Bir taklit: Pınar Deniz’e yapılan ayıp

Çok Güzel Hareketler” ekibi Pantene Altın Kelebek Törenini işleyen bir skeç yaptı. Adı “Altın Baza Ödül Töreni”.

Haberin Devamı

Güya sanatçıları sahneye çağırıyorlar, çıkanlar komik konuşmalar falan yapıyor... Ben çok eğlenirim böyle şeylerle.
Ama skeç sırasında Altın Kelebek’te “Yargı” dizisindeki muhteşem performansıyla ‘En iyi kadın oyuncu’ ödülü alan Pınar Deniz’e çok ayıp ettiler.

Bir taklit: Pınar Deniz’e yapılan ayıp

Ödül törenindeki kıyafetinden saçına, hatta elbisenin üstündeki tüylere kadar Pınar Deniz’i birebir yapmışlar, ‘Ödülü hak etmeyen oyuncu’ kategorisinde sahneye davet ettiler. “Çok Güzel Hareketler” ekibinden Ebru Yücel sahneye çıktı.
Şöyle bir konuşma yaptı: “Bana bu ödülü kazandıran projeye çok ama çok... Çalışmadım! Zaten yeterince güzelseniz çalışmanıza çok da gerek yok...”
Yani şunu demeye getirmişler:
Pınar Deniz aslında iyi bir oyuncu falan değil. Sırf güzel olduğu için ödül aldı.
Evet, Pınar çok güzel bir kadın ama başarısını sadece buna bağlamak hem oyunculuğuna hem de ödül alması için ona oy veren hayranlarına büyük haksızlık.
Gerçi Ebru Yücel ve skecin senaristi Atakan Çelik ardı ardına Pınar Deniz’i kastetmediklerini açıkladı ama ikna edici olmadılar.
Pınar Deniz hayranları, “Kadın dünyanın en iyi oyunculuğunu sergiliyor üç sezondur”, “Bu mizah değil” gibi tepkilerini dile getirdiler sosyal medyada.

Haberin Devamı

BİR KİTAP: Irkçılığın korkunç yüzü

1974 yazı, Boston. Kentteki ırk ayrımcılığı ayyuka çıkmış halde. Kahramanımız Mary Pat Fennessy geleneklerine bağlı bir İrlanda mahallesi olan Southie’de faturalarını ödeme mücadelesi vermektedir. Kızı Jules bir gece geç saatlere kadar eve dönmez ve Mary Pat’in kayıp kızını bulma çabası başlar...

Bir taklit: Pınar Deniz’e yapılan ayıp

Dennis Lehane’in kaleminden çıkan “Ayrılan Yollar”, ırkçılığa dair ustaca yapılmış bir psikolojik çalışma. Kitabı okuduğunuzda sınırları zorlayan insanların neler yapabileceğini de görüyorsunuz. Zaten Stephen King de “Düşündürücü, öfkelendirici ve elinizden bırakamayacağız bir eğlence” demiş roman için. Saga Kitap’tan raflarda yerini aldı.

Haberin Devamı

BİR ARAŞTIRMA: Tatil süresi kısalıyor, pansiyon ilk sırada

Neredekal.com 2023’ün tatil “en”lerini açıkladı. Genel Müdür Gökhan Sivrikaya envanterlerinde bulunan 22 bin tesisi içeren veriler göz önüne alındığında artan fiyatların tatil sürelerini kısalttığını söylüyor. Orta gelir grubunda apart oteller daha ön plana çıkmış.
İçinde mutfak olduğu için daha hesaplı tatil imkânı sunuyormuş çünkü.
Bungalovlar ise sonbahar ve kış sezonlarının en gözde konaklama teması olmuş.
◊ 2023’te en çok tercih edilen ilk 5 konsept:
◊ Pansiyon
◊ Her şey dahil oteller
◊ Apart oteller
◊ Bungalovlar
◊ Denize sıfır oteller
◊ Bungalov tatili için tercih edilen ilk 5 bölge:
Sapanca (Sakarya),
◊ Rize
◊ Şile (İstanbul)
◊ İzmir, Antalya
◊ Termal tatili için tercih edilen ilk 5 bölge:
◊ Afyon
◊ Yalova
◊ Mudurnu (Bolu),
◊ Kızılcahamam (Ankara)
◊ Kozaklı (Nevşehir)

Yazarın Tüm Yazıları