Oğlak burcunda dolunay haftası

Bu yazıyı perşembe günü kaleme almıştım. Dolunayın etkisinin artı eksi beş gün olduğunu hatırlarsak, aslında önemli bir bölümünün geçtiğimiz günlerde yaşandığını düşünmemiz yanlış olmaz.

Haberin Devamı

Bu hafta Oğlak burcunda meydana gelecek dolunay, bir taraftan beklenmedik durumları, ani çıkışları ve kişisel mücadeleler esnasında geliştirilebilecek alışılmadık yöntemleri akla getiriyor. Diğer taraftan teknolojik, elektrik, elektronik, havayla bağlantılı ya da interneti ilgilendiren özgün ve farklı durumları da hatırlatıyor.
Ayın ilk haftasında yaşanan olaylara, endişelere veya korkulara bağlı gelişmeler veya bu alanda eksik ya da zayıf hissetme durumları söz konusu olabilir.
O tarihten beri artan endişeler gündeme taşınabilir. Ev ve iş arasında kalanlarımız olabilir, ihtiyaçlar ve yapılması gerekenler üzerimizde ağırlık yaratabilir ya da artan sorumluluklar belli bir noktada kriz yaratabilir.
Bilinçaltı isteklerimiz, ihtiyaçlarımız ve sorumluluklarımız çatışabilir. Nerede hata yapıyoruz, ne yapıp ne elde ediyoruz muhasebesi ağırlık kazanabilir.
Ekonomi başlıklı ve parasal konularla uğraşmamız gerekebilir. Pek çok konuda sonlanma ve sonuç alma enerjileri ön planda olacaktır.
Her ihtimale karşı, saldırgan veya düşmanca ya da beklenmedik tavırları olan kişilerden uzak kalmak, risk almamak daha doğru olabilir iki hafta için.
Belirsizliklerle veya beklenmedik durumlarla karşılaşma olasılığı esneklik ve planlarda değişiklik yapabilme yeteneği gerektirebilir. Duygusal anlamda zorlayıcı olsa da, ani tepkiler vermekten veya hızlı kararlar almaktan kaçınmak daha doğru olacaktır. Bazılarımız, özel hayatımıza müdahale eden veya saldıran kişilerle karşılaşabiliriz.
Sosyal kaygıları gidermede internetin veya iletişimin rolünün artabileceği süreçteyiz.
Dolunayın Oğlak’ta olması cesaretimizi artırıp endişelerimizi her şekilde azaltacaktır. Ya da etkilemek istediğimiz bazı kişileri etkileyebilecek veya işlerin istediğimiz gibi akmasını sağlayabilecek güçte olacağız ve her koşulda iyimserliğimizi korumak için çabalarken, pozitif kalmayı bir şekilde başaracağız. İstediğimiz alanlarda ilerleme ve başarılı olma şansı da bulabiliriz.
Kolay konsantre olduğumuz günlerde olmamız ise, üzerinde yoğunlaştığımız işlerin kalitesini artıracağı gibi, olumlu ve verimli anlaşmaları ya da pazarlıkları da gündeme taşıyabilir. Daha olgun davranabileceğimiz ve sır tutma eğilimimizin yüksek olduğu günler.
Oğlak burcu ne anlamda kullanılıyor: Sistem, devlet düzeni, toplum içindeki duruş, statü, yönetenler, yüksek rütbeli askerler, kurumsal ve büyük şirketler, inşaat, kariyer, iş hayatı, tarhi eserler, maddi anlamda tutumluluk gibi...
En çok kimler etkileniyor: Oğlak, Yengeç, Terazi veya Koç burçlarının son haftası doğanlar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar.
Venüs’ ün konumu ise, yaşça bizden büyük veya tecrübeli kişilerle kalıcı dostluklar veya duygusal bağlar kurabileceğimiz ya da uzun süreli aşklara yelken açabileceğimiz bir haftaya dikkat çekiyor.
İkili ilişkilerimizde sorunları çözme fırsatı bulabilir, bağlarımızı güçlendirebiliriz. Ya da yaratıcılığımızı kullanırken yenilikçi değil de daha formlara bağlı kalarak ya da eskiyi canlandırarak yeni şeyler yaratabileceğimizi veya alışverişler, kozmetik, moda gibi başlıklı konularda karlı pazarlıklar yapabileceğimizi ya da uzun vadeli teklifler, yatırımlar yapabileceğimizi gösteriyor.

Haberin Devamı

BU HAFTA BURCUNUZU NELER BEKLİYOR?
Sevgili dostlar, burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun yorumlarını öncelikli olarak okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

Haberin Devamı

Koç
20 Temmuz dolunayı işle ilgili stresleri artırabilir veya artan iş yoğunluğu nedeniyle gerilebilirsiniz. Ailenizi ihmal etmeniz sorunlara neden olabilir. 22 Temmuz civarında, girişimci ve cesur yönünüzü ortaya çıkartmanız ve büyük iş veya projelere kalkışma olasılığınız yüksek. Heyecanı ve endişeyi bir kenara bırakmalı, sinirlerinizi bozmadan işe koyulmalısınız.

Boğa
Aileniz, iş arkadaşlarınız, dostlarınız veya yakın çevrenizden kişiler bazı kararlarınızı veya koyduğunuz kuralları sorgulayabilirler. Kendi kurallarınızı oluşturmanız güzel, ama bu kuralları başkalarına uygulatmaya çalışmak imajınıza zarar verebilir. 20 Temmuz dolunayı (+/- 5 gün), seyahatler, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, medya, hukuk ve ulaştırma başlıklı konularda zorlanmalara işaret ediyor.

Haberin Devamı

İkizler
İş hayatınızda kendinizi gösterebileceğiniz günler. 20 Temmuz dolunayı ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda zorlayıcı durumları akla getiriyor. 24 Temmuz civarında eskilerden kurtulmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Bunlar gerçekten hayatınızda artık fazla hükmü kalmamış şeyler olabileceği gibi, eski eşyalarınız ve temizlenmesi gereken evinizde olabilir. Arınma zamanı.

Yengeç
Aşk hayatınızda veya sosyal ilişkilerinizde şanslı olaylar yaşanabilir. Ama 20 Temmuz dolunayı, aşk hayatınız ve ikili ilişkileriniz açısından stres nedeni olabilir. 22 Temmuz civarında, maddi başlıklı konular ön plana çıkıyor. Ödenmesi gereken şeyler söz konusu olabilir. Bazı satışlar kanalıyla para yapabileceğiniz günlerde olacaksınız veya kârlı durumlar söz konusu olabilir. Maddi güvenliği ön plana alacaksınız.

Haberin Devamı

Aslan
Bazı kararlar alabilir veya aldığınız kararları devreye sokabilirsiniz. 20 Temmuz dolunayı, iş hayatınızı, iş arkadaşlarınızı ilgilendiren başlıklarda hassas durumları, sonlanma veya sonuçlanma enerjilerini akla getiriyor. Aşk hayatınız açısından da bazı konular neticeye kavuşabilir. Sağlığınızı da ihmal etmeyin lütfen. 23 Temmuz civarında, bazı kişilerle görüşleriniz uymayabilir, güç savaşları veya rekabet ortamları söz konusu olabilir.

Başak
20 Temmuz dolunayı aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya çocuklarınızı ilgilendiren konularda sonlanma ve sonuçlanma enerjilerine dikkat çekiyor. Platonik aşkları gerçeğe dönüştürme veya tamamen ortadan kaldırma çabasında olabilirsiniz. 22 Temmuz civarında farkında olmasanız da, kötü niyetli saldırgan, kıskanç veya düşmanca tavırları olan kişiler ön planda. 24 Temmuz’da, başkalarının karıştırdıkları olaylar nedeniyle neşeniz kaçabilir.

Haberin Devamı

Terazi
Maddi getirisi olacak işler gündeme gelebilir. 20 Temmuz dolunayı evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren başlıklarda hassasiyetleri ön plana çıkartıyor. 22 Temmuz civarında, dikkati çekilmesi gereken, harika kişilerin tüm dikkati üzerinizde toplanabilir. 24 Temmuz civarında, konsantrasyon bozuklukları yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle yanıltıcı etkiler nedeniyle bir türlü aynı frekansı tutturamayabilirsiniz.

Akrep
Parasal anlamda kazanç getirecek görüşmeler, anlaşmalar veya kariyerinizi ilgilendiren olumlu gelişmeler var. 20 Temmuz dolunayı (+/- 5 gün), ortaklık gerektiren işlerde veya başkalarıyla çıkılan yollarda başarılı geri dönüşler alınabileceğine dikkat çekiyor. 22 Temmuz civarında olan şeyler sizi çok sevindirdiği kadar şaşırtabilir de. Merakı ve nedenleri bir tarafa bırakıp keyfini çıkartmaya başlamanız daha yararlı olur.

Yay
Seyahat isteğiniz artıyor. Gitmek ve görmek istediğiniz yerler olabilir. Fırsat yakalamanız durumunda planlamayı sonraya bırakıp bir an önce harekete geçmenizde yarar var. Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, medya ya da bilişim alanlarında karalar alabilirsiniz. 22 Temmuz çevresindeki tarihlerde iğneleyici cümleler ve eleştiriler olsa dahi fikir alışverişlerinin hızlandığı günlerdesiniz.

Oğlak
20 Temmuz dolunayı civarında, bazı konularda başarı elde edebilir veya olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İmajınızı ilgilendiren çok önemli olaylar başınızı döndürebilir. Ancak, bunu çoktan hak ettiniz. Artık biraz da diğerleri için değil, kendiniz için bir şeyler yapmanız gerektiğini fark edebilir ya da sağlığınıza daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. 22 Temmuz civarında ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda olumlu uğraşılarınız var.

Kova
Bu haftadan sonra, sizin veya yakınlarınızın sağlığını ilgilendiren başlıklar zaman ayırmayı gerektirebilir. 22 Temmuz civarında, insanlar fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi dinlemek ve peşinden gitmek için size para ödemeye hazır olabilirler. Bilişim ve teknoloji başlıklarında işler yapıyorsanız kâr etme şansınız daha da yüksek olabilir. Bir iş veya kariyer değişikliği gündeme gelebilir.

Balık
20 Temmuz dolunayı civarında, hazır ve donanımlı hissettiğiniz iş ve görevlerle ilgili olumsuz geri dönüşler alabilirsiniz. Bu sizi oldukça şaşırtabilir ve nedenleri konusunda araştırmalar içerisine girebilirsiniz. Ancak, kurduğunuz kuvvetli bağlantılar işlerinizde olumlu ilerleyişe yardımcı olabilirler. Dolunay, sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz açısından hassas günlerde olunduğuna dikkat çekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları