Harekete geçme arzusu

Bugünlerde girişimciyiz, coşkuluyuz ve harekete geçmek istiyoruz. Bizi motive eden ve heyecanlandıran olayların arkasından gidersek olumlu sonuçlar alabiliriz.

Haberin Devamı

Ancak, dikensiz gül bahçesi olmaz. Hafta sonu meydana gelecek Güneş tutulması ve bu gece oluşacak Merkür’ün olumsuz görünümü diyalogları sertleştirebilir, fikirlerimizi ifade de zorluk yaratabilir. İlişkileri veya diyalogları zorlamamakta fayda var.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Ne yapması gerektiğinin farkında olan ama bu durumu görmezden gelen veya unutan kişi ya da gruplar mantıksız taleplerde bulunabilirler. Duruma politik yaklaşmanız ve çok konuşmaktan kaçınmanız yararınıza olur.

Boğa
Bugünlerde siz dahil herkes her işi kendi bildiği yoldan yapma niyetinde olabilir. Dolayısıyla, fikir çatışmalarına girilme olasılığı var. Ancak, sonuçta orta yol bulunması zor. Ya sizin ya da diğerlerinin dediği olacak.

İkizler
Bazı konularda engellerle karşılaşabilir, baskıların veya engellerin üstesinden gelebilmek için tüm işleri üstlenebilirsiniz. Ancak, bu bile zor işe yarayacağa benziyor.

Haberin Devamı

Yengeç
Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir. Dolayısıyla, kulağı kapalı kişileri iknaya çalışmak yerine, birkaç gün beklemek daha doğru olacaktır.

Aslan
Bazı kişiler size canı gönülden yardım etmek istiyor olabilirler. Doğrudur. Ancak, bazılarının asıl niyeti farklı olabilir. Kimin ne düşünerek hareket ettiğini anlamanız gereken birkaç günün içerisindesiniz.

Başak
Sizin için kârlı olmayan pek çok teklif veya önerilerle karşılaşabileceğiniz bir iki gün. Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir. Yanıltıcı kişilere ve yanlış kararlara karşı tedbirli olmalısınız.

Terazi
Evinizi, ailenizi, özel yaşamınızı veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda haklarınızı aramanız, çıkarlarınızı savunmanız gerekiyor. Pozisyonunuzu iyi hesaplamalısınız. Aksi takdirde, size emirler yağdıran veya sizi yönlendirmeye çalışan kişilerle baş etmeniz zor olabilir.

Akrep
Yakın bir arkadaşınızın, meslektaşınızın veya ortağınızın tavırları sizi şaşırtabilir ya da bu kişilere karşı güveniniz sarsılabilir. Ancak, ani kararlar vermek veya ilişkileri askıya almak doğru olmayacaktır.

Haberin Devamı

Yay
Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Haklı nedenleriniz varsa, yüksek sesli tepkiler verme eğiliminiz yüksek olabilir ya da pes etmeniz nedeniyle daha da fazla stres yaşayabilirsiniz.

Oğlak
Bazı konularda çok fazla eleştirel davranmanız veya şikayetçi olmanız iş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda fazla bir değişikliğe neden olmayacaktır. Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Kova
Bazı konularda ısrarcı olmanız veya isteklerinizin birebir yerine getirilmesini beklemeniz maddi konularda olumsuz etki yaratabilir. Aşk hayatınız veya sosyal aktiviteler ön planda.

Haberin Devamı

Balık
Sonuçlarını etkileyemeyeceğiniz işler veya konular için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz. Bu esnada ters giden işler veya olumlu bir hava yakalanamayan ilişkiler de sizi iyice sinirlendirebilir. Şaşırtıcı teklifle veya öneriler söz konusu olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları