Tutkulu aşklara yelken açacağız

Venüs’le Mars arasındaki güzel etkileşim sayesinde yeni bir ilişkiye başlayabiliriz. Venüs ayrıca Akrep burcuna geçerek, 16 Kasım’a kadar burada kalacak. Bu süreçte Balıklar kendilerinden uzakta olan biriyle duygusal yakınlaşmaya girebilir. Oğlaklar daha çok sosyalleşecek, Başaklar için kısa seyahatler gündemde.

Haberin Devamı

Bu hafta hem Venüs’ün hem de Güneş’in Akrep burcuna geçişiyle gökyüzünde tutku yoğunluğu artacak. Venüs’ün hem Mars hem de Plüton’la kuracağı etkileşimle de gündemimiz ya aşk ya da maddi konular olacak. Gün gün haftanın diğer ayrıntılarına ve burçları nelerin beklediğine bakalım...

Nostalji hissi

Yarın; Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Duygularımızı anlatmak, duygusal meseleleri konuşmak için uygun bir gün. Ev alıp satmak, kiralamak, toprak, gayrimenkul ve arsa işleriyle ilgilenmek
için de... Bugün nostalji hissimiz ve geçmişe duyduğumuz özlem artabilir. Çocukluk günlerimizi yâd edebilir, hatırası olan eşya bakabilir veya eski arkadaşlarımızla bir araya gelebiliriz. Ev işleriyle ilgilenmek, yemek pişirmek, anne-babamıza daha çok ilgi ve sevgi göstermek de isteyebiliriz. Bizi hep rahatlattığını bildiğimiz, alışık olduğumuz mekânlara gitmek ve tanıdıklarımızla bir araya gelmek bugün akıllıca olacaktır.

Haberin Devamı

Düşmelere dikkat!

Salı; Güneş’le Mars arasında dinamik bir görünüm olacak. Hareketli ama bir o kadar gergin bir gün! Rekabet etmek, başkalarına meydan okumak için koşullar uygun. Bugün kendimizi hızlı bir şekilde motive edebilir, cesaret gerektiren işlerde başarı elde edebiliriz. Grupları yönetip ekipleri doğru şekilde koordine edebiliriz. Ancak düşmelere, çarpmalara yani yaralanmalara dikkat! Kaza ve sakarlıklara yatkın olabiliriz. Ateşli, kesici, delici aletleri kullanırken temkinli olalım. Bugün fazla enerjimizi ancak sporla atabiliriz.

 Özel alana girmeyelim

Çarşamba; Güneş’le Plüton arasında sert bir görünüm olacak. Bugün otorite figürleriyle, babamız veya eşimizle krizler yaşayabiliriz. İnat konusunda dünya rekoru kırabiliriz; bir işin peşine düştüğümüzde o işi sonlandırmadan ucunu bırakmamız çok zor olacaktır. Bugün duygularımız ikinci planda kalabilir, hatta acımasız duygular daha rahat ortaya çıkabilir. Kimsenin kalbini kırmamaya, insanların özel alanına girmemeye özen gösterelim. Öte yandan işlerimizi büyük bir gizlilik içinde yürütebiliriz, hayatımıza dair gizli ve özel konulara eğilebiliriz. Hırsları olan veya bizden gizlediği konularla hareket etmeye yeltenen kişilere denk gelebiliriz.

Haberin Devamı

Cinsel istekler artabilir

Perşembe; Bugün Venüs’le Mars arasında güzel bir etkileşim olacak. Flört etmek, beğendiğimiz kişiye açılmak, yeni bir ilişkiye başlamak, bize iyi gelen, bizi motive eden konulara yönelmek için harika bir zaman. Cinsel anlamda isteklerimiz artabilir, bunun yanı sıra bu birkaç gün biraz daha hovarda ve çapkın olabiliriz. Aşk için en güzel günlerden biri... Beğendiğimiz kişiye açılmak adına bugünün kıymetini bilelim derim. Gökyüzü bizden yana...

Baskı yaratan durumlar

Cuma; Venüs’le Plüton arasında kare açı oluşacak. İlişkilerde tutku ve ihtiras ön plana çıkacaktır. Bugün özel hayatımızda bir şeyleri takıntı haline getirebiliriz, dikkatli olalım. Bir ilişkimiz bizi zorlayabilir ve bu kişi, üzerimizde baskı yaratabilir. Bugün yoğun
ve bizi derinden etkileyen bir duygu yaşamamız mümkün. Öte yandan sevdiğimiz birine karşı şüphe duyabilir, ilişkide aşırı sahiplenme duygusundan kaynaklanan pürüzler çıkmasına neden olabiliriz. Bekârlarsa bir kişiye karşı aniden yoğun duygular
hissedebilir.

Haberin Devamı

Ustaca planlar

Cumartesi; Merkür’le Satürn arasında olumlu bir görünüm olacak. Üzerinde çalıştığımız iş ve projelerde daha ciddi ve daha ayrıntıcı olabiliriz. Bugün elle tutulur sonuçlar almak adına birtakım girişimlerde de bulunabiliriz. Bilimsel konularla ilgilenmek, tez yazmak, sunum yapmak için ideal bir zaman. Olaylara tarafsız bakmak çok daha kolay olacaktır. Planlı ve programlı hareket etmek için gayret gösterebiliriz. Kararları ayrıntılara dikkat ederek ve tedbiri göz ardı etmeden alabiliriz. Ketum davranıp düşüncelerimizi açıklamak istemeyebiliriz ve bu tutum bize birtakım kazançlar getirebilir. Böylelikle hedeflerimize yönelik planlamayı ustaca yapar ve rakiplerimize fark atabiliriz.

Haberin Devamı

Bize yaramayan gidiyor

23 Ekim Pazar; Venüs Akrep burcuna geçecek ve 16 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bugün Güneş de Akrep burcuna geçecek. Venüs’ün yanı sıra Güneş’in de Akrep burcuna geçişi gökyüzünde hem tutkulu hem de gizemli bir dönemin başladığına işaret ediyor. Akrep burcunun gölge yanı olan krizlere dikkat etmeli; özel hayatta da finansal konularda da gereksiz riskler almamalıyız. Akrep burcunun iyi tarafıysa değişim ve dönüşümdür; gereksiz şeyleri ayırt etmek ve ayrıştırmakla ilgilidir. Bu yüzden bu dönem eşyadan insana, finansal konulardan ilişkilere bize yaramayan ne varsa hayatımızdan uzaklaştırmak için son derece iyi bir dönem!

Haberin Devamı

 Takıntılı davranmayın
Koç ve Yükselen Koç;
Ortaklaşa işlerden kazanılan gelirlerde artış bekleyebilirsiniz. Evliyseniz eşinizin gelirinde bir artış da söz konusu olabilir. İlişkilerde takıntılı davranışlar içinde bulunmamalısınız. Yalnızsanız kendinizi tutku dolu bir ilişki içinde bulabilirsiniz.

Libidonuz yükselebilir
Boğa ve Yükselen Boğa;
Mevcut ilişkinizde derinleşebilirsiniz. Tutku artabilir, libidonuz yükselebilir. Yalnızsanız yeni ilişkilere çekilebilirsiniz. Bu kişiler biraz gizemli, kendini anlatmayı çok beceremeyen tipler olabilir. Diğer insanlarla beraber olmak, ilişki kurmak, vakit geçirmekten keyif alabileceksiniz.

Kilo alıp verebilirsiniz
İkizler ve Yükselen İkizler;
Özellikle iş koşullarınızda sizi mutlu edecek gelişmeler olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle özverili bir şekilde çalışmaya özen gösterebilirsiniz. Sağlık konusunda, genital bölgeye ve üreme organlarına dikkat! Kilo alma-verme dengesine de dikkat!

Yatırım planları yapabilirsiniz
Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Özel hayatınızda daha tutkulu ve kıskanç olabilirsiniz. Bu süreçte yatırım planları yapabilir, altın, Euro, kripto gibi konulara eğilebilirsiniz. Hamilelik ve çocuklarla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Hobilerinizden daha fazla keyif alabilirsiniz. Yaratıcı olacağınız bir dönem...

Evde daha fazla vakit...
Aslan ve Yükselen Aslan;
Venüs bu hafta Akrep burcuna geçecek ve 16 Kasım’a kadar burada seyahat edecek. Evinizi güzelleştirmek, yeniden dekore etmek, yeni eşyalar almak için harekete geçebilirsiniz. Evde, yuvada huzuru ve dengeyi yakalamaya çalışacağınız bir dönem olacaktır. Evde daha fazla vakit geçirmek isteyebilir, mutluluğu evinizde arayabilirsiniz.

Eğitim ve seminerler
Başak ve Yükselen Başak;
Yakın çevreniz ve kardeşlerinizi kontrol etmek isteyebilirsiniz. Kısa mesafeli seyahatler gündeme gelebilir. Okumaktan, derin araştırmalar yapmaktan, kimsenin ulaşamadığı bilgilere ulaşmaktan keyif alabilirsiniz. Sizi mutlu edecek eğitimler gündeme gelebilir, keyif verecek seminerlere katılabilirsiniz.

Borçlarınızı yapılandırabilirsiniz
Terazi ve Yükselen Terazi;
Paranızı keyfi konular, huzur ve mutluluğunuz için harcayabilirsiniz. Parayla ilgili sizi mutlu edecek güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz, belki bu süreçte borçlarınızı yapılandırabilirsiniz. Ancak bu konuda gizlilik içinde hareket etmek isteyebilir, biraz da inatçı davranabilirsiniz.

Hayatını güzelleştirmek isteyeceksiniz
Akrep ve Yükselen Akrep;
Aşk trafiğiniz canlanmaya ve hızlanmaya başlıyor. Aşkı hayatınıza daha kolay çekebileceksiniz. Hayatınızı, kendinizi, bedeninizi güzelleştirmek isteyeceğiniz bir dönem olacaktır. Bu dönem kendinizi daha değerli hissetmek isteyeceksiniz.

İşler istediğiniz gibi gitmeyebilir
Yay ve Yükselen Yay;
Bu dönem ilişkilerde, aşkta işler pek istediğiniz gibi gitmeyebilir. Ortaya çıkmaması gereken ilişkilere çekilebilirsiniz. Sağlık açısından genital bölge, yumurtalıklar ve üreme organlarına dikkatli! Maddi konularda risk almak, har vurup harman savurmak için de uygun bir dönem değil.

Davetler, organizasyonlar, etkinlikler
Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Venüs bu hafta Akrep burcuna geçecek ve 16 Kasım’a kadar burada seyahat edecek. Sizi oldukça sosyal, hareketli, eğlenceli bir dönem bekliyor. Dostlarınızla beraber olmak mutluluk ve keyif verecektir. Davetler, organizasyonlar, etkinlikler, grup çalışmaları trafiğinin artabileceği bir süreç olacak.

İş ilişkileri önem kazanacak
Kova ve Yükselen Kova;
İşle ilgili konularda mutlu ve keyif alacağınız gelişmeler olabilir. Bu dönem iş ilişkileri önem kazanacak. Yalnız olanlar iş vasıtasıyla tanışacakları biriyle yakınlaşabilir. Toplum önünde nasıl göründüğünüze bu dönem ekstra dikkat edebileceksiniz.

Gezip öğrenecek, araştıracaksınız
Balık ve Yükselen Balık;
Hayatınızda kimse yoksa sizden uzakta olan biriyle duygusal yakınlaşmalar olabilir. Gezmekten, öğrenmekten, araştırmaktan, farklı kültürlerle etkileşim içinde olmaktan mutluluk duyacağınız bir dönem. Hukuki konularda da destekleyici etkiler altında olacaksınız.

Yazarın Tüm Yazıları