Kim bu Wanda Yenge?

Galatasaraylıların, Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau’dan sonra yeni bir yengesi olmak üzere: PSG’den transfer görüşmeleri süren Mauro Icardi’nin eşi ve menajeri Wanda Nara. Ama ne yenge... Dünyada Icardi’den bile meşhur. Instagram’da ünlü futbolcunun 8 milyon takipçisi var, karısının 14 milyon!

Haberin Devamı

PSG’den Galatasaray’a transfer görüşmeleri süren Mauro Icardi’nin oyuncu, model, işkadını ve menajer eşi Wanda Nara’nın, kocasının iki misli takipçisi olmasına şaşmamalı. Çok ama çok ilginç bir portre. Zaten transfer de onun iki dudağının arasında.
Hürriyet’in daha önce duyurduğu üzere transferin gerçekleşebilmesi için Wanda Nara İstanbul’a getirildi:
Kuruçeşme’de geceliği 33 bin liralık bir otelde konaklatıldı, kentin güzellikleri tanıtıldı ve eğer transfer gerçekleşirse Bebek’te kendilerine tahsis edilebilecek villalar gösterildi.
Wanda Yenge “Ok” verirse bu iş tamam. Çünkü Icardi öz kız kardeşini bile silecek kadar eşine tapıyor, sözünden çıkmıyor.
Kimilerine göre futbolcu avcısı kötü bir kadın, kimilerine göreyse futbolun erkek dünyasında tuttuğunu koparan bir dişi panter...
Peki kim bu Wanda Nara?
Beyrut kökenli, Arjantinli bir ailenin kızı. 35 yaşında. İlk ünlenmesi bir taciz skandalıyla oldu. Rol aldığı “Kral Corona” oyununda, şovun sahibi komedyen Jorge Corona tarafından taciz edildiğini iddia etti. O günden sonra da medyanın ilgisi üzerinden eksik olmadı.
2008’de Arjantinli futbolcu Maxi Lopez ile evlendi. Üç çocukları olduktan sonra karşılıklı aldatma iddialarıyla 2013’te ayrıldılar.
Lopez, Wanna’yı, kendisini bir başka Arjantinli futbolcu olan yakın arkadaşı Mauro Icardi ile aldatmakla suçluyordu. Hatta bu olaydan dolayı Nisan 2014’te Lopez’in oynadığı Sampdoria ile Icardi’nin oynadığı Inter arasındaki maça “Warda Derbisi” adı takıldı.
Lopez bu maçta Icardi’nin elini sıkmayı reddetti. Zaten Wanda ile Icardi 1 ay sonra evlendi.
Wanda Nara “aldatan kadın” olarak görülmesine rağmen üç çocuğunun velayetini almayı başardı, sonra iki çocuk da Icardi’den yapacaktı.
Ama bu evliliğe Maradona bile karşıydı. Arkadaşının eşiyle evlenen bir futbolcunun milli takımda yer almaması gerektiğini düşünüyor, Wanna Nara’yı milli takımın teknik direktörünü taciz etmekle suçluyordu.

Haberin Devamı

Kim bu Wanda Yenge

Bu suçlamalara karşı Wanda Nara, Arjantin’in efsane futbolcusu hakkında şu açıklamayı yaptı: “Bazılarına anti-doping testi yapmak gerekiyor. Zihinleri bulanık durumda. Dertleri her şeyi mahvetmeye çalışmak. Bize karşı takıntısı var.”
Wanda’ya tek karşı olan Maradona değildi. Icardi’nin kız kardeşi Ivana Icardi de Wanda Yenge’yi büyü yapmakla, abisini ayartmakla ve kendisinden uzak tutmakla suçluyordu: “En büyük düşmanımız ailenin içinde...”
Wanda Nara, Ivana Icardi’ye dava açtı, Mauro Icardi ise çok âşık olduğu karısından yana tavır koydu. Bu sırada Wanda Yenge, kocasının menajeri olma yolunda emin adımlarla ilerliyordu.
Sonunda çabaları sonuç verdi ve Icardi’nin 50 milyon euro bonservis bedeliyle Inter’den Paris Saint-Germain’e transferini sağladı.
Modanın başkenti Paris, Wanda Nara için bulunmaz bir yerdi.
Çünkü bütün bu harala gürele içinde kendine kozmetik ve tekstil markaları kurmuştu.
Beş çocuk annesi, 14 milyon takipçisi olan bir fenomen, çok önemli bir işkadını ve kocası üzerinden milyon euro’lara hükmeden, inanılmaz bir futbol figürü... Wanda Nara’nın İstanbul’da bu kadar titizlikle ağırlanmasının altında işte bu şaşırtıcı portrenin hayat hikâyesi yatıyor.

Haberin Devamı

Gelin-kaynana farkı

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un düğünlerinin yansımaları sürerken gelin cephesinden sert bir açıklama geldi.
Demet Özdemir yaptığı paylaşımda düğünle ilgili dönen geyiklere sert çıktı:
“Her şey eleştirilir, her şey kötülenir maalesef. Ama gerçek anlar! Ne eleştiri ne kötüleme o anları gölgeleyebilir. An biriktirin an! İyi bakın resme, ne çok an, ne çok sevgi var!”
Demet Özdemir, gelinlikleri hakkında yapılan esprilere, Oğuzhan Koç’un boy farkını dengelemek için smokinin altına giydiği yüksek tabanlı ayakkabılar hakkında yapılan mavralara çok bozulmuş anlaşılan.
Keşke takılmasa. Ne güzel evlenmişsiniz, boş verin, bu mutlu zamanın tadını çıkarsanıza.
Türkiye’nin önemli magazin figürlerisiniz, elbette ayakkabınız da, gelinliğiniz de, düğüne gelen de, gelmeyen de, çalan müzik de, hepsi konuşulacak. Çok beğenen de çıkacak, beğenmeyen de...
Ne gerek var bu bol ünlemli açıklamaya?
Halbuki kaynanası Kıymet Koç ne güzel, ne olgunca bir paylaşım yaptı, bütün bunlara hiç takılmadan:
“Demetçim ailemize hoş geldin. Güzel bir gün, rüya gibi bir düğün. Her şey en ince detayına kadar düşünülmüş. Hassasiyet, incelik, zarafet... Bence, bizce çok güzel bir düğündü. Gözleriniz, birbirinize bakışınız her şeyi anlatıyor. Evlatlarım, yuvanız şen, bereketli olsun. Güzel günleriniz evlat sevgisiyle taçlansın. Allah iyilerle karşılaştırsın. Kem gözlerden, art niyetli insanlardan, suizanda bulunanlardan muhafaza eylesin.”
Budur! Gerisi lafı güzaf.
Yaş ve tecrübe farkı tam da burada ortaya çıkıyor galiba.

Yazarın Tüm Yazıları