Rahmi Koç’a iftar sürprizi

Koç Ailesi, geleneksel iftar davetini önceki gün Kuruçeşme Divan Restaurant’da verdi.

İş dünyasının önde gelen isimlerini buluşturan davetin ev sahipliğini Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç yaptı. Rahmi Bey’in küçük oğlu Ali Koç’un konukları Kuruçeşme Divan’ın kapısında karşıladığı iftar yemeğine, Erdoğan Demirören, Ali-Melis Gürsoy, Serra Tokar, Can Verdi, Heves Ekinci gibi pek çok tanınmış sima katıldı. Akşamın en ilginç olayı ise Beyti Et Restoranları’nın sahibi Beyti Güler’in Rahmi Koç’a Paşabahçe’den aldığı 12 kişilik kahve fincanı takımını hediye etmesiydi. Cenker TEZEL

Yıkıp baştan yaptı

İzzet Çapa, canı sıkıldıkça restoranlarının dekorasyonunu değiştirmeyi adet edindi. Nişantaşı Sofa Otel’in içindeki Long Table adlı şık restoranın akıbeti de aynen diğerleri gibi oldu. Hizmete gireli daha birkaç ay olan ve farklı dekorasyonuyla adından söz ettiren mekan, geçtiğimiz hafta yıkıldı. Long Table’ın kış sezonunu yeni haliyle karşılamaya hazır olduğunu belirten Çapa, New York seyahatinde edindiği fikirler doğrultusunda yeni bir konsept hazırlamış. Bana kalırsa bir gidip görmekte fayda var...

Ayrıldılar

Yazar Ece Vahapoğlu ile organizatör Can Sandıkçıoğlu’nun üç ay önce başlayan ilişkisi noktalandı. Ayça Dinçkök’ten boşandığından beri ilk ciddi ilişkisini Ece Hanım ile yaşayan Sandıkçıoğlu’nun ayrılık haberi, yakın çevresini çok şaşırttı. Duyduğuma göre ayrılığa yol açan ciddi bir sebep, herhangi bir kavga falan da yokmuş ortada... İlişkinin tıkandığına, artık birbirlerini eskisi gibi mutlu edemediklerine inanan Ece Hanım ile Can Bey, oturup konuşmuş ve dostça son noktayı koymuş.

Çabalılar Masa’da toplandı

Çaba Derneği üyesi Suna Özkanca, geçtiğimiz akşam dostları için İstinye Park’taki mekanı Masa Restaurant’da iftar yemeği verdi. Özkanca’nın geleneksel iftar yemeğine Çaba Derneği Başkanı Rengin Sezer ve diğer dernek üyelerinin yanı sıra cemiyet dünyasından da tanınmış birçok isim katıldı. Yaklaşık 80 kişinin hazır bulunduğu iftar davetinin mönüsünde geleneksel Türk mutfağından örnekler ağırlık taşıyordu.

Deniz ortasında oruç açtılar

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal, önceki akşam yakın dostlarına Kuruçeşme SuAda’da iftar yemeği verdi. Erkan-Asuman Yolaç, Arte Tahir, Sibel-Ferruh Karakaşlı, Nevval Güler, Hülya Cerrah, Neslihan-Ahmet Kozanoğlu gibi tanınmış isimlerin katıldığı iftar yemeğine Semra Özal, antikacı dostu Uğur Batur’la birlikte geldi.

Yelkenler fora

Son dönemin en gözde spor aktivitelerinden biri yelken... Bu spora merak saranların sayısı her geçen gün artıyor. Türkiye Şampiyonu yelkencilerden Çağdaş Artu ve Tarkan Akdoğan da bu ilgiyi fark etti ve beraber Cenoa Sailing’i kurarak meraklılarına kaliteli, güvenli, profesyonel yelken eğitimleri vermeye başladı. Merkezi İstanbul-Kalamış Marina’da bulunan Cenoa Sailing, gerçek yat tabir edilen 9.62 metre, 2 kamaralı, içerisinde WC, duş, mutfak bulunan Beneteau 30.5 eğitim teknesiyle hizmet veriyor. Toplam 14 saat süren eğitimlerin sonunda, güneyde arkadaşlarınızla veya ailenizle yelkenli yat kiralayıp denizlere açılabilme becerisine sahip olabiliyorsunuz.
Yazarın Tüm Yazıları