu, koyver gitsin modundalar.
Çıkışta mı? Şıpıdık terlikle evine yürüyen bile gördüm. Soyunma odasında giyinip süslenip başka kulübe geçenler de oldu.
Yalnız saatleri hiç beğenmedim. 12’de parti mi biter, Külkedisi miyiz kardeşim?

Giriş 70 lira

Haberin Devamı

Fiyatlar ucuz değil. Hatta bir tık pahalı:
Girişte 70 lira veriyorsunuz. Şezlong ve havlu dahil. İçeride bir bira 25, bir votka 35 lira. Buna mukabil Hilton hizmeti alıyorsunuz: Soyunma odaları pırıl pırıl, şifreli kasanız var, havlular (ve eminim ki havuz) temiz, cankurtaran görev başında. Aç gelenler için atıştırmalık snack bar mönüsü mevcut. Dürümler 25 liradan başlıyor. Yalnız dikkat, yaş ortalaması çok net ve keskin:
25-30. Altına ve üstüne ekmek çıkmaz.
(0212) 315 60 00 / Instagram: @geceyuzmeleri

Haberin Devamı

Şehrin göbeğinde DJ’li,  yüzmeli gece eğlencesi... Bu partide cankurtaran var
Partiye Kadıköy, Acıbadem’den arkadaşıyla gelen Seda Karcı (solda) dijital pazarlama koordinatörü. “Hafta içi şehrin göbeğinde böyle
bir eğlence çok güzel. Başka bir yere ışınlanmış gibi!” diyor.
İşten çıkıp direkt buranın yolunu tutmuş. Anadolu Yakası’ndaki otelleri uyandıralım: Bakın, böyle bir talep var. Havuzlarınız atıl, millet
gece yüzmesi diye kalkıp ta Taksim’lere gidiyor.

Yazarın Tüm Yazıları