Kafamızı toplamak biraz zor

Daha fazla insanla bağlantı kurma, iletişimde olma isteğindeyiz. Ancak ilişkilerde aşırı iyimserlikle davranarak gerçekçiliği göz ardı etmemeliyiz. Keyfe, hazza, yemeye, içmeye fazlasıyla yönelik olacağımız bir hafta bu.

Haberin Devamı

Bu hafta 26 derece İkizler burcunda yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir kontağı olacak. Neptün etkili bu İkizler yeniay haftasında bir yanımız koşup coşmak isterken diğer yanımızın elini kaldıracak hali olmayabilir. Öyle bir ikilemde, arada kalma hali. Bir de üstüne kafayı toplayamama eklenebilir. Dikkatli olmamız gerek! Şimdi bu haftanın gün gün astrolojik detaylarına ve burç analizlerine göz atalım...

Kafamızı  toplamak biraz zor

Zihinsel esneklik

Bugün Ay 16.18 ile 16.20 arasında Balık burcunda boşlukta olacak. Akabinde Koç burcunda seyahat edecek. Bugün itibariyle 27 Haziran’a kadar Merkür İkizler burcunda seyahat edecek. Plüton yeniden Oğlak burcuna geri dönecek ve 22 Ocak 2024’e kadar burada seyahat edecek. Fikirlerimizi açıkça ifade etme, bilgi paylaşma ve başkalarıyla etkileşime girme konusunda yetenekli olabiliriz. İnsanlarla daha çok bağlantı kurma, sohbet etme ve fikir alışverişinde bulunma isteği duyabiliriz. Yeni bilgiler edinme konusunda hevesli olabiliriz. Öğrenme yeteneğimiz ve zihinsel esnekliğimiz artabilir.

Haberin Devamı

Abartılı beklentiler

Yarın Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Venüs’le Jüpiter arasında kare açı oluşacak. Bu dönemde, ilişkilerde aşırı iyimserlik, abartılı beklentiler veya maddi konularda aşırı harcama eğilimleri görülebilir. Venüs’ün estetik anlayışıyla Jüpiter’in genişleme arzusu arasında bir çatışma ortaya çıkabilir, bu da tüketim alışkanlıklarında aşırılıklara veya maddi kaynakların sorumsuz kullanımına yol açabilir. Ayrıca romantik ilişkilerde veya işbirliklerinde aşırı iyimserlikle hareket edebilir, gerçekçiliği göz ardı edebiliriz.
Bu da karar verme süreçlerini etkileyebilir ve riskli veya istikrarsız ilişkilerin ortaya çıkmasına neden olabilir.

Alevli tartışmalar

Salı Ay 21.25 ile 21.31 arasında Koç burcunda boşlukta olacak. Akabinde Boğa burcuna geçecek. Ay Koç burcundayken atmosfere hız hâkimdir. Herkesin içindeki çocuksu, atak, öfkeli, mücadeleci taraf açığa çıkar. Yollarda hızlı şoförlere karşı dikkatli olmalıyız, tartışmalar kolaylıkla alevlenebilir, insanlar risk almaya daha yatkın olur. Dürtüsel ve ani kararlar alabiliriz. Spor yapmak, rekabet etmek, karşı çıkmak, cesaret göstermek istediğiniz konularda destek almak, liderlik yapmak, savaş sanatlarıyla ilgilenmek, askerlikle ilgili konulara eğilmek, fiziksel gücümüzü, kas gücümüzü arttırmak, bir iş görüşmesinde dinamik, canlı görünmek istiyorsak bu konum için çok uygundur. Çabuk başlangıçlar, bitişler, hızlı geçişler, konudan konuya atlamalar, sabırsız, tahammülsüz ve benlik duygusunun
ön planda olduğu kişilerle karşılaşabiliriz.

Haberin Devamı

Keyfe yönelik arzular

Çarşamba Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Yediklerimizi, öğünlerimizi abartmaya eğilimli olabiliriz. Hamurişlerinden en uzak durulması gereken zamanlardır, çünkü kilo alma zamanlarıdır. Günün ana teması sessizlik, sakinlik, huzur olacaktır. Dinlenmek, tembellik yapmak için ideal bir gün. Yaşamımızda sağlam olmasını istediğimiz adımları atmak, üretime geçmek, iş-proje üretmek için süper bir gün. Ancak ağır hareket edebiliriz. Koşullarımızı, kendimizi pek riske atmayı tercih etmeyeceğimiz ama parayla ilgili konuları halletmek, para kazanmak için şahane bir gün. Zam istemek için de keza öyle. Boğaz bölgesi hassastır; tutulma, ses kısıklığı, boğaz ağrıları, şişlikler, iltihaplara dikkat! İlişkileri sağlamlaştırmak, gelecek planları yapmak için çok uygun zamanlar. Sabır ve dayanıklılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansımız daha da yüksektir. Ay, Boğa burcunda yüceldiği için keyfe ve hazlara, yemeye, içmeye fazlasıyla yönelik arzular içinde olacağız.

Haberin Devamı

Kararsızlık ve zorlanma

Perşembe Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Merkür’le Satürn arasında kare açı oluşacak. Bu dönemde, iletişimde zorluklar, anlaşmazlıklar veya ciddi bir düşünce yapısı gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Merkür’ün hızıyla Satürn’ün yavaşlığı arasındaki gerilim, zihinsel süreçlerde gecikme, kararsızlık veya zorlanma hissi yaratabilir. Aynı zamanda, sorumluluklar ve yükümlülükler altında ezilme veya sınırlanma hissi de ortaya çıkabilir. Bu açı altında, iletişimde ve karar verme süreçlerinde daha dikkatli, disiplinli ve planlı olmalıyız. İfade etmek istediğimiz düşünceleri net bir şekilde ifade etmek ve anlamak için daha fazla çaba göstermeliyiz. Aynı şekilde, belirli projeleri veya taahhütleri gerçekleştirmek için daha fazla çaba ve sabır gerekebilir.

Haberin Devamı

Güzel haberler

Cuma Ay 4.35 ile 4.45 arasında Boğa burcunda boşlukta olacak. Akabinde
İkizler burcunda seyahat etmeye başlayacak. Merkür’le Venüs arasında sekstil
(60 derecelik) açı oluşacak (etki süresi +/-1 gün). Barış konuşmaları yapmak, iltifatlar etmek ve almak, sevdiklerinize hediyeler vermek, güzel haberler beklemek, sanat veya yaratıcılıkla ilgili eğitimlere başlamak, yapıcı konuşmalar yapmak, ilanı aşk etmek, alışverişe çıkmak ya da seveceğiniz seyahatler organize etmek, romantik ortamlar oluşturmak için harika günler.

Geçmişten dersler...

17 Haziran Cumartesi Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Bugün itibariyle Satürn’ün geri hareketi başlıyor ve 6 Kasım’a kadar devam edecek. Satürn retroları hayatımızda disipline ihtiyacımız olan, istikrarlı ve kalıcı olmasını istediğimiz konuları tespit etmek için harika süreçlerdir. Geçmiş deneyimlerden ders çıkararak hayatımızı düzene sokma sürecidir. Satürn retrodayken aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklersek sorunlarla karşılaşabiliriz. Hayatımızda neleri yarım bıraktığımızı tespit edip üzerine gitmeliyiz. Satürn karmanın da lordudur. Hayatın bize sunduğu zorlukları çözmek için kolları mı sıvadık ya da sorunları yok mu saydık? Eğer yok saydıysak, problemler katlanarak yeniden önümüze gelebilir. Bu dönem belki biraz hayatın hızlı akışında bir frene basma, hem yaptıklarımıza hem de kendimize şöyle bir dışarıdan bakma dönemidir.

Haberin Devamı

 Belirsizlikler rahatsız edebilir

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Bu yeniay zamanı eğitim, iletişim, satış, pazarlama, e-ticaret, reklam, seminer gibi konular gündeme gelebilir. Bu konularda yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Fakat Neptün’ün sert kontağıyla koşulları yönetmek zorlaşabilir. Önünüzü göremeyebilirsiniz, belirsizlikler sizi rahatsız edebilir. Kafanız biraz karışık olabilir. Uyku düzeninize de dikkat edin.

Arkadaşlarınız hayal kırıklığı yaşatabilir

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Kişisel kazançlarınızı ilgilendiren bu yeniay zamanı maddi konularda önünüzü görmek zor olabilir. Kazandığınız para ya da prim hesaplamalarınızda hatalar meydana gelebilir. Bu dönem dostlarınızdan beklentilerinizi düşürmekte fayda var. Hatta bazı arkadaşlarınız hayal kırıklığı yaşatabilir. Dostlarınızla finansal ilişkiler kurmasanız daha iyi.

Risk almamakta fayda var

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Hayatınıza yenilik katmak, projelerinizi hayata geçirmek, eğitimlere başlamak, bedensel değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yalnız Neptün’ün sert kontağıyla kafanız karışık ve bulanık olabilir. Özellikle iş konularında objektif kararlar almak kolay olmayabilir. Risk almamakta fayda var. Zehirlenmelere karşı yediğinize, içtiğinize dikkat edin.

Hatalı kararlar söz konusu olabilir

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Bu yeniay zamanı yalnızlık ihtiyacınız artabilir. Yurtdışı, eğitim, satış, pazarlama, sınavlar ve hukuksal konularda dikkatli olmalısınız. Neptün etkisinden dolayı olayları doğru şekilde analiz edemeyebilirsiniz. Hatalı kararlar söz konusu olabilir. Seyahate çıkacaksanız eşyanızı unutmayın. Önemli evrakınızı kaybetmeyin.

Bağışıklık sistemine dikkat!

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Çok daha sosyal olacağınız bir süreç sizi bekliyor. Neptün’ün sert kontağıyla borçlar, vergiler, ödemeler, sağlık konularında birtakım belirsizlikler ve gecikmelerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yatırım, kredi çekmek gibi niyetleriniz varsa çok iyi araştırın. Sağlık açısından zehirlenmelere ve bağışıklık sisteminize dikkat edin.

Yeni oluşumlar gündeme gelebilir

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Bu yeniayla birlikte iş ve kariyerinizle ilgili konularda yeni oluşumlar, koşullar gündeme gelebilir. Yaptıklarınızla, iyi veya kötü, her halinizle görünür olacağınız bir dönem. Neptün’ün sert kontağından dolayı; ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinde beklentileriniz yeteri kadar karşılanmayabilir, hayal kırıklığı yaratacak durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Sağlığınıza özen gösterin

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Yurtdışı, eğitim, resmi işler, hukuksal konularda yeni koşullar oluşabilir. Ama Neptün’ün sert kontağıyla özellikle sağlığınıza özen göstermelisiniz. Zehirlenmeler söz konusu olabilir. Birlikte çalıştığınız kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. İş, yurtdışı, yabancılarla ilgili koşullar çok belirsiz olabilir. Ani kararlar almak için uygun bir dönem değil.

Yaratıcı işlere yönelebilirsiniz

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Krediler, banka işlemleri, paylaşımlı gelirler, burslar, beklediğiniz ödemeler ana gündem maddeniz. Yalnız Neptün’ün sert kontağından dolayı yatırımlar konusunda dikkatli adım atmalı, gereksiz riskler almamalısınız. Özel hayatınızda da bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlere yönelebilirsiniz.

Evde tesisat sorunları çıkabilir

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Yeniayın ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar konusunda etkileri olacak. Neptün etkisinden dolayı evinizde tesisat sorunları çıkabilir. Ailenizden umduğunuz desteği bulamayabilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Kafanız karışabilir, hayatınızla ilgili konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bu dönem ev alırken dikkatli olun, kandırılmayın.

Diyete başlamak için harika günler

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Bu dönem sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Diyete, spora başlamak için de harika bir süreçtir. Günlük işleriniz artabilir, yorulabilirsiniz. Neptün’ün sert kontağından dolayı yakın çevrenizden beklentilerinizi düşük tutun. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir ama adımlarınızı sağlam atın, hemen güvenmeyin, sorgulayın.

Kişisel eşyanızı kaybedebilirsiniz

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Özel hayatınız canlanmaya başlayabilir. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu yeniay zamanı harekete geçebilir. Yalnız Neptün’ün sert kontağından dolayı kafanız karışık olabilir. Maddi konularda önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Yatırım konularında uzman desteği almanızda fayda var. Cüzdan, anahtar gibi kişisel eşyanızı kaybedebilirsiniz.

Üzerinize tembellik çökebilir

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Taşınmak ya da araba almak için koşullar meydana gelebilir. İşin içinde Neptün olduğundan zihninizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Üzerinize bir tembellik çökebilir. Bu dönem spiritüel konularla ilgilenmek için harikadır ama hesap kitap işlerinde hatalar yapılabilir. Sürekli uyuma ihtiyacınız olursa korkmayın, hasta değilsiniz, Neptün uyutuyordur.

Yazarın Tüm Yazıları