Pratik ve verimli gün

Güne uyumlu ve huzurlu bir enerjiyle başlıyoruz.

Haberin Devamı

Özellikle sevgi temalı ilişkilerimizde, yaratıcılık, estetik, ev ve aile başlıklı konularda kendimizi iyi hissedebilir veya hislerimizi gösterebiliriz.
Verimli bir gündeyiz, pratik şekilde işlerimizi halledebiliriz. Akşam saatleri ise, kafa karışıklıkları, yanılgılar veya yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ
Kendinizi akışa bırakmanız durumunda eleştirilme ihtimaliniz azalacaktır. İlerlemek istiyorsanız disiplinli olmanız gerekiyor. Olumsuz kişilerin görev ve sorumluluklarınızı ihmal etmenize neden olmasına izin vermeyin.

BOĞA
Elinize geçecek veya toplayacağınız bilgiler çalışma arkadaşlarınızın veya meslektaşlarınızın saygısını kazanmanıza yardım edecektir. Çıkacağınız yolculuklarda yaratıcı fikirlerinizi kullanma şansı bulabilirsiniz. Jestler veya planlar özel ilişkilerinizin kuvvetlenmesini sağlayabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER
Çevrenizi düzenlemek ya da bazı planlarınızı uygulamaya koymak için neler yapabileceğinize odaklanabilirsiniz. Evde yapacağınız değişiklikler ilişkilerinizi ve hayatınızı kolaylaştırmanızı da sağlayabilir.

YENGEÇ
Yapılacak konuşmalar yeni fırsatların önünü açabilir. Yakınınızdaki kişiler hayallerinizi gerçekleştirebilmenizi sağlayacak bilgi ve haberlerle size gelebilirler ya da bunun için gerekli kaynakları sağlayabilirler. İş hayatınızda istikrar arayışınız artıyor. Verilen sözleri yazılı hale getirmelisiniz.

ASLAN
Sahip olduğunuz şeyleri korumalısınız. Yeteneklerinizi özgün şekilde kullanmanın yollarını arayabilirsiniz. Maddi bir kazanım ya da bir hediye duygusal tepkilere neden olabilir. Paylaşımcı olmanızda ve yapılanları takdir etmeyi unutmamanızda fayda var.

BAŞAK
Aşk hayatınız size çok şey vaat ediyor. Birlikte vakit geçirmekten keyif aldığınız kişilerle farklı şeyler denemeniz yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapmanıza neden olabilir. Bazı kişilerin istek veya ihtiyaçlarının eğlencenizi bozma ihtimali olabilir. Sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

TERAZİ
İyi bir anlaşma istediğiniz sonuçları ortaya çıkartmayabilir veya siz, genel anlamda bir memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz. Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir. Yakınlarınızın istek ve ihtiyaçlarına da kulak vermenizde fayda var.

Haberin Devamı

AKREP
Evle ilgili beklenmedik durumlar duygusal anlamda sıkıntılara neden olabilir. Hayal kırıklıklarının, tartışmaların ya da kayıpların önüne geçmek için hızla yapılması gereken değişiklikler veya uyarlamalar olabilir. Pratik olmalı ve gecikmelerden kaçınmalısınız. Sevdiğiniz kişileri korumanız gerekiyor.

YAY
Elinize geçecek bazı bilgileri veya haberleri mevcut durumu, kariyerinizi veya hayatınızı geliştirmek için kullanabilirsiniz. Bazı teklifler aslında olduğundan daha cazip görünüyor olabilir. Daha fazla soru sormanız gerekiyor.

OĞLAK
Önemli evrakların üzerinden geçebilir ve belli maddeler konusunda sizi aydınlatacak uzmanlarla konuşabilirsiniz. Yapacağınız bazı değişiklikler birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle tekrar bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Haberin Devamı

KOVA
Bazı ilişki ya da işbirliklerinizde inişli çıkışlı durumlar söz konusu olabilir. Sorunların üzerinde durabilirsiniz ama bu esnada tartışmamaya özen göstermeniz gerekiyor. İşe yarar çözümler bulmanın çözümün dışında da olumlu sonuçları olabilir.

BALIK
Bazı planlarınızdan herkese bahsetmeniz durumunda eleştiri veya şikayetlerle karşılaşabilirsiniz. Her şeyi kafanızda tam olarak tasarlamadan başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu günler.

Yazarın Tüm Yazıları