Oğlak burcunda Yeni Ay var

Bugün Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor.

Haberin Devamı

Yeni Ay’ın genele ve burcunuza etkilerini pazartesi günkü yazımda detaylı şekilde ele almıştım.
Okumanızı öneririm Niobe’ce...

KOÇ

Hislerinizi açıkça dile getirmeniz durumunda kişisel veya iş hayatınızda kazanımlarınız artabilir. Eleştiri ve şikayetlerle karşılaşmak istemiyorsanız alçakgönüllü ve mesafeli olmalısınız.

BOĞA

Alacak verecek meseleleri korktuğunuz şekilde sonuçlanmayabilir. Değerli eşyalarınızı nereye bıraktığınıza dikkat edin. Resmi konularla ilgili fikir alışverişleri, sizden ne beklendiğini daha iyi görmenizi sağlayabilir.

İKİZLER

Altından kalkabileceğinizden fazla iş yüklenmeniz ve istikrarsız durumlar nedeniyle birtakım hatalara ve yanlışlara düşmeniz olası... Gerekli değişiklikleri, uyarlamaları veya güncellemeleri yapmalısınız. 

YENGEÇ

Haberin Devamı

Bazı şeyleri hafife almanız ya da şikayet dozunun kaçması, evde problemlere neden olabilir. Olayları daha basit şekilde algılamaya çalışmak, pratik ve alçak tonda ilerlemek daha doğru olacaktır.

ASLAN

Aşk hayatınız ön planda. Bugünlerde hiçbir işi şansa bırakmamalısınız. Her şeyi birkaç kere kontrol ettiğinizden emin olun. Neleri düzene sokmanız gerektiğini hesaplamalı ve planlı ilerlemelisiniz. 

BAŞAK

Maddi konulara ciddi yaklaşmanız, borçları düzene koymanız, aşırı harcamalardan kaçınmanız yerinde olur. Duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarınızı görmezden gelmemeniz yeni yıla iyimser başlamanızı sağlayacak. 

TERAZİ

Bugün biraz sakin olun. Çünkü bazı konulara aşırı tepkiler vermeniz, sonradan kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir. Aşırı harcamalardan kaçınmalı, size bedel ödetebilecek olaylara dahil olmamalısınız. 

AKREP

Kimsenin sizin adınıza konuşmasına izin vermemeniz gereken günler. Olayları kontrol altına almanız, sizi kontrol etmelerinden daha iyi. Sizden istenenleri iyi anlamalı, duygusal olayların altından kalkmalısınız.

YAY

Anlayışlı yapınız, karşılıksız sevginiz ve yardımlarınız beklenmedik jestlerin önünü açabilir. Sizi maddi anlamda sıkıntıya sokacak harcamalara yönelten kişilere dikkat.

OĞLAK

Aydınlanma sağlayıcı birtakım olaylar yaşanabilir. Diğerlerinin söylediklerine ve yaptıklarına vereceğiniz tepkiler, bazı şeyleri farklı biçimde ele almanıza yol açabilir. 

KOVA

Haberin Devamı

Yeni yıla gönül rahatlığıyla girebilmek için tüm işlerinizi tamamladığınızdan, ardınızda yarım kalan hiçbir iş bırakmadığınızdan emin olmanız gereken günlerdesiniz. 

BALIK

İş hayatınızı veya sizden yaşça büyük kişilerle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmeniz problem yaratabilir. İşleri şansa bırakmayın. Baskılara boyun eğmemelisiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları