ASLAN BURCUNDA YENİ AY

Hareketli ve iniş çıkışlı bir haftaya giriyoruz. Bu hafta meydana gelecek Yeni Ay +/- 15 günlük süreçte; hızlı keşifler yapmamız, kriz olarak nitelendirilebilecek durumlarda içsel öngörüyle hareket edebilmemiz, önceki çalışmalarımızın takdir görmesi, uzun vadeli amaçlarımıza odaklanmamız, kendimize daha fazla güvenmemiz, motive olmamız, üstümüz pozisyonundaki kişilerle daha iyi ilişkiler geliştirmemiz, işyerinde terfiler ve daha fazla görev/sorumluluk alma olanakları sağlayacak.

Haberin Devamı

Ancak diğer yandan depresyona, paranoyaya, güven kaybına veya endişelere bağlı hayal kırıklıkları, ayrılıklar, kararsızlıklar, sonlanmalar veya engellemeler de söz konusu olabilir. 

Gergin diyalogların doğru yönetilmesi ve endişelere kapılmak yerine, sorunları ortadan kaldırabilecek köklü çözümler üretilmesi gerekebilir. 
Eylül ayında yaşanacak Güneş Tutulması öncesi son Yeni Ay olması, tamamlanması gereken işler, ucu açık konuların kapatılması gibi başlıklarda daha fazla yorulmamızı gerektirebilir. 
Yeni Ay’ın Satürn’le olumlu görünümü ise olası zor zamanlar öncesi sıkı bir hazırlık yapılmasına, kaynakların toparlanmasına ve doğru kullanılmasına olanak tanıyabilir. Krizlere bağlı öğrenme ve büyüme sürecindeyiz diyebiliriz kısaca.


BAŞARILAR ÖDÜLSÜZ KALMIYOR

Bu hafta Venüs ve Uranüs, Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı sayesinde görev ve sorumluluklarımızın kolayca üstesinden gelebilir, başladığımız işleri tamamlayabilir, işimizde terfi veya tanınma şansı yakalayabilir, geçmiş işlerimizin takdir edildiğini görebilir ve bu alanlarda başarıyı yakalayabiliriz. 
Farklı şeyler denemek, günün rutin akışından çıkmak istiyoruz. Yeni hobiler, yeni aşklar, ani çekimler, flörtöz kişiler, ani veya farklı alışverişler, yüksek yaratıcılık, sosyal yaşamda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. 
Özgürlük arayışımız artacak. Maddi başlıklı konularda sürprizler, kazançlar ön plana çıkabilir. 
Merkür ve Mars’ın açıları ise hafta sonu ve sonrasında bizi daha ciddi/karamsar düşünmeye itebilir. Üzgün olabilir veya hayata olumsuz bakabiliriz. İletişim kurmakta zorlanabilir veya yalnız hissedebiliriz.
Daha önce ihmal ettiğimiz konular nedeniyle mücadele gerektiren ortamlara girebilir, olumsuz olarak nitelendirilebilecek haberler alabiliriz. Önemli kararlar almak, imzalar atmak veya büyük yatırımlar yapmak için uygun günler olmayabilir. 
Aşk hayatımız dahil her türlü ilişkilerimizde zorlanabiliriz.
Mars da tekrar Yay burcuna geçiş yapıyor. Bu başlık da önemli, ama daha önceki aylarda uzun uzun yazdığım için bu hafta tekrarlamadım. Arşiv yazılarımızdan okumanızı öneririm.

Haberin Devamı


BU HAFTA BURCUNUZU NELER BEKLİYOR?

Haberin Devamı

KOÇ
Haftaya iniş çıkışlı bir ruh haliyle başlayabilirsiniz. Kime ne söyleyeceğinize dikkat etmelisiniz. 2 Ağustos Yeni Ay’ı, aşk hayatı, sevgi temalı ilişkiler veya çocuklarınızın hayatıyla ilgili başlıklarda yenilikleri işaret ediyor. Seyahat, yabancılarla ilişkiler ve hukuk başlıklı konular ön planda.

BOĞA
Bu hafta meydana gelecek olan Yeni Ay, maddi başlıklı konulara eğilmeyi ve bu alanlardaki yenilikleri ya da işbirliklerini ön plana taşıyabilir. 4 Ağustos civarında ise açık fikirli ve esnek olmanın faydasını görebilirsiniz. Aksi takdirde bazı kişileri kızdırmanız işten bile değil!

İKİZLER
Normal koşullarda akışa göre hareket edebilen biri olmanıza rağmen, ağustosun ilk günlerinde esnekliğinizi kaybedebilirsiniz. Kafanıza takılan her ne ise, detaylandırmanızda veya açıklamanızda fayda var. 2 Ağustos Yeni Ay’ı civarında yakın çevre (aile, komşular vb.) ilişkileriniz yenilenebilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Ağustosa desteklendiğinizi hissederek başlıyorsunuz. Maddi başlıklı konularda kalıcı adımlar atabilir, yardımlar alabilirsiniz. Ancak sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken günler. Ayın ilk günlerinde sezgileriniz çok kuvvetli; olayları anında anlayabilecek ve gizemleri çözebilecek durumdasınız.

ASLAN
Aya istikrarlı ve kararlı bir giriş yapabilirsiniz. Bir süredir hedeflediğiniz şeyleri gerçekleştirme fırsatını bulabileceksiniz. Çevrenizdeki insanlar ve kaynaklarınızı bir araya getirmeniz durumunda yapamayacağınız hiçbir şey yok. Fark yaratma zamanıdır! Bu hafta sağlığınızı ihmal etmeyin.

BAŞAK
Hızınızı almışken aynı hızla devam etmek istiyorsunuz, ama 4 Ağustos civarında işaretler yavaşlamanızı gösterirse dikkate alın. Yeni Ay’da belli plan ya da projelerinizi kimseyle paylaşmamanız ve harekete geçmemeniz yerinde olur. 5 Ağustos sonrasında ilişki ve işbirliklerinizi yenileyebilirsiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ
Aya iletişim, yayıncılık, bilişim ve yakın çevre ilişkileri açısından olumlu etkilerle başlıyorsunuz. Bu alanlarda uzun vadeli adımlar atabilirsiniz. Yeni Ay, sosyal çevrenizi ilgilendiren konularda bazı problemleri gündeme getirebilir. İlişkilerinizde esnek ve dikkatli olmanızda fayda var.

AKREP
Belli projeler için fikir almak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren olumlu gelişmeler olabilir. 6 Ağustos civarında kendinize güveniniz yüksek, ama bazıları gereken takdiri göstermeyebilir. Önemli olan sizin düşünceniz ancak o tarihlerde yanıltıcı etkiler altındasınız, dikkatli olun.

YAY
Beklenmedik kârlı durumlar veya nakit akışı söz konusu olabilir. Yeni Ay, yabancılarla ilişkiler, bilişim, ulaştırma, eğitim, seyahat veya hukuk başlıklı konularda olumlu gelişmeleri işaret ediyor. 3 Ağustos civarında, şanslı olduğunuzu hissedeceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK
Yeni Ay, ortak kaynak kullanımı (kredi, faiz, tazminat vb.) gerektiren konularda bazı kararları devreye sokabilir. 6 Ağustos civarında ise uzaklardan gelen yardımlar ya da uzaktaki kişilerin sizinle bağlantıya geçmeleri türünde gelişmeler yaşanabilir. Seyahatlerde bazı sorunlar söz konusu olabilir.

KOVA
Ayın ilk günleri biraz sorunlu olabilir ama siz de kararlı ve istikrarlısınız. Siz belli işleri tamamladığınızda takdirler de gelecektir. 2 Ağustos Yeni Ay’ı işbirlikleriniz, evlilik veya ortaklık başlıklı konularda yenileyici durumları, teklifleri veya imzaları akla getiriyor.

BALIK
Bugünlerde çevreniz sevgi haresiyle çevrili. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz açısından sevginin açıkça gösterildiği günler. Üst pozisyondaki kişiler sizi destekleyecek. Yeni Ay, iş hayatınızla ilgili yenilikleri akla getiriyor. 6 Ağustos civarında işbirliklerinde uzlaşma zor olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları