Oğlak burcunda Yeni Ay

Oğlak burcunda bugün meydana gelen Yeni Ay, önümüzdeki on gün içinde hayatımızda yeni tohumlar ekmemiz için olanaklar sunabilir.

Haberin Devamı

Yeni Ay’ın iş bitirici ve planlayıcı Oğlak burcunda meydana gelmesi, hayatımızda çözmek istediğimiz konuları çözebilmemiz veya ulaşmak istediğimiz amaçlarımıza ulaşabilmemiz için çok çalışmamızı sağlayarak, gereken hedeflere ulaşmamızı destekleyebilir.
İş hayatı, finansal olaylar, organizasyon gerektiren işler açısından önümüzdeki 10 gün içerisinde yeni pozisyonlar ve gelişmeler yüzünü gösterebilir. Sorumluluklar artabilir. Daha organize hareket etmek gerekebilir.
Yalnız Merkür ve Jüpiter’in geri harekette ilerliyor olması, işlerin akış hızını yavaşlatacaktır. Tamamlanması gereken, geçmişle bağlantılı ya da yarım kalmış konuların halledilmesi içinse oldukça elverişli bir dönemdir.

Koç
Önümüzdeki 10 gün içerisinde, önünüze çok zor görevler, işler, anlaşmalar veya projelerle gelen kişiler olabilir. Aslında hiç istememenize rağmen, bu kişileri geri çeviremeyebilirsiniz. Yeni işlere başlamak yerine, tamamlanması gerekenleri tamamlamanızda fayda var.

Haberin Devamı

Boğa
Önümüzdeki günlerde maddi konular ön plana çıkıyor. Bütçe yapmanız gerektiğini fark edebilir, daha uygun fiyatlı alışverişler yapma ya da satışları artırma ve bazı ürünleri elden çıkarma türünde işlerle ilgilenebilirsiniz. Aşırı harcamalardan kaçınmalısınız.

İkizler
Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda (kredi, vergi, sigorta, prim, burs, sponsorluk, miras, nafaka gibi) yenilikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Yengeç
Önümüzdeki on gün içerisinde, bazı şeylerin üzerinden geçebilir, yenilenmesi veya tamamlanması gereken şeyler varsa tamamlayabilirsiniz. Bu anlamda size eksik yerleri gösteren kişiler olabilir. Bu kişiler aslında sadece size yardımcı olmak istiyorlar.

Aslan
İş arkadaşlarınızla ilişkileriniz, iş ortamınız, işle ilgili yöntemleriniz veya sağlığınızla ilgili başlıklarda yeni gelişmeler veya yenilikler söz konusu olabilir.

Başak
Aşk hayatınızı güzelleştirme veya ilgi duyduğunuz kişilerle bağlantıya geçme isteğiniz artabilir. Yaratıcılığınız yüksek veya çocuklarınızla ilgili güzel gelişmelere şahit olabilir ya da ilişkilerinizi yenileyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Terazi
Kararlılığınız ve istikrarınız, içinizdeki lider özelliklerinin herkes tarafından görülmesini sağlayabilir. Ancak, bunca görev ve sorumluluğu almak istediğinizden emin misiniz sevgili Teraziler?

Akrep
Mizacınıza hiç uygun olmamasına ve hiç hoşlanmamanıza rağmen anlık gelişmelere göre hareket etmeniz gerekebilir.

Yay
Maddi başlıklı konularda yenilikler var. Yeni gelir kalemleri, sahip olduğunuz şeylerin değer kazanması veya karlı alışverişler ya da satışlar gündeme gelebilir.

Oğlak
Önümüzdeki on gün içerisinde, yeni başlangıçlar yapmak, yeni bir spor programı yapmak, sağlık beslenme kararı almak veya diyete başlamak için uygun zamanlardasınız. Kendinizi yenileyebilirsiniz. Burcunuzdaki Yeni Ay sizi destekliyor.

Haberin Devamı

Kova
Önümüzdeki günlerde, spiritüel konulara ilginiz artabilir veya manevi çalışmalar yapabilirsiniz. Ruhen kendinizi yenileyebileceğiniz, gizli planlar yapabileceğiniz günlerdesiniz.

Balık
Maddi başlıklı konularda ve kariyerinizde önemli yükler ve sorumluluklar söz konusu olabilir. Arkadaşlarınızla planlar yapabileceğiniz ve uygulamaya koyabileceğiniz günler. Bu tarihten sonra, bazı kişiler size olan hayranlıklarını dile getirebilirler.

Yazarın Tüm Yazıları