Daha detaylı düşünmeliyiz

Bazılarımız dün geceyi zorluklar içerisinde geçirmiş, ufak tefek kazalara maruz kalmış ya da rahatsızlıklar yaşamış olabilirler.

Haberin Devamı


Ancak, öğleye doğru düzelecek atmosfer gün boyu iletişimi kolaylaştırıp fikir alışverişlerine açık, belli konularda çevreyi bilgilendirmeye olanak tanıyan olumlu bir cumartesi geçirmemize olanak sağlayacaktır.
Akşam saatlerinde ise yanlış anlaşılma, yanlış kararlar alma veya yanıltılma türünde etkiler ön plana çıkıyor.
Belli hareketlerde bulunmadan önce daha dikkatli ve detaylı düşünmeliyiz.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Yakın çevrenizdeki işbirliği yaptığınız ya da ortaklık içerisinde olduğunuz kişiler sizi gerçekten seviyor. Dolayısıyla, bazı istek ya da ihtiyaçlarınız varsa, size yardımcı olmak isteyeceklerdir. Tek yapmanız gereken isteğinizi dile getirmek.

Boğa
Halihazırda devam eden işler, planlar, ilişkiler veya projeler sizi umutlandırabilir ya da en azından pozitif düşünmenizi sağlayabilir.

Haberin Devamı

İkizler
Çevrenizdeki kişilere ne beklediğiniz veya nasıl ilerlemek istediğiniz konusunda açık ifadeler kullanmalısınız. Böylece yavaş yavaş size doğru yaklaştıklarını göreceksiniz.

Yengeç
Bazı konularda gereğinden fazla konuşabileceğiniz ya da tam tersi, ser verip sır vermeyeceğiniz bir gündesiniz. Bakalım siz hangi rolü seçeceksiniz?

Aslan
İlerleme kaydetmek ya da kendinizi göstermek istediğiniz konularda tam olarak bulunmanız gereken yerdesiniz. Dolayısıyla, fark yaratmalı, yeteneğinizi kullanmalı, karizmanızı öne çıkartmalı ve harekete geçmelisiniz.

Başak
Bu hafta sonu define değerindeki fikirlerinizi ortaya koymak için oldukça uygun. Şöhretin kapılarını aralayabilir, şans yakalayabilir veya etki alanınızı genişletebilirsiniz.

Terazi
Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz. Konu her neyse, bir de kendi koşullarınızı oluşturup, kendi isteklerinize göre şekillendirmeyi deneyin.

Akrep
Ortaklaşa girişimlerde bulunmak, işbirlikleri içerisine girmek veya grup aktiviteleri için ideal günler. Konuşmaktan çok uygulamacı olmanız gerekiyor.

Yay
Her ne kadar sınırlarınızın dışına çıkmamanız gerekse de, kafanızda iletişime geçmek, destek istemek, ilişki kurmak veya işbirliği içerisine girmek istediğiniz birileri varsa, bağlantı kurmak için uygun günlerdesiniz. Devamında ne olacağını kimse bilemez.

Haberin Devamı

Oğlak
Şimdiye kadar maddi konularda kararsız kalmış, bazı teklifleri kafanızda defalarca etüt etmiş, hatta çoğunu geri çevirmiş olabilirsiniz. Artık harekete geçmenizin zamanı geldi. Unutmayın, zamanlama her şeydir.

Kova
İyi geçinmek, ilgilenmek ya da sevginizi göstermek durumunda olduğunuz kişiler sadece hak edenler olmalı. Sevginizi veya ilginizi hak etmeyen kişilerle aranıza mesafe koyma, sizden ilgi ve sevgi bekleyen güvenilir kişilere zaman ayırma günleri. Bu kişileri birbirinden ayırmak zor olabilir, dikkatli hareket etmelisiniz.

Balık
Bu hafta sonu her ne yaparsanız yapın bir acele içerisinde olma ihtimaliniz yüksek. Ancak, eskiler ne der bilirsiniz; “acele işe şeytan karışır!” Sonradan pişman olmamak için biraz daha yavaş hareket etmekte fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları