Yeni Ay’ın etkileri

Yarın Boğa burcunda bir yeni ay meydana geliyor. Aşağıda yeni ayın iki hafta boyunca burcunuza yapabileceği olası etkileri ele aldım. Ancak, bu sefer yeni ayın hemen ardından bir Merkür gerilemesi yaşayacak olmamız yeni ayın etkilerini azaltabilir.

Haberin Devamı

Dolayısıyla, yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyorsanız yine ilk adımlarınızı 12 Haziran sonrasına ertelemeniz daha faydalı olabilir diye düşünüyorum Niobe’ce. Genel anlamda bakıldığında ise dün detaylı yazmıştım. Sevgi paylaşımlarına ve romantizme açık bir hafta sonundayız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Önümüzdeki 15 beş gün boyunca, kendinize ve kişisel gelişiminize yatırım yapabilirsiniz. En iyi özelliklerinizi ve en iyi yaptığınız şeyleri ön plana çıkartıp daha da fazla geliştirmenin yollarını arayabilir ve yepyeni bir “siz” yaratabilirsiniz.

Boğa
Önümüzdeki yeni ay sizi büyük resme odaklanmaya çağırıyor. Hayatınızda, modası geçmiş veya verimliliğini kaybetmiş şeylerden kurtulmak ve asıl önemli hedeflerinize odaklanmak isteyeceğiniz iki haftalık süreçtesiniz.

Haberin Devamı

İkizler
Bazı seçimlerinizi sorgulayabileceğiniz ve yaptığınız seçimlerden şüphe duyabileceğiniz iki haftalık süreçtesiniz. Ancak, bu yeni ay bundan sonra ne yapmak isteyeceğinizi ve bir sonraki durağın neresi olacağını anlamanıza yardım edecektir.

Yengeç
Yeni ay, iki hafta boyunca yeni bağlantıları, yeni kişileri, yeni gelişmeleri veya mevcut iş ya da ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayacak yeni yaratıcı fikirleri gündeminize taşıyabilir.

Aslan
Yarın meydana gelecek yeni ay, yeni iş ve kariyer fırsatlarını karşınıza çıkartabilir. Hayatınızın yeni alanlarında yeni başarılar elde edebilir veya farklı alanlarda isim yapabilirsiniz.

Başak
Hayatınızın bazı alanlarında yenilik yapmanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Yeni bir çevre, farklı bir muhit, farklı arkadaşlar ya da uğraşlar veya mevcut duruma farklı yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Terazi
Bazı ihtiyaçlarınızı diğerlerinin istekleri doğrultusunda ihmal ediyorsanız, bu yeni ay size artık kendi ihtiyaçlarınızı daha fazla ihmal edemeyeceğinizi hatırlatarak, diğerlerini bir kenara bırakmadan yapılması gereken şeylere entegre olmanızın güçlüğünü gösterebilir. Yenilikler yapmanız gerekiyor.

Akrep
Size artık keyif vermeyen iş, ilişki veya işbirliklerini son kez canlandırmayı deneyebilirsiniz. Ardından, eskileri bir kenara bırakarak yeni ayın yenileyici özelliği sayesinde yeni şeyler denemenin önemini kavrayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yay
Yarın meydana gelecek yeni ay, iki hafta süresince gelecekteki kendi refah ve mutluluğunuz için diğerlerinin hayatlarına ne tür katkılar veya yardımlar yapabileceğinizi araştırmanın önemini fark etmenizi sağlayabilir.

Oğlak
Yeni ay, iki hafta boyunca, belli yetenek ve özelliklerinizin farkına varmanızı ve kendinizi göstermenizi kolaylaştırabilir. Özgüveniniz artıyor ve kendinizi göstermek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kova
Bu yeni ay iki hafta boyunca, başkalarının hayatlarını düzeltmeye veya yapılandırmaya çalışırken kendi hayatınızı ihmal ettiğinizi ve eğer belli konularda ilerlemek istiyorsanız, aslen kendi hedeflerinize odaklanmanız gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Haberin Devamı

Balık
Günlük rutininizi veya rutin işlerinizi yeniden yapılandırmak ve kendinize daha uygun şekle dönüştürmek istiyorsanız, iki hafta boyunca yeni ayın enerjisinden faydalanabilirsiniz. Daha fazla özgür alana ihtiyacınız varsa, bulabileceğiniz günlerdesiniz.

Yazarın Tüm Yazıları