Duygusal yaralanmalara dikkat!

Bu hafta şüphe, aldatma, yalan, iftira ve her türlü skandala açığız. Birtakım yüzleşmeler yaşayabiliriz. Koçlar her zamankinden çok daha alıngan davranabilir. Boğalar iş ve aşkı birbirine karıştırmamalı, İkizler burcu olanlarsa kendilerini değersiz hissettikleri ortamdan hızla uzaklaşmalı.

Haberin Devamı

Bugün 16 derece Koç burcunda Şiron etkili bir dolunay meydana gelecek, Venüs’ün sert bir etkisi de olacak.
Birçok anlamda yanılgılara açık bir hafta. Şimdi gün gün burçları nelerin beklediğine bakalım...

Hata yapma eğilimi
Yarın; Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Mars’la Neptün arasında da zorlu bir görünüm oluşacak ve hafta boyunca etkili olacak. Enerjimiz oldukça düşük... Şüphe, aldatma, yalan, iftira ve her türlü skandala açık zamanlardayız; dikkatli olalım. İşimize gelmeyecek birtakım yüzleşmeler yaşayabiliriz. Kendimizi zayıf ve cesaretimiz kırılmış hissedebiliriz. İş konularında da dikkatli adım atmamızda fayda var. Hatalar yapmaya çok eğilimliyiz.

Kıyaslayacağız
Salı; Ay 0.03’te Boğa burcuna geçecek. Bugün Merkür de Terazi burcuna geçip 29 Ekim’e kadar bu buçta kalacak. Oldukça sosyal ve nazik olacağımız, diplomatik bir dönem başlıyor. Önemli tartışmalarda adil olmaya çalışacağız, bir şeyleri başka şeylerle kıyasladıktan sonra karar vereceğiz. Fikirlerimizi büyük bir incelikle ifade edeceğiz ama bazen kibar olurken vermek istediğimiz mesajları karşımıza vermekte zorlanabiliriz. Yine de uzlaşmacı dili asla elden bırakmayacağız. Ticari ilişki ve ortaklıklar kurmak, ortak projeler yürütmek için güzel bir süreç.

Güzel fırsatlar çıkabilir
Çarşamba; Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Merkür’le Jüpiter arasında da zorlu bir görünüm olacak. Etki süresi +/- 3 gün... Pireyi deve yapabiliriz, tepkimizi gösterirken abartmamaya özen gösterelim. Bu dönem unutkan olabiliriz; evden çıkmadan çantamızı, anahtarımızı, telefonumuzu mutlaka kontrol edelim. Bugünlerde farklı fikirlerin içinde dağılmamaya özen gösterelim ve seçeneklerimizi azaltmaya bakalım. Jüpiter şans ve fırsatlarla ilgili olduğundan, karşımıza güzel fırsatlar çıkabilir ama açgözlü ya da aşırı özgüvenli davranmamız birtakım kayıplara yol açabilir. Bu, işle ve yatırımlarla ilgili yeni fırsatlar arayacağımız, girişimlerimiz için verimli olabilecek bir transit.

Yeni iş girişimleri...
Perşembe; Güneş’le Satürn arasında destekleyici bir görünüm olacak. Etki süresi +/- 3 gün... Üstleneceğimiz her sorumluluğun üstesinden rahatlıkla gelebileceğiz. Hayatımızın gidişatını ve içinde bulunduğumuz çevreyi değerlendirip istediğimiz yapılanmayı gerçekleştirebiliriz. Yeniden planlamamız gereken bir konu varsa bunu rahatlıkla yapabilir, hatta başkalarına bu konuda tavsiye verebiliriz. Hayatı daha fazla ciddiye alabileceğimiz bir dönem bu... Girişilecek işlerde istikrar ve başarı şansı daha yüksek olacaktır. Yeni iş girişimlerimiz olacaksa bugünü ve önümüzdeki üç günü değerlendirelim. Bir terfi konuşması mesela...

Ciddi konuşmalar
Cuma; Venüs’le Satürn arasında üçgen açı olacak. Etki süresi +/- 4 gün... Ciddi ve uzun soluklu ilişkiler başlatmak için uygun bir zaman. Özel hayatımızdaki sorunlarını tespit etmek ve bu sorunlar üzerine ciddi konuşmalar yapmak için de gökyüzü bizden yana. Yaşça büyük birine akıl danışabilir veya böyle birinden yardım görebiliriz. Aşk ilişkileri için olmasa bile, iş ilişkileri ve iş planları için oldukça verimli bir süreç olabilir. Planlama, organizasyon ve bütçe yapma gibi konularda başarılı girişimlerde bulunabiliriz.

Üzerimizde tembellik var
Cumartesi; Ay 7.09’la 19.10 arasında İkizler burcunda boşlukta olacak, akabinde Yengeç burcuna geçecek. Ay’ın boşlukta olmasının işlerimizin havada kalması, yürümemesi, ilerlememesi gibi bir etkisi olur. Bu yüzden hemen sonuç almak istediğimiz konular varsa harekete geçmek için Ay’ın boşluktan çıkmasını beklememiz önemli. Genelde Ay boşluktayken pek bir şey yapmak da istemeyebiliriz zaten. Keyfimiz pek yerinde olmaz ve üzerimize bir tembellik çöker. Aslında Ay boşluktayken yapılacak en güzel şey, dinlenmek, uyumak ve yarım kalan işlerimizi halletmektir.

Barışma günü
16 Ekim Pazar; Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Duygularımızı yoğun bir şekilde yaşayabiliriz. Aidiyet ihtiyacımız ve geçmişe duyduğumuz özlem artar; eski konular sık sık gündeme gelebilir. Eve ait, yarım kalan işlerle ilgilenmek için en güzel günlerden... Ailemizle ilgili önemli konuları halletmek, açıklığa kavuşturmak, küs olduğumuz aile üyeleriyle barışmak için de iyi bir gün. Ayrıca evde tamirat, bakım ve onarım gerektiren işlerle ilgilenebiliriz.

Haberin Devamı

Kimi sözler sizi üzebilir
Koç ve Yükselen Koç;
Ortaklıklar, ilişkiler, anlaşmalar ve evliliği ilgilendiren konularda duygusal açıdan yaralanmalara açık olabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin sözleri sizi üzebilir. Her zamankinden çok daha alıngan davranabilirsiniz. Fiziksel olarak kendinize dikkat etmelisiniz; bedensel değişiklikler ve estetikle ilgili konular için pek uygun bir dönem değil.

Haberin Devamı

Kıskanlık durumlarına dikkat
Boğa ve Yükselen Boğa;
Sağlıkla ilgili konular ön planda... Özellikle alerjik hassasiyetleri olanlar çok dikkat etmeli. Boyun-boğaz bölgesi de oldukça hassas olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ciddi krizler ortaya çıkabilir, ciddi kadın krizleriyle uğraşmanız gerekebilir. Günlük hayatınızda veya iş ortamınızda kıskançlık durumlarına dikkat etmelisiniz. Ayrıca iş ve aşkı karıştırmamanız gereken bir dönemdesiniz.

Adil olmaya çalışın
İkizler ve Yükselen İkizler;
Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz, ipin ucunu çok kaçırmayın. Bu dolunay zamanı hem sosyal hem özel ilişkilerinizde duygusal yaralanmalara açıksınız. Kendinizi değersiz hissedeceğiniz ortamlardan hızla uzaklaşın. Özel hayatınızdaysa adil olmaya çalışın. Özel ve sosyal hayatınız arasında denge kurmaya çalışmak sizi ruhsal açıdan yorabilir.

Haberin Devamı

Ailenizi kırmayın
Yengeç ve Yükselen Yengeç;
İş ve aile hayatında belli dengeleri dikkatli kurmanız gerekebilir. İş konusunda hızlı hareket etmekten ve düşüncesizce davranmaktan dolayı hatalar yapabilirsiniz. İşinizle ilgili beklediğiniz övgüyü, alkışı alamayabilirsiniz. Ev ve aile ilişkileri konusunda olabildiğinde adil olun, iş hayatınız yüzünden aile bireylerini kırmayın.

Komşular, kardeşler, hukuki konular
Aslan ve Yükselen Aslan;
Gündeminizde yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız, eğitim, iletişim, sınavlar ve hukuki konular var. Bu alanlarda diğer insanları memnun ve mutlu etmek için harekete geçebilir ama arzu ettiğiniz değeri göremeyebilirsiniz. Özellikle de yakın çevrenizdeki insanlardan...

Haberin Devamı

Sağlık harcamalarınız artabilir
Başak ve Yükselen Başak;
Krediler, borçlar, nafaka, prim, burs, faizler ve vergilerle ilgili konular ön planda. Bu konularda başkalarına yardım etmeye çalışabilirsiniz ama değer görmeyebilirsiniz. Maddi konularda dikkatli adım atmalı, bütçenizi çok zorlamamalısınız. Sağlık harcamalarınız artabilir. Ödemelerle ilgili sorumluluklarınızı aksatmamalısınız.

Yardım etmeye çalışsanız da...
Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta 16 derece Koç burcunda şiron etkili dolunay meydana gelecek, Venüs’ün sert bir etkisi olacak. İlişkiler, ortaklıklar, evlilik, anlaşmalar gündeminizde... İlişki ve ortaklıklarda birilerine yardım etmeye çalışsanız bile karşılığını alamayabilir, adil bir davranış göremeyebilirsiniz. Bu dönem bedeninizde değişiklikler yapmak için de pek uygun değil.

Haberin Devamı

Özür dilemelerine izin verin
Akrep ve Yükselen Akrep;
6. Ev konuları yani sağlık, birlikte çalıştığınız kişiler ve gündelik işler odağınızda. Bu konularda ilişkileri yönetirken dikkatli olun. Sağlığınıza, özellikle de beslenmenize dikkat edin. Yoğun iş veya hayat temposu nedeniyle kendinize özen göstermeyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı da nezaketli olmaya bakın, onları kırmayın. Sizi kıran olursa da özür dilemelerine izin verin.

 Arkadaş çevrenizden biriyle...
Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta 16 derece Koç burcunda şiron etkili dolunay meydana gelecek, Venüs’ün sert bir etkisi olacak. Bu dolunay 5. Ev’inizde gerçekleşecek; aşk, çocuklar, yatırımlar ve hobiler üzerinde etkili olacak. Hem özel hem de sosyal hayatınızı dengelemeniz, adil kararlar almanız önemli. Zevk ve keyiflere düşkünlüğünüz artabilir. Yalnızsanız arkadaş çevrenizden biriyle yakınlaşabilirsiniz. Yatırım konusunda da dikkatli olun, düşüncesizce hareket etmeyin.

 Hedefleriniz gündemde
Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Odağınızda geleceğe yönelik hedefleriniz, aile, aile büyükleri, ev ve yerleşim var. Bu konularda duygusal yaralanmalara açık olabilirsiniz. Kendinizi değersiz hissedebilirsiniz, bu konularda yaptıklarınız istediğiniz ölçüde alkışlanmayabilir. İş ve ev hayatı arasında dengeyi dikkatli bir şekilde sağlamanızı öneririm, kararlarınızı alırken de adil olmaya özen gösterin.

Trafikte hız yapmayın
Kova ve Yükselen Kova;
Yakın çevrenizle ilişkiler, seyahatler, eğitim, iletişim ve akrabalar bu dolunayın ana konusu... Yakın çevrenizdeki insanlara daha sabırlı ve sakin yaklaşmalısınız. Trafikte de hız yapmayın. Başkaları için çok emek verebilirsiniz ama bu dönem bu emek bu pek değer görmeyebilir. Sosyal medya veya dijital işlerde beklentileriniz karşılanmayabilir.

 Lüks harcamalarınız artabilir
Balık ve Yükselen Balık;
Maddi konularda düşüncesiz ve sabırsız davranmanız kayıplara neden olabilir. Bu dönem harcamalarınıza daha fazla dikkat etmelisiniz. Özellikle sağlıkla ilgili konulara harcamalar yapabilirsiniz. Lüks harcamalarınız da artabilir, gereksiz kredi işlerine girmemenizi öneririm.

Yazarın Tüm Yazıları