Aşk hayatında yenilik zamanı

Bugün Ay, Akrep burcundaki seyahatini akşam saatlerinde Yay burcunda devam ettiriyor olacak. Yönetici gezegen Jüpiter ise Akrep burcunda geri hareketinde ilerliyor. Bu sebeple bugün duygusal anlamda kendimizi her zamankinden daha tutkulu ve kıskanç hissedebilir, bütünleşme ve aidiyet değerlerimize yoğunlaşabiliriz.

Haberin Devamı

Aşk hayatımızda ise daha bağlayıcı ve karşı tarafın da bize bağlı olduğunu hissetmek istediğimiz duygular devrede olacak. Benliğimizin ve egomuzun tatmin olduğu kişisel sahipliklerimizle olayları kontrol etmek ve yürütmek isteyebiliriz.
Aşk ve ilişkilere bakış açımızda da birtakım güçlü tutkular ve daha önce tatmadığımız duygular ön planda olabilir. Bu duyguların harekete geçmesiyle birlikte biz de aşk hayatımızda birtakım yenilikler yapmak üzere harekete geçmek isteyebiliriz. Bugün tutku ve ihtiraslarımızı kontrol etmeyi öğrenmemiz gerekmektedir.

Koç
Bugün kendinizle yalnız kalmaktan ziyade eski dostlarınız ve yakın çevrenizdeki kişilerle bir arada olma hissiyatında hareket edebilirsiniz. Finansal yönde gelen olumlu haberlerle cesur adımlar atabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa
Partnerinizden özel ilgi ve sevgi göreceğiniz bir gün. İlişkilerde beklediğiniz samimiyeti bugün yakalayabilir ve sevdiğiniz kişiyle beraber güzel anlar geçirebilirsiniz. Uzlaşmacı ve yapıcı olmanız size çok şeyler kazandırabilir.

İkizler
Akşam saatlerine kadar kendinizi önemli bir sürece hazırlanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerde bir konuya odaklanıp o noktaya yönelebilir ve bununla ilgili değerlendirme konuşmaları yapabilirsiniz.

Yengeç
Aşk, flörtler ve hayatın eğlenceli yanlarına odaklanacağınız bir zaman dilimi. Özellikle yalnız olan Yengeç’lerin bahtı oldukça açık gözüküyor. Yaşamlarına yeni giren bu kişilerle ilgili belli bir müddet saklama eğiliminde olabilirler.

Aslan
Günün ilk saatlerine gergin bir şekilde başlayabilir, özellikle akrabalar ve ticari iş faaliyetlerinizle ilgili bazı sıkıntılı süreçlerden geçebilirsiniz. İşlerinizin tam da istediği gibi olmaması durumu sizleri başka planlara sevk edebilir.

Başak
Günün ilk yarısının sizin için gayet iyi bir şekilde geçeceği görülüyor. Gerek sosyal çevre konularının gerekse özel ilişkilerdeki durumunuz bugün her yönden iyi bir şekilde sonuçlanabilir. İdeallerinizle ilgili farklı çevrelerden görüş alabilirsiniz.

Terazi
Bugün özellikle parasal durumlar ve geciken ödemeler sizleri bir an için bunaltabilir. Bütçenizi sarsan bu durum için gereken kaynakları arama eğiliminde geçireceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Akrep
Sabah saatlerinden itibaren duygulu, hassas ve melankolik hissedebilirsiniz. Özel ilişkilerde ailenizden tam anlamıyla onay alamıyor oluşunuz sizi karşınızdaki kişilere karşı öfkeli davranışlar sergilemeye itebilir.

Yay
Yaşayacağız birtakım olaylar karşısında tepkinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sizden saklanan bazı şeylerin nedenini araştırabilirsiniz. Gerçeklerle ilgili somut bir şey bulmak adına mücadeleci tavır sergileyebilirsiniz.

Oğlak
Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz gündemde olabilir. Kalbinizden geçirdiğiniz ama bir türlü gerçekleşmez dediğiniz bazı konular ve olaylara kendinizi yakın hissedeceğiniz tesadüfi karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kova
Ofis arkadaşlarınız ve gündelik yaşamınızı paylaştığınız kişilerle olan iletişimleriniz aniden sorunlu bir hal alabilir. Çalışma hayatınızda özellikle yöneticilerle olan ilişkilerinizde daha samimi ve yapıcı olmaya özen göstermelisiniz.

Balık
Aşk hayatınızda şansın ve iletişimlerin aktif olduğu bir gün. Hiç beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşabilir, yaşamınızı renklendiren birçok olaya şahit olabilirsiniz. Ailenizle aranızda oluşacak gerginliklere ise dikkat etmelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları