Bugün ne yapsak?

İstanbul Caz Festivali kapasamında bugün ‘Altın Gün’ ve ‘Geeva Flava’ sahnede olacak. Turkcell Vadi sahnesindeki caz gecesini kaçırmayın.

Haberin Devamı

Sakıp Sabancı Müzesi’nin terasında Müzede Suare film etkinlikleri var. Bugün 2008 yapımı Reha Erdem filmi “Hayat Var” seyirciyle buluşacak.
***
Yarın ‘Dünya Temizlik Günü’. Sabah yürüyüşünüzü dışarıda yapın ve etraftaki çöpleri temizleyin. İnanın huzur dolacak içiniz.
***
İstanbul İllüzyon Müzesi giriş ücretlerinde kampanya var. Ayrıca içerisi çok heyecanlı ve ilginç. Keyifli vakit geçirmek için mutlaka uğrayın.
***
Zorlu Center’ın açık havaya özel hazırladığı ‘Zorlu’da Bir Başka Gece’ konserleri başlıyor. Bu akşam 19.30’da Fatih Erkoç & Trio ve Tuluğ Tırpan Pow Trio konseri var.
***
Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin en büyük Otizm Merkezi’ni açtı. Desteğe ihtiyacı olanlar belediyenin merkezine çekinmeden başvurabilir.
***
Balık sezonu başladı. Uzmanlar haftada iki gün balık tüketmenin önemini sık sık anlatıyor. Belki bir balık pazarına uğranabilir bugün.
***
Four Seasons İstanbul Boğazı’nın en güzel yerinde konumlanan bir otel. Bahçesinde çay kahve ya da yemek keyfi için havalar soğumadan gidin.
 

Yazarın Tüm Yazıları