Mars durağanlaşıyor

Yazılı sözlü iletişim, duyurular, organizasyonlar, anlaşmalar veya sunumlar için uygun günlerdeyiz.

Haberin Devamı

Karşı tarafı iknada zorlanmıyoruz. Ancak, bugünden itibaren durağanlaşan ve 30 Haziran tarihine kadar geri hareketine başlayacak olan Mars, uluslararası konular, seyahatler, yayıncılık, medya, hukuk, eğitim, bilişim, dini, felsefi veya ideolojik başlıklı konularda zorlanılacak bir sürece işaret ediyor.
Özellikle bu hafta her anlamda dikkatli olmak gerekebilir. 30 Haziran’a kadar, yeni girişimlerde bulunmak için uygun zamanlarda olmayacağız ve bunun yerine tıkanan, karışan veya zorluklar oluşturan konularda koşullara uygun yeni stratejiler üretmeye çalışacağız.
Yeni ve riskli adımlar için uygun zamanlar olmasa da, eskiye dönük işlerde yanlışların ortaya çıkarılması ve eksiklerin giderilmesi için olanaklar doğabilir.
Bugün ise, gün boyu doğru iletişimdeyiz, ikili ilişkilerimiz tatminkâr, ama akşam saatleri ortam elektriklenebilir, gerginlikler veya istenmeyen olaylarla uğraşılması gerekebilir.
Günü 27 Mayıs’a kadar gerileyen Mars’ın burçlarınıza etkisine ayırdım.
Hepinize keyifli Pazarlar, sağlık ve sevgi ile kalın... Niobe Aslı Temel

Haberin Devamı

Koç
Sorumluluk gerektiren işlerinizde, seyahatler esnasında, geleceğinizi ilgilendiren planlarda veya yeni girişimleriniz konusunda daha dikkatli olmalısınız. Akışı engelleyen durumlar ağırlıkta olabilir.

Boğa
Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda (kredi, burs, nafaka, miras, sponsorluk, vergi, sigorta, prim gibi) veya ortaklarınızla ilgili başlıklarda zorluklar ve aksilikler söz konusu olabilir.

İkizler
İkili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, işbirlikleriniz veya evliliğiniz konusunda daha fazla dikkatli hareket etmeniz gerekebilir. Engellemeler veya zorluklar gündeme gelebilir.

Yengeç
İş hayatınızı, işte kullandığınız yöntemleri, iş arkadaşlarınızı veya çalışma koşullarınızı ilgilendiren konularda zorluklar yaşanabilir veya engeller oluşabilir. Bu süreçte yeni girişimlerde bulunmamanızda fayda vardır.

Aslan
Aşk hayatınız, sosyal yaşamınız veya eğlence içeren aktiviteler ya da çocuklarla bağlantılı başlıklar açısından işlerin daha yavaş ilerleyebileceği bir süreçtesiniz. Bu başlıklar da yenilikler için uygun zaman dilimi olmayabilir.

Haberin Devamı

Başak
Evinizi veya ailenizi ilgilendiren başlıklarda zorlanmalar yaşanabilir. Bazı aksiliklerle uğraşmanız gerekebilir. Bu başlıklarda anlaşmazlıklar doğru yönetilmeyi bekleyebilir.

Terazi
Eğitim, öğretim, iletişim, medya, bilişim, yayıncılık, satış pazarlama, sosyal medya, bilgisayar, yakın çevre (kardeşler, kuzenler, teyze, hala, akraba, komşu gibi) başlıklı konularda zorlanmalar veya aksilikler yaşanabilir.

Akrep
Para, yatırım, istikrar başlıklı konularda sorunlar yaşanabilir. Ödemeler, yüksek meblağlı harcamalar, parasal başlıklarda aksilikler gündeme gelebilir. Bu süreçte bu anlamda risk almamak daha doğru olacaktır.

Yay
Burcunuzda gerileyen Mars, iş hayatınızda, üzerinde yoğunlaştığınız işlerde veya önemsediğiniz başlıklarda daha dikkatli olmanız gerektiğine dikkat çekiyor. Genel anlamda, zorluklar, engeller veya aksiliklerle uğraşmanız gerekebilir.

Haberin Devamı

Oğlak
Kadersel alanınızda geri giden Mars risk içeren adımlardan, yeni girişimlerden uzak kalmanın veya bazı durumları zorlamamanın sizin için daha faydalı olabileceğine dikkat çekiyor. Sağlığınızı da ihmal etmemeniz gereken günlerde olacaksınız.

Kova
Sosyal hayatınız ve arkadaşlık ilişkileriniz açısından işlerin eski hızında gitmediği, bazı zorlanmalara açık bir süreç olabilir. Eğlenmek için daha fazla çaba harcamanız veya arkadaşlık ilişkilerinizde sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Balık
Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konular istediğiniz gibi gitmeyebilir. Planlar istenen sonuçları vermeyebilir. Önemli adımlar atmaktan, yeni girişimlerden kaçınmalı ve yeni planlar oluşturmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları