Sürprizlere açığız

Hızlı kararlar yanlış sonuçlar doğurabilir. Öğle üzeri saatlerde, çok fazla iş, görev ve sorumluluk yıkıcı olabilir. Tartışmalardan ve gergin ortamlardan uzak durmak en iyisi olabilir. Akşam saatlerinde ise, sevdiğimiz kişilerle daha fazla zaman geçirebilir, önemsediğimiz kişilerle ilişkilerde olumlu diyaloglar içerisine girebiliriz. Hafta başında yazdığım Jüpiter’in şanslar ve fırsatlar etkisi de bugünden itibaren netleşiyor. Ortaya çıkan yeni gerçekler söz konusu olabilir. Sürprizlere veya yeni bilgilere açığız.

Haberin Devamı

KOÇ
Enerjinizi başarılı olmak veya isteklerinize ulaşabilmek için kullanmalısınız. Duygularınızı da aynı şekilde amaçlarınıza faydası varsa, ön plana çıkarmalısınız. Başarmak için ve kazanmak için ön plandasınız. Seyahatler ön planda.

BOĞA
İşle ilgili toplantılar, ziyaretler veya seyahatler imajınızı veya işle ilgili planlarınızı olumlu etkileyebilir. Önümüzdeki birkaç gün içinde bazı son dakika değişikliklerinin sizi şaşırtmasına izin vermemelisiniz.

İKİZLER
Sahip olduğunuz şeyleri korumalısınız. Borç alıp vermek veya lüks harcamalar yapmak için uygun günler değil. Sevdiğiniz kişiler için özel veya farklı bazı şeyler yapma fırsatı bulabilirsiniz. Hoş ziyaretler veya seyahatler söz konusu olabilir.

YENGEÇ
Pratik işlerle uğraşmalı ve hayata daha pratik yaklaşmalısınız. Birkaç gün için sizden gereğinden fazla görev ve sorumluluk bekleyen kişiler olabilir. Talepleri geri çevirmenizde fayda var.

Haberin Devamı

ASLAN
Aşk hayatınız açısından keyifli günlerdesiniz. Duygularınızı açıkça dile getirmeniz olumlu değişiklikleri ve iş hayatınız ya da özel yaşamınız açısından ilerleme şansını ön plana çıkartabilir. Seyahatler, üretken ilişkileri hayatınıza taşıyabilir.

BAŞAK
Birkaç gün için suları dalgalandırmamakta fayda var. Zira olumsuzlukların asıl sebebi gibi görünmek istemezsiniz. İlerleme sağlamanın veya insanları ikna etmenin, negatif değil pozitif olarak daha kolay olduğunu unutmamalısınız.

TERAZİ
Fiziksel anlamda sizi rekabete zorlayan olaylar kendinize güveninizin artmasını sağlayabilir. Sakinliğinizi korumanız gereken birkaç gün. Sizi ya da sevdiğiniz kişileri üzmek isteyen veya bu amaçlı tartışmalar çıkartan kişilerden uzak durmalısınız.

AKREP
Başarılarınızı kıskanan kişilerle karşılaşabileceğiniz günlerdesiniz. Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayabilecek işlere odaklanmanın faydasını görebilirsiniz. Eleştiri ve şikayetlerden kurtulabilecek zekaya sahipsiniz.

YAY
Evinizde veya yaşam tarzınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir. Birkaç gün için, aşk hayatınıza veya sevgi temalı ilişkilerinize öncelik vermeli, size keyif veren şeylerle ilgilenmelisiniz. Geçmiş geçmişte kaldı, önünüze bakmalısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK
Bazı kişilerin duygu bozuklukları sizden uzak kalsa iyi olur. Birkaç gün için evinizde vakit geçirmenizde fayda var. Zira, seyahatler ya da ziyaretler esnasında yaşanabilecek yanlış anlaşılmalar, gecikmeler veya aksilikler problem yaratabilir.

KOVA
Dış görünüşünüzde yapacağınız değişikliklerin size iyi geleceği günlerdesiniz. Birkaç gün içinde taviz vermemeniz gereken kişilerle karşılaşabilirsiniz. Size ve ailenize iyi gelecek işlerle uğraşmalısınız.

BALIK
Size zorla bazı şeyleri kabul ettirmeye çalışan kişilerle karşılaşabileceğiniz zamanlar. Önümüzdeki birkaç gün boyunca, olan bitenin arkasındaki manzarayı görmeye ve bazı gerçeklerin farkına varmaya çalışmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları