Niobe Aslı Temel

Terazi burcunda dolunay

31 Mart 2018
Yılın en zorlu dolunaylarından birisini yaşıyoruz. Etkileri her zaman olduğu gibi +/- 5 gün gibi düşünülmeli. Terazi burcunda meydana gelecek dolunay, ilişkiler, işbirlikleri ve ortaklıklar temasına dikkat çekiyor.


Bugünlerde (+/- 5 gün) ilişki ve işbirliklerimizde ortaya çıkan olaylar veya aydınlanan durumlar ya da farkına vardığımız gerçekler, vermemiz gereken kararların ciddiyetini anlamamızı sağlayabilir. Karar almaya zorlayabilir.
İyimserlikte ve kötümserlikte sınır tanımıyoruz. Bazı şeyleri geride bırakmamız gerektiğini anlıyoruz. Aslında uzlaşmacı olmak ve huzuru sağlamak istiyoruz ama gerilim izin vermeyebilir.
Mars ve Satürn’ün konumu mücadele, saldırganlık ve riskli durumların oluşması ihtimalini artırıyor. Çok dikkatli olunması, hızlı kararlardan, hareketlerden ve riskli işlerden kaçınılması gerekebilir 5 gün için. Sonlanma ve sonuçlanma enerjileri ön planda.

KOÇ
Olumsuz düşünmemeli, farklı fikirleriniz ve planlarınızla öne çıkmaya çalışmalısınız. Gerçekçi olarak gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz. Gergin durumları doğru yönetmeli ve duygusal tepkiler vermemelisiniz.

BOĞA

Yazının Devamını Oku

Ayrıntılar önemli

30 Mart 2018
Ev ve aile konuları zamanımızı alabilir. Ailevi konularda detayları atlamamak gerekiyor.


Zira boşluktaki Ay, işlerin istendiği hızda ilerlemeyebileceğine ve ayrıntıların önemine dikkat çekiyor.

 Koç
Ailenizde, aranızda yaş farkı olan bazı kişilerin konulara farklı şekilde bakmanızı sağlamaya çalıştığını görebilirsiniz. Bilgi sahibi yakınlarınızın yararlı tavsiyelerini alabilirsiniz.

BOĞA
Ziyaretler veya kısa yolculuklar olaylara bakışınızın farklılaşmasını sağlayabilir. Hayat tarzınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Yeni hobiler edinebilir, bunlar üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Gergin bir hafta

29 Mart 2018
Genel anlamda gergin bir hafta olması, olumlu etkilerin ortaya çıkmasını zorlaştırabilir. Bizim için önemli olan şeyleri doğru sıralamalıyız. Planlı programlı bir strateji dahilinde ilerlenmesi gereken günler.

Sabah saatleri daha rahat akıyor; farklı gelişmeler veya hoşluklar olabilir. Öğleden sonradan itibaren, dört gün boyunca engellenmeler ve otorite konumundaki kişilerle zorluklar yaşanabilir.
Akşam saatlerinde ise karşılanmayan beklentiler veya konsantrasyon sorunları görülebilir.

KOÇ

Konusunda uzman kişilere kulak vermeniz gereken günler. Kendinizi geliştirmeniz gerek. Aile üyelerinizden bazıları, yüz yüze olduğunuz durumları farklı açılardan görmenizi sağlayabilir.

BOĞA

Kısa mesafeli yolculuklar veya tanıdıklara ziyaretler, özgün bir durumu farklı açılardan değerlendirmenize neden olabilir. Yaşam tarzınızda değişiklikler yapmayı düşünmeye başlayabilirsiniz.

İKİZLER

Bazı fırsatlar veya yenilikler yüzünü gösterebilir. Bu gelişmeler ışığında sorumluluklarınızı farklı şekilde ele alabilirsiniz. Evle ilgili değişiklikler imajınızı da olumlu etkileyebilir.

Yazının Devamını Oku

Niobe burçlar ve rüyalar

28 Mart 2018
.

KOÇ

Önerilere ve pratik yorumlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak, kendi bildiğiniz gibi ilerlemeli, başkalarının yolunu takip etmemelisiniz.

BOĞA

Kişisel değişiklikler yapma niyetindeyseniz, herkese yapacaklarınızı anlatmamanızda fayda var. Sırlarınızı paylaşmanız işlerinizin karışmasına neden olabilir.

İKİZLER

Özel yaşamınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Bu sırada bazı kişilerin yararlı katkıları olabilir ve geleceğinizi ilgilendiren olumlu şeyler yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ

Sakinliğinizi korumanızda fayda var. Aksi takdirde bazı ilişkileriniz zarar görebilir. Öncelikle, işlerinizi gerektiği şekilde tamamlamaya odaklanmanız gerekiyor.

Yazının Devamını Oku

Niobe burçlar ve rüyalar

27 Mart 2018
.

KOÇ

Sizi, düşünce yapınıza uymayan şeyler yapmaya iten kişiler olabilir. Önünüze çıkan her şeye olumlu yaklaşmalısınız. Kişisel gelişiminize önem vermelisiniz.

BOĞA

Eleştiri dozunu iyi ayarlamalısınız. Aksi takdirde, kendinizi tartışmaların ortasında bulabilirsiniz. Yapmak istediğiniz şeyler varsa, detaylı öğrenmeye çalışmalısınız.

İKİZLER

Bazı konuları abartabilir ya da bazı kişileri yanlış yönlendirebilirsiniz. Ancak, tüm bunları yaparken karşınızdaki kişinin kim olduğunu unutmamanızda fayda var.

YENGEÇ

Maddi başlıklı konularda sizi hafife alan kişiler olabilir. Neye yatırım yaptığınız önemli. Baskılara rağmen yararınıza olmayan anlaşmalardan kaçınmalısınız.

Yazının Devamını Oku

Otorite savaşları yaşanabilir

26 Mart 2018
Hafta genelinde ilişkilerde adil davranmak ve uyumu yakalamak zor olabilir. Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerde zorluklar, iş hayatında veya kariyer başlıklı konularda zorlanmalar, gecikmeler ya da engeller oluşabilir.

Otorite savaşları yaşanabilir. Aynı zamanda alışılmadık olaylara ve rutin dışı gelişmelere açık günlerde olacağız hafta genelinde. Sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede olacak.

Koç
İlişki ve işbirliklerinizde sonlanma veya sonuçlanma enerjileri söz konusu olabilir. Karşı tarafın hayatındaki gelişmeler sizi destekleyebilir. İlişkilerde önemli kararlar alınabilir.

Boğa
İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren başlıklarda önemli kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızda veya üzerinde yoğunlaştığınız işlerde sonlanma veya sonuçlanma enerjileri devrede 10 gün boyunca.

İkizler
Maddi başlıklı konularda aksiliklere ve sıkıntılı durumlara açık birkaç günün içindesiniz. Sakinliğinizi korumalı, kontrolünüzü kaybetmeden tavır koymalısınız.

Yengeç

Yazının Devamını Oku

Güç gösterileri gergin ortamlar

25 Mart 2018
Ay, Yengeç burcunda... Ev, aile, gelenekler ve ülke başlıklı konular gündeme taşınıyor.

Genel anlamda güç gösterilerini, sözel tartışmaları, gerilimi artıran bir atmosfer olsa da, öğle saatleri civarında kısmen de olsa daha rahatlamış hissedebiliriz.

KOÇ
Özel yaşamınızda tartışmaların arttığı, seyahatler esnasında aksiliklere açık birkaç gün. Öfkeli tepkiler vermekten, ani kararlar almaktan veya ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

BOĞA
İnsanların işlerinize karışmasına izin vermemeli ve sırlarınızı kimseyle paylaşmamalısınız. Maddi, hukuki ya da sağlıkla ilgili konuların özel olarak ele alınmasında fayda var.

İKİZLER
Birkaç gün diğerleri için bir şeyler yapmak, başkalarına yardım etmek hoşunuza gidebilir. Kendinizi meşgul etmeniz özel yaşamınızdaki gerilimin azalmasına veya tartışmalardan sakınmaya da yardım edebilir.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku

Kazalara karşı dikkat!

24 Mart 2018
Öğle saatleri sonrasında hassasiyet artıyor, daha duygusalız. Alıngan olabiliriz. Ev, aile veya ülke başlıklı konularda daha derin düşünmeli, kararlılık göstermeliyiz.


Akşam saatlerinde ise ufak tefek sakarlıklar ya da kazalar dikkat gerektiriyor. Öfke kontrolü yapmak daha zor olabilir. Saldırgan tutumlu kişilerden veya riskli yerlerden uzak durmakta fayda var.

 KOÇ
Anılara dönmek sizi aşağı çekebilir. Olumsuz düşünmeyi bırakmalı, hayatın size sunduklarının tadını çıkarmalısınız. Yollarda veya tartışmalar esnasında kontrollü olmanızda fayda var.

BOĞA
Sizi yanlış tanıtan kişiler olabilir. Hiçbir şeyi yarım bırakmamalı, konuşulmamış şey kalmadığından emin olmalısınız. Kendinizi en iyi şekilde tanıtmanız ve gereken düzeltmeleri yapmanız gerekiyor.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku