Kalıcı adımlar ve önemli fırsatlar

Bu hafta Jüpiter ve Plüton arasında meydana gelecek olumlu görünüm, özellikle iÅŸ hayatımız, diÄŸerleri üzerinde yaratılabilecek etki açısından olumlu ÅŸekilde deÄŸerlendirilebilir.Â

Haberin Devamı

Kendimizi görünür hale getirmek için duyacağımız istek, özel yaşamımızda ve iş hayatımızda başarılı olmamız için bizi motive edebilir. Kendimiz için olumlu adımlar atabilir, bu anlamda seçeneklerimiz olduğunu görebiliriz. Bugünlerde başlayan işler veya girişimler ilerleme fırsatı bulabilir. Gelecek vaat eden girişimlerde bulunabilir, tecrübeli, bizim için önemli veya makam sahibi kişilerden akıl ya da destek alabiliriz. Finansal başlıklı konular, muhasebe yapmak, kârlılık, pratik uygulamalarda en ince detayı dahi hesaplamak ve önemli toplantılar için uygun açılar altındayız. Askıda kalmış veya uzun zamandır çözülemeyen konuları çözmek ya da önemsediğimiz konularda ilerlememizi sağlayacak kişi, kaynak veya koşulları bulmak için de güzel bir etkidir. Başarma arzumuz ve motivasyonumuzla birlikte, bize danışan kişilere yardımcı olma şansımız da yüksektir. Bazılarımız için bu açının etkileri hafta sonu da kendisini göstermiş olabilir. 

Haberin Devamı


Dilin kemiÄŸi yok!

Yüksek dozlu eleştiriler, şikayetler, arkasında durulması zor sözler ön planda. Bu hafta Merkür’ün, Satürn ve Jüpiter’le olumsuz, Plüton’la olumlu etkileşimleri mevcut. Bu durum ayağı yere basan fikirler bulmakta zorluklar yaşayacağımıza, arkasında durmakta zorlanacağımız sözler verip, hayalperest yaklaşımlar nedeniyle mevcut iş ve planlarımızın üstesinden gelmekte zorlanacağımıza işaret edebilir. Ayrıca kendimizi biraz gergin hissetsek bile, gerekli araştırmaları yapmamız, gereken soruları sormamız ve tavsiye vermekten çok karşı tarafın önerilerine de kulak vermemiz durumunda yol kat edebiliriz. Yanlış cümleler kurmaya meyilli olabiliriz. Fikir alışverişleri artıyor, bu esnada ön yargılardan uzak durmak gerekir ya da sabit fikirli kişilerle konuşurken zorlanılabilir. Kırıcı olmamaya çalışmakta, eleştiri dozunu ayarlamakta ve aklımıza kötü şeyler gelmesini engellemeyi denemekte, hızlı kararlar almamakta veya gereksiz alışverişlerden uzak durmakta fayda vardır. İnsanların bizden ne istediğinden emin olmadan yola çıkmamalı, başkalarının işlerine karışmamalıyız. 

Haberin Devamı


Gündüz düşleri ve hayal tacirleri artıyor

Venüs’ün Neptün’le olumlu, Mars’la olumsuz görünümü ise, haftanın ilk yarısında havadaki aşk kokusuna, romantizme, artan tutkulara, aynı zamanda ikili ilişkilerimizde ufak tefek gerginlikler yaşanabileceğine veya karşı cinsle ilişkilerde çekim enerjisinin oldukça yükselebileceğine işaret ediyor. Duygularını hiçbir filtreden geçirmeden açıkça ortaya koyan kişiler nedeniyle gerilim yaşanabilir. Haftanın ikinci yarısı ise, ilişkilerimizde veya genel anlamda şiirsel boyuta geçiyoruz. Yaratıcılığımız yükseliyor ve sanatsal, estetikle ilgili, yaratıcılık gerektiren her başlıkta sihirli dokunuşlarla kendimizi ifade etmekte zorlanmıyoruz. Ancak, çok fazla hayallere dalmamız durumunda karşımızdaki kişiler bizi gerçekçi bulmayabilirler veya o an için çok etkilenseler de, bir süre sonra yanıltılmış hissedebilirler. Rüyalarda yine artış olan bir hafta. Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Yanılmamak, kafa karışıklıklarını gidermek veya yanıltıcı kişilere kanmamak için uğraşmamız gerekebilir. Gündüz düşleri, hayaller, bilim kurgu, akla sığmayan ne varsa satan kişileri bol, hayal dünyasında yaşayanlara ivme kazandıracak haftadayız. Ancak, hayal dünyası renkli kişiler olmasaydı, hangimiz cebimizde bir telefonla dolaşabilirdik ki!

Haberin Devamı


BU HAFTA BURCUNUZU NELER BEKLÄ°YOR?


Sevgili dostlar, burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun yorumlarını öncelikli olarak okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın...

 

KOÇ


Haftaya yüksek enerjiyle başlıyorsunuz sevgili Koç’lar. Yeni girişimlerde bulunabilir, yeni yöntemler deneyebilir, farklı yerlerde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Hafta ortası civarında ise, engeller, zorluklar ya da yeni sorumluluklar, yükler veya görevler ortaya çıkabilir. Sabırlı olmanız ve esneklik göstermeniz gerekecek. Hafta sonuna doğru ise, iletişim trafiğiniz artıyor, cevaplanması gereken e-postalar, mesajlar, telefonlar hafta sonu da devam ediyor. İletişim kanallarıyla veya konuşarak kendinizi hızla ve net şekilde ifade edebileceğiniz günlerdesiniz. Bazı yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

 

BOÄžA

Haberin Devamı


Haftanın ilk günlerinde hızlı hareket edebilir, hızlı düşünebilir veya aciliyet gerektiren işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Hafta ortası civarında ise, yine çok düşünüp yavaş hareket ederek ve istikrarlı ilerleme prensibini benimsiyorsunuz. Pratik yaklaşımlarınız dikkat çekebilir ve diğerleri varlığınızdan keyif alabilirler. İltifatlar ve hoş imalar size iyi gelebilir. Hafta sonunda ise, hızlı düşünüp, hızlı hareket ederek kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz ya da alışılmadık koşuşturmacadan kaçmanın yollarını arayabilirsiniz.

 

Ä°KÄ°ZLER


Haftanın ilk günlerinde bazı konularda kendi başınıza harekete geçme isteği duyabilirsiniz. Yeni fikirleriniz veya planlarınız olabilir. Bu fikirleri yürürlüğe geçirme konusunda sabırsızlanıyorsunuz. Yapılması gereken çok fazla işiniz olacak, nereye koşturacağınızı şaşırabilirsiniz. Bu esnada, bu işleri ilgilendiren çok kişiyle uğraşmanız da gerekebilir. Ancak, insanlar işlerin bir kenarından da tutmak istiyor olacaklar. Sırlarınızı paylaşmayın. Hafta ortası civarında, bazı engeller ve zorluklarla karşılaşabilirsiniz, ama her şeyin altından kalkabilecek zekadasınız. Hafta sonuna doğru, yeni kişilerle tanışabilir, yeni şeyler deneyebilir, yenilikler yaparak vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Size keyif vermeyen şeylerden uzak duracağınız ve hızlı geçecek zaman diliminde olacaksınız.

 

YENGEÇ

Haberin Devamı


Bu hafta ya da diğer hafta içerisinde, ailenizi veya yakın arkadaşlarınızı koruma duygunuz yükselebilir. Bu kişileri korumak için elinizden geleni yapmak isteyebilirsiniz. Evinizi, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren olaylar açısından yoğun bir dönem olabilir. Sevdiğiniz bir kişiyle önemli bir kırılma ya da dönüm noktası yaşamanız olası. Haftaya aşırı tepkiler vererek başlayabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir. Duygusal anlamda zorlayıcı durumlar söz konusu olabilir, ancak siz malum duygularını dışarıya yansıtmamayı başarabilen burçlardan birisisiniz. Haftanın ilk günlerinde bu özelliğinizi kullanmaya çok ihtiyacınız var. Sakinliğinizi koruyun. Hafta ortası civarında, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, yakınlarınızla fikir paylaşımlarında bulunabilir veya sosyal faaliyetlere ağırlık verebilirsiniz. İnsanların size ilgi duyacağı günlerde olacaksınız. Hafta sonuna doğru kendi başınıza dahi olsa farklı şeyler yapmak, doğada zaman geçirmek veya sakin yerler aramak niyetinde olabilirsiniz. Ancak, pazar akşamının ilerleyen saatlerinden itibaren ilgi yine üzerinizde.

 

ASLAN


Hafta içinde, imajınıza zarar verebilecek eğilimler içerisine girebilirsiniz. Her ne yapıyorsanız, yaptıklarınıza değmesi gerektiğini unutmayın. Haftaya ilgi çekici fikirler, ilgi çekici bilgiler veya yeni şeyler öğrenerek başlıyorsunuz. Yeni ve farklı kişilerle tanışabilirsiniz. Eğlenceli başlangıcın ardından, hafta ortası civarında, iş hayatınızı, kariyerinizi veya toplum içerisindeki duruşunuzu ilgilendiren başlıklar ön plana çıkmaya başlıyor. Bu anlamda ilerleme sağlamak istiyorsunuz, ama imajınızı ilgilendiren konularda takıntılı hale dönüşmenize de hiç gerek yok. Unutmayın. Hafta sonuna doğru, ekip çalışmaları, grup aktiviteleri veya kalabalık çevrelerde bulunmak size daha fazla mutluluk verebilir ve bu faaliyetlerden dahi yeni fikirler ortaya çıkabilir. Haftanın en son saatlerinde, çekiciliğiniz ve samimiyetiniz insanların ilgisini çekmenizi sağlayabilir.

 

BAÅžAK


Haftaya her zamanki çalışkanlığınız, pratikliğinizle başlıyorsunuz. Neyse ki diğerleri çok yardımcı olmasa bile, bu sayede pek çok işinizi halledebilirsiniz. Hafta ortası civarında, farklı yerlere seyahat edebilir veya ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz. Farklı yerler, farklı kültürler ya da farklı bakış açıları kafanızı rahatlatmanıza yardım edebilir. Hafta sonuna doğru aklınızı en iyi şekilde kullanabilir, en ufak detayı gözden kaçırmadan işlerinizi halletmeye çalışabilirsiniz. Haftanın son günü, sosyal anlamda hareketli geçebilir.

 

TERAZÄ°


Haftaya ikili ilişkilerinizi veya işbirliklerinizi ilgilendiren konularda uzlaşma çağrılarıyla başlayabilirsiniz. Bazı kişiler bazı konulara uyum sağlamanız için ısrarcı olabilirler. Herkesin fayda sağlayacağı çözümler ortaya koymak isteyeceksiniz. Hafta ortası civarında, ortaklık, işbirliği veya ilişki başlığı altında ele alınabilecek konular yine ön planda. İnsanlar kendi işleri için sizin desteğinizi isteyebilirler. İyimser ve uzlaşmacı yönünüz, aynı zamanda Allah vergisi yetenekleriniz nedeniyle insanların takdirini kazanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru parlak zekanız iyice keskinleşiyor. Kafanızda çok fazla fikir olabilir. Beyin fırtınası çalışmaları gündemde. Pazar gününün ilerleyen saatlerinde günlük akışınızı bozabilecek durumlar gündeme gelebilir. İş hayatınızda veya eğitim aldığınız alanlarda çalışma arzunuzu yitirebilir, tembellik yapmak isteyebilirsiniz, ama yapılması gereken şeyler var.

 

AKREP


Haftaya enerjik başlıyorsunuz, ama sorunlu durumlar oluşabilir. Hızınız ve girişimciliğiniz sizi bazı tartışmaların ortasına taşıyabilir. Esnek ve dikkatli olmalısınız. Hafta ortası civarında, her ne kadar hızlı hareket etmek isteseniz de ısrarcı olmamalı, sorun yaşamamak için, daha sakin sonuçlar alabilme gayretinde olmalısınız. Hafta sonuna doğru risk alma eğilimindesiniz. Ancak, daha kontrollü olmanız ve en ufak detayı atlamadan hareket etmeniz gereken günler. Unutmayın.

 

YAY


Bu hafta veya bir sonrakinde, kariyeriniz ve itibarınız ile ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir, yeni haberler alabilirsiniz. Önemsediğiniz konularda olumsuz giden durumları engellemek için, düşünmeden hareket etme riskiniz olabilir, sonuçları doğru hesaplamalı, dikkatli olmalısınız. Haftaya, güçlü, enerjik ve yeteneklerinize güvenerek başlıyorsunuz. Yaratıcılığınız çok yüksek, mucit edasında geçen bir hafta olabilir. Ancak, tartışmalı durumları iyi yönetmeniz gerekecek. Hafta ortası civarında, asıl yapılması gereken şeylere ve asıl odaklanılması gereken planlara odaklanıyor, plan ve projelerinizi en ince ayrıntısına kadar kurguluyorsunuz veya konu her neyse tüm ayrıntılar önünüzde belirebilir. Hafta sonuna doğru, aklınıza yine çok iş düşüyor. Kültürel aktiviteler, fikir alışverişleri, planlara getirilen fikirsel katkılar ön planda veya bu tür diyaloglara ihtiyaç duyabilirsiniz. 

 

OÄžLAK


Bu hafta içerisinde, görev ve sorumluluklarınızı bir kenara bırakıp özgür takılma arzunuz artabilir. Bunca tutulmanın ortasında işleri ihmal etmenin istemeyen sonuçları olabileceğini unutmamalısınız. Hafta başında bazı planlarınız veya işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir. Sabırlı ve esnek olmanın faydasını göreceksiniz. Hafta ortası civarında, ciddi veya işle bağlantılı konulara tahammül etmekte zorlanabilirsiniz. Kafanızı dağıtabileceğiniz kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru gereksiz konuşmaları olan veya üzerinize gelen kişilerle uğraşmanız gerekebilir. Bu kişileri durdurmamanız durumunda lüzumsuz atışmalara devam edebilirler. Haftanın son günü ise, aslında sizinle ilgili olmamasına rağmen, bazı olayları üstünüze alabilirsiniz.

 

KOVA


Bu hafta içinde, çok önemsediğiniz ama görüşemediğiniz kişiler aklınıza gelebilir. Bunca zamandır görüşmediğiniz için pişmanlık hissedebilirsiniz. Anılar içinizi ısıtacak. Ya da eğer uzun mesafeli bir ilişki yaşıyorsanız bu ilişkiyi yürütmenin zor olduğuna karar verebilirsiniz. Bir taşınma da gerçekleşebilir. Hafta başında bazı kişilerin destek ve yardımları söz konusu olabilir ya da tam tersi bazı kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Ancak, doğru değerlendirilebilirse, fırsatlara açık günler. Hafta ortası civarında, sizi motive edecek veya keyfinizi yerine getirecek şeyler bulamamanız durumunda sıkıntılı bir ruh hali geliştirebilirsiniz. O nedenle sevdiğiniz kişileri aramanızda fayda var. Hafta sonuna doğru, gözler üzerinize çevrilmeye başlıyor. Sempatikliğiniz ve çekiciliğiniz üzerinizde. Fikir alışverişleri veya sadece bir fikir olarak başlayan şeyler gelişebilir, farklı bir hal alabilir. Haftanın son günü konsantre olmanız gereken konular olabilir.

 

BALIK


Hafta içerisinde gayretlerinizin boşa gitmediğini veya takdir edildiğinizi görmek sizi sevindirebilir. Bu esnada, sizinle paylaşılan inanılmaz sırlar veya elinize geçen bilgiler nedeniyle çok şaşırabilirsiniz. Ancak, haftanın ilk günlerinde, yanıltıcı kişiler, olaylar, yalan yanlış bilgiler, flu ortamlar ve kafa karıştırıcı haberlerle uğraşmanız gerekebilir. Bu flu ortamda, hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Dikkatli ilerlemelisiniz! Hafta ortası civarında, tam olmasa da hareket etmek biraz daha mümkün görünüyor. Zarif hareketleriniz ve tatlı tatlı konuşmalarınız işinize yarayabilir. Aksi takdirde, zor bir hafta olabilir. Hafta sonuna doğru konsantre olmanız gereken çok şey olabilir ve detayların içerisinde kaybolabilirsiniz. Ancak, her şey sürekli değişiyor. Dolayısıyla, önemli kararlar almamalı veya önemli adımlar atmamalısınız! Zira, tekrar değişen koşullar her şeyi tekrar tekrar ele almayı gerektirebilir.

Yazarın Tüm Yazıları