Yardımlaşma duyguları ön planda

Boğa burcundaki Ay’ın Merkür, Neptün ve Mars’la olumlu açıları, spiritüel konulara merak duyabileceğimiz, yardımlaşma, konuşarak problemleri geride bırakma veya empati yapma özelliklerimizin ön planda olacağını gösteriyor.

Haberin Devamı

Birbirimize karşı daha özverili davranabileceğimiz, maddi konularda kârlı gelişmelere açık veya cömert olduğumuz olumlu bir gündeyiz.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ
Daha anlayışlı ya da duyarlı olmanız durumunda karşınızdaki kişileri ikna etmeniz, dikkatlerini çekmeniz veya sakinleştirmeniz daha kolay olacaktır. Dolayısıyla, istek ve ihtiyaçlarınızın karşılanabilmesi için zarif ve anlayışlı kimliğinizi ön plana çıkartmalısınız.

BOĞA
En iyi şekilde hazırladığınızı düşündüğünüz planlarda garip değişiklikler olabilir veya zamanlama problemleri lehinize sonuçlar doğurabilir. Değişiklikleri olumsuz değil, tam tersi olumlu algılamalısınız.

İKİZLER
Birkaç gün içerisinde ortaya çıkacak bilgiler veya haberler olayları daha net görmenizi sağlayabilir. Sabırlı olmalı, olayların üzerine gitmek yerine, olayların istendiği şekilde ilerlemesini sağlayacak koşulların oluşmasını beklemelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Bazı ilişkileri sonlandırma, bazı işbirliklerini bozma ya da bazı işlere zarar verme eğiliminde olabilirsiniz. Olayların üzerine gitmeyin ve bırakın olaylar kendiliğinden gelişsin. Her şeyin sizin yararınıza geliştiğini göreceksiniz.

ASLAN
Bazı kişilerle işbirliği içerisine girmek ya da birlikte hareket etmek istiyorsanız, karşı tarafın duygu ve düşüncelerini en iyi şekilde tahlil etmelisiniz ve insanları ikna etmek için aşırı gayret göstermelisiniz.

BAŞAK
Ortaya çıkan durumlar hızlı değişiklikler veya hamleler yapmayı gerektirebilir. Bu hamleler sayesinde istediğiniz hedeflere ulaşmanız veya yapmak istediğiniz işlerin halledilmesi daha kolay olacaktır. Dolayısıyla, değişiklikleri rahatsız edici bularak zaman kaybetmeyin.

TERAZİ
Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme sağlamak istiyorsunuz. Ancak, bu anlamda çok faal değilsiniz ya da daha rutin işlerle uğraşarak hedeflerinize kilitlenmiyorsunuz. Öncelikle bu durumu çözmelisiniz.

AKREP
Bazı konuları yanlış şekilde ele almış veya yanlış aksettirmiş olabilirsiniz. Şimdi belli konularda geri adım atmak veya diğerlerini sakinleştirmek çok uzun zaman alabilir ve yoğun çalışma gerektirebilir.

Haberin Devamı

YAY
Bazı konularda sabit fikirli bir görüntü vermemeye dikkat etmelisiniz. Bazı şeylerin yanlış olduğu ya da bu şekilde ilerlemeyeceği konusunda fikirleriniz olsa da doğru olup olmadığı konusu düşündüğünüz kadar net olmayabilir. Dolayısıyla, yanlış adımlar atmamak için esnek olmalı ve kapıları kapatmamalısınız.

OĞLAK
Kendinizi bazı alevlenmiş konuların tam ortasında bulabilirsiniz. Dolayısıyla, ateşe benzin dökmek yanlış bir tutum olacaktır. Sakinliğinizi korumalı ve mantıklı ya da esnek davranmaya çalışmalısınız.

KOVA
İşaretler bazı konularda yanlış yapabileceğinizi ya da yanlış yaptığınızı gösteriyor. Sorunlar karşısında eski yöntemlerinizi kullanmakta ısrarcı olmayın.

Haberin Devamı

BALIK
Hiç ihtimal vermediğiniz türden olaylara açık günlerdesiniz. Sakinliğinizi korumalı ve harekete geçmeden önce detaylı düşünmelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları