Gerçeklerden uzağız

Akşam saatlerinden itibaren diyalog kurmak zorlaşabilir. Kafa karışıklıkları, depresif ruh hali, hayal kırıklıkları ya da endişeler yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor.

Haberin Devamı

Hafta başında yazdığımız etkilerin etkinleşeceği iki günün içindeyiz. Ruhen iyi hissetmek için bize keyif veren aktivitelere ve enerjimizi alan değil, enerji veren kişilere yakın durmamızda fayda var.
Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Paranoyak düşüncelerden veya tam tersi gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylerden uzak duralım bu hafta sonu.

Koç
Hafta sonu sinirli hissedebilirsiniz. Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmenizde ve düşünmeden konuşmamanızda fayda var. Zira, sözlerinizin uzun süreli etkileri veya sonuçları olabilir. Yabancılarla ilişkiler veya yurtdışı bağlantılı işler stres nedeni olabilir.

Boğa
Hafta sonu itibariyle, ilişkileriniz ön planda ve etrafınızda korumanız gereken kişiler olabilir. Sabrını zorlayabilirsiniz, ama ardından ilişkiler samimileşiyor. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda tartışmalar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

İkizler
Hafta sonu, çalışmalarınızı detaylı şekilde ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Detayları gözden kaçırmanız ise, iş hayatınızda problemlere neden olabilir. İmajınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda zorlayıcı durumlara açıksınız.

Yengeç
Bazı olayları tarafsız şekilde ele alabilmek için daha fazla soru sormalı ve araştırmacı olmalısınız. İki tarafın söylemleri birbirini tutmayabilir. Farkına varacağınız bazı durumlar nasıl hareket etmeniz gerektiğini anlamanızı zorlaştırabilir.

Aslan
Hafta sonu, sosyal ilişkileriniz maddi başlıklı konular nedeniyle zorlanabilir. Artan sorumluluklar aşk hayatınızı veya çocuklarınızla ilişkilerinizi de olumsuz etkileyebilir.

Başak
Uzun süredir ilişkilerde yaşanan sorunlar kendini bir kez daha ve kuvvetli şekilde hissettirebilir. Sevdiklerinizin sağlık sorunları zamanınızı alabilir. Biraz sabırlı olmanızda fayda var.

Terazi
Bu hafta sonu sabır gerektiren stresli bir hafta sonu olabilir. Stresinizi kontrol altına alabilmek için sizi rahatlatacağını düşündüğünüz şeylerle ilgilenmelisiniz.

Akrep
Temelinde maddi başlıklar olan konularda stres veya aksilikler yaşanabilir. Önemli teklifler, önemli bir pozisyona getirilme olanağı gibi olayların göğsünüzü kabartabileceği günlerdesiniz aynı zamanda.

Yay
Engellenmiş ve kısıtlanmış hissedebileceğiniz günlerdesiniz. Aslında harekete geçmek ve risk almak istiyorsunuz, ama güvenceli alandan çıkmanız zor olabilir. Önümüzdeki hafta içinde, yakınlığınız veya duyarlılığınız herkes tarafından takdir edilebilir.

Haberin Devamı

Oğlak
Bu hafta sonu, bazı konularda ilerleme sağlamanız zor olabilir veya hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Nedenleri üzerine düşünüp zaman kaybetmemenizde ve enerjinizi sonuç getirecek işlere yoğunlaştırmanızda fayda var.

Kova
Hafta sonu, huzur arıyor, iç sesinize kulak veriyor ve duygularınızı görmezden gelemiyorsunuz. Duygusal günlerde olacaksınız.

Balık
Bu hafta sonu, değişiklikleri kabul etmeli veya değişiklik yapılması gerekiyorsa, yeniliğe yer açmak için eskilerden kurtulmalısınız. Size destek olan kişiler olacağı için bu alanda veya süreçte çok fazla endişelenmeniz de gerekmeyecektir.

Yazarın Tüm Yazıları