Kubilay Keskin

150 bin TL toplandı

26 Şubat 2010
Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, “Aşk-ı Memnu” oyuncularının da desteğiyle önceki gün Sait Halim Paşa Yalısı’nda bir yardım yemeği düzenledi. Etkinliğe, dizi oyuncularından Beren Saat, Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ, Gülsen Tuncer, Zerrin Nişancı, Nur Aysan, Ufuk Kaplan, Recep Aktuğ ile aralarında Atıl Kutoğlu’nun da bulunduğu tanınmış simalar katıldı. Davette, oyuncuların dizide kullandıkları kıyafet ve aksesuvarların satışa sunulduğu bir de açıkartırma düzenlendi. Korunmaya muhtaç çocuklar yararına düzenlenen davetten 150 bin TL gelir elde edildi.
Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri, “Çok sevilen ve herkes tarafından takip edilen bir dizinin sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamasını istedik. Dizinin içerisinde yer alacak mesajlar çok önemli” dedi. Davete katılan Dilek Sabancı ise “Bir elin nesi var, iki elin sesi var. Türkiye’de yardıma muhtaç çok fazla çocuk bulunuyor. Her şeyi devletten beklememek lazım. Ben bu konuda elimden gelen yardımı göstermeye çalışıyorum” diye konuştu.

Vehbi Koç ödülle anıldı

Vehbi Koç Vakfı tarafından verilen Vehbi Koç Ödülü, önceki gece İş Sanat Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahibini buldu. 100 bin dolarlık ödüle bu yıl, sağlık alanında gösterdiği üstün hizmet ve başarı dolayısıyla Prof. Dr. Turgay Dalkara layık görüldü. Sanat ve iş dünyasından seçkin isimlerinin yanı sıra İstanbul Valisi Muammer Güler, ıstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de katıldığı törende Dalkara’ya ödülünü, Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel takdim etti. Vehbi Koç’un da anıldığı törende bir konuşma yapan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ise Vehbi Koç Vakfı’nın sağlık, eğitim ve kültür alanlarındaki projelerle Türkiye’nin sosyal yapısının ve demokrasinin gelişmesine önemli katkılar sağladığını belirtti.

Şoförüm arkada oturur

İşadamı Ali Ağaoğlu ile oyuncu sevgilisi Petek Ertüre, önceki gece Trabzon’un kurtuluş günü nedeniyle Beylerbeyi’ndeki Trabzon Kültür Derneği’nde düzenlenen yemek davetine katıldı. Lüks otomobil merakıyla bilinen Ağoğlu, bu tutkusu hakkında ilginç bir açıklama yaptı: “Çocukluğumdan beri iyi arabalara bindim, iyi arabalar kullandım. Boş zamanlarımda araba kullanmayı çok seviyorum. şoförüm var ama arkada oturuyor, çünkü arabamı kendim kullanıyorum.”

Hasman’ın objektifinden

Black&White Masters partilerinin bu haftaki durağı Ortaköy’deki Blackk’di. Ünlü fotoğrafçıların eserlerinin sergilendiği partide bu kez Merve Hasman’ın fotoğrafları yer aldı. Organizasyonunu Hediyeniz Var adlı şirketin sahipleri Tuba Peksayar ile Işıl Sarraf’ın gerçekleştirdiği davete katılanlar arasında Alinur Velidedeoğlu da vardı. Velidedeoğlu, mekâna pembe renkli Cadillac’ıyla geldi.

Sabaha kadar eğlence

Tuba Ünsal, dört yıllık eşi Ebru Algım’dan geçtiğimiz hafta tek celsede boşanan sevgilisi Murat Pilevneli ile önceki gece Blackk adlı mekandaydı. Sevgililer, sabahın ilk ışıklarına kadar gece kulübünde eğlendi.

Kotil’den sergi

İtalyan restoran zinciri Piola, dünyanın dört bir yanındaki şubelerinde geleneksel hale getirdiği sergi etkinliklerine Türkiye’de de start verdi. Ve genç sanatçı Müjde Kotil’in “L’aurora” adlı sergisi, Taksim’deki Point Hotel Barbaros’da ziyarete açıldı. Kotil’in eserleri, 7 Nisan’a kadar burada görülebilecek.
Yazının Devamını Oku

Avustralya’dan ısıtıcı getirtti

25 Şubat 2010
Nişantaşı’ndaki Park şamdan’ın sahibi Ersoy Çetin, kapalı alanlarda başlayan sigara yasağı sonrasında mekânın bahçesini yeniden düzenledi. Çetin, bahçeyi ısıtmak için de Avustralya’dan müzik kolonları görünümünde ısıtıcı getirtti. Isıtıcıları internetten sipariş verdiğini söyleyen Ersoy Bey, aralarında Adnan Polat, Osman Çarmıklı, Can Ataklı, şefik Öztek, Can Akçay ve Mehmet Germiyanlıgil’in de bulunduğu Park şamdan müdavimlerinin burada rahatlıkla purolarını içtiklerini söyledi.

Ergani, Sortie’nin işletmecisi oldu

Türkiye’nin en popüler gece kulüplerinden Kuruçeşme’deki Sortie, yaza ses getirecek transferlerle girmeye hazırlanıyor... Mekânın sahipleri Erol ve Varol Kaynar kardeşler, eğlence hayatının ünlü ismi Emre Ergani’yle işbirliği yaptı. 10 yıldır yaz sezonunu Bodrum’da geçiren Ergani, yıllar sonra ilk kez ıstanbul’daki bir mekânı işletecek. Kaynar kardeşlerle el sıkışıp Sortie’nin işletmesini üstlenen Ergani, Nişantaşı’ndaki Biber Bar ve Kuruçeşme’deki Blackk’i de bu mekânın içine taşıyacak. Ayrıca ünlü JD Suat Ateşdağlı da burada müzik yapacak.

51 oldu

Sema Çelebi, yeni yaşını önceki gece Longtable’da kutladı. Geceye Belma Simavi, Mehmet Birgen, Fulya-Eşref Cerrahoğlu, Feryal-Kemal Gülman, Rüksan-Mehmet Ürgüplü ve Nihal-Mehmet Cansun gibi Çelebi’nin yakın dostları katıldı. Gece kulübündeki şovu ilgiyle izleyen, kimi zaman da gösteriye ortak olan arkadaşlarının aldığı hediyeler, 51 yaşına giren Sema Hanım’ın otomobiline sığmadı.

Düğün Los Angeles’da

Hayriye-Nihat Koç çiftinin kızları Buket Koç, önümüzdeki hafta Los Angeles’da Burak Terzioğlu ile evlenecek. Endüstri mühendisi Buket Koç ile ekonomist Burak Terzioğlu için önceki gece Al Jamal’de bekarlığa veda gecesi düzenlendi. Organizasyonunu Organize Düşler’in sahibi Aylin Yangın’ın yaptığı gecede geline kına da yakıldı. Bekarlığa veda gecesinin sürpriz konuğu ise rock’çı Mişa’ydı...

Uluç’un eserleri satışta

Geçtiğimiz ay vefat eden Türk çağdaş sanatının en önemli ressamlarından Ömer Uluç’un eserleri, Beyaz Müzayede’de satışa sunuluyor. 27 şubat’ta gerçekleşecek müzayedede, sanatçının dokuz eseri açıkartırmaya çıkacak. Beyaz Müzayede Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Karadeniz, “27 şubat’ta 11’inci Beyaz Müzayede’yi gerçekleştireceğiz. Çıtamızı her müzayedede biraz daha yükseltmek için çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.

Albümü Türkiye’de

Müzisyen Seda Bağcan’ın geçtiğimiz kasım ayında Avrupa’nın birçok ülkesinde piyasaya çıkan albümü “Sunrise”, kısa sürede müzik listelerine girmeyi başardı. Bağcan’ın yoga ve meditasyonda kullanılan mantra müziğiyle Türk ezgilerini sentezlediği albümü, Avrupa’daki başarısının ardından bu hafta Türk dinleyicilerle de buluşacak. Bu arada Bağcan’ın dünyaca ünlü şarkıcı Tina Turner’la mantra tarzında iki albüm yapmaya hazırlandığını da belirteyim.

Yardım defilesi

Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı’nın, şişli’de açmaya hazırlandığı yeni hastanesine katkı sağlamak amacıyla 8 Mart’ta Grand Hyatt İstanbul’da bir defile düzenlenecek. Modacı Mehmet Köymen, 2010 ılkbahar-Yaz Houte Couture 20. Yıl Defilesi’ni hastane yararına, hiçbir ücret almadan gerçekleştirecek. Önceki gün defile için bir tanıtım daveti düzenlendi. Davete, vakfın kurucusu ve başkanı Prof. Dr. Gündüz Gedikoğlu’nun yanı sıra eski Türkiye güzellerinden Banu Sağnak, bir dönemin unutulmaz mankenlerinden Funda Güngör, Mine Manavoğlu ve Mehmet Köymen de katıldı. Köymen, “Defilenin takı sponsorluğunu Yeşim Salkım’ın sahip olduğu www.byyesimsalkim.com üstlendi. Salkım, açıkartırmada satılması için vakfa bir de takı bağışladı” dedi. Modacı, defilenin finalinde Yeşim Salkım’ın kızı Gizem’in gelinlikle podyuma çıkacağını da belirtti.

Alışveriş zamanı

Sunucu Özlem Yıldız, geçtiğimiz gün oğlu Demir’i de alıp alışverişe çıktı. Anne-oğul, ıstinye Park’a gidip mağazaları gezdi. Alışveriş merkezine akşamüstü Yıldız’ın anne ve babası da geldi. Aile, hep birlikte alışverişe devam etti.

Önal tarzı

Tüm dünyada ‘Sahne Canavarı’ adıyla ün yapan Vicky Jackson, renkli şovuyla önceki gece Longtable’daydı. Jackson’ın gösterisini izleyenler arasında Özlem Önal da vardı. “Vicky Jackson’ı New York’ta birkaç kez izlemiştim. Hazır ıstanbul’a gelmişken, bir kez daha görmek istedim” diyen Önal, saks mavisi deri montu, taytı ve dizüstü çizmeleri ile gecenin en çok dikkat çeken isimlerinden biriydi.
Yazının Devamını Oku

Fulya Hanım’a sürpriz

24 Şubat 2010
Fatih Terim’in eşi Fulya Terim, önceki gün 50’nci yaş gününü kutladı. Terim çifti, Etiler şamdan’daki doğum günü kutlamasında yakın dostlarını ağırladı. Gecede en çok merak edilen, eşi için mekânı kapattıran Fatih Terim’in ona ne hediye aldığıydı. Terim’in, Fulya Hanım’a çok şık ve pahalı bir gerdanlık hediye ettiği konuşuldu.

Dedesi gelmedi

Halis Toprak’ın kızı Sevgi Toprak ile Alper Tunga, oğulları Cem’in doğum gününü, önceki gün Mohini’de kutladı. Minik Cem’in yaş günü partisine dedesi Halis Toprak’ın katılmadı.

Koleksiyonculara özel

Vogue Türkiye, yarın piyasada olacak. Dergi ekibi, Türkiye’de Vogue koleksiyonu yapan takipçiler için özel bir baskı hazırladı. Vogue Türkiye’nin ilk sayısından 1000 adet dergi, özel olarak numaralandırıldı. Numaralı baskılar, bugün ıstinye Park’ın markalar sokağındaki Vogue noktasında satışa sunulacak.

Çok moda

Ayşe ve Ece Ege kardeşlerin tasarımcılığını yaptığı, Aydın Ayaydın’ın sahibi olduğu “Machka” markasının 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonu vitrinleri süslemeye başladı. Kreasyonda en çok, üzerinde sarı renkte puantiyeler olan siyah elbise rağbet gördü. Bu modeli ilk giyenlerden biri de Serra Tokar oldu. Tokar, üç gün önce yeni elbisesiyle Bebek’te gezerken görüntülendi. “Bal” filmiyle Berlin Film Festivali’nde Altın Ayı ödülünü kazanan yönetmen Semih Kaplanoğlu’nun yazar eşi Leyla İpekçi de ödül törenine aynı model elbiseyle katıldı.

TİKAV için sahnede

Türkiye ınsan Kaynakları Vakfı (TıKAV), 11’inci yılını ünlü piyanist Anjelika Akbar’ın “ıçimdeki Türkiyem” adlı konser serisiyle kutluyor. Konserlerin ilki, geçtiğimiz akşam Ankara’da gerçekleşti. ış ve medya dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren geceye ayrıca Avusturya Büyükelçisi Dr. Heidemaria Gürer, Kanada Büyükelçisi Mark Bailey, Filipinler Büyükelçisi Pedro Chan, Arjantin Büyükelçisi Ezequiel Martin Barakat, Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, eski Devlet Bakanı Kasım Gülek’in kızı Tayyibe Gülek, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TıKAV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamdi Akın ile TıKAV Yönetim Kurulu Başkanı şafak Akın katıldı.

Çifte kutlama

Ar Dış Ticaret’in sahipleri Özalp-şule Argüder çifti, Libya’daki Radisson SAS Otel’in halı ve duvar kağıdı uygulamalarını bitirip, Azerbaycan-Bakü’deki Badamdar Otel’in duvar kağıdı uygulamasına başladı. Çift, önceki gün Fulya’daki işyerlerinde hem meslek hayatlarındaki başarılarını hem de kızları Özge Argüder’in yeni yaşını kutladı...

Bodrum’da otel açıyor

Mehmet-şehnaz Tuna çifti, yazın Bodrum’da otel açacak. Çift, Sedat Akdeniz ile ortak açacakları butik otelin, Bodrum Rixos Otel’in yanındaki koyda bulunduğunu belirtti. Etiler şamdan’ın da sahibi olan Tuna, mekânın taşınacağı haberleri hakkında ise şunları söyledi: “Hayır, şamdan taşınmıyor. Bina, Hatice-Faruk Süren çiftinin. Ev sahipleri burayı satarsa ve benden çıkmam istenirse çıkarım. Ama 2011’e kadar kontratım var.”

Duru’nun hayatını değiştiren şarkılar

Joy Turk ile Salomanje, “Hayatımı Değiştiren şarkılar” adlı geceler düzenlemeye hazırlanıyor. Her ay bir ünlünün konuk olacağı gecede, o sanatçının yaşamında önemli yer tutan şarkılar çalınacak. “Hayatımı Değiştiren şarkılar”ın ilk konuğu Nükhet Duru olacak. Ünlü sanatçı o gece sevilen şarkılarını seslendirecek.

Reina’da davet

Deniz-Firuz Kurbanzade çifti, Reina’da bir davet vermeye hazırlanıyor. “Geçmiş Suadiye’de Aşk” adlı kitabıyla adından söz ettiren Deniz Hanım, kitabının Yunanistan’da da basılması şerefine 17 Mart’ta vereceği davette, yaklaşık 150 arkadaşını bir araya getirecek. Kurbanzade, geceye katılan dostlarına ayrıca imzalı kitabını hediye edecek.
Yazının Devamını Oku

Portakal’ın damat adayı

23 Şubat 2010
Portakal Sanat ve Müzayede Evi’nin sahibi Rafi Portakal’ın kızı Maya Portakal, bir aydır Gilan Mücevher Evi’nin sahibi Osman Geylan ile flört ediyor. Genç çift, şimdilik aşklarını gözlerden uzak yaşamak istiyor. Maya Hanım, geçtiğimiz hafta askere giden sevgilisi ile neredeyse her gün telefonda konuşarak hasret gideriyor.

Oyun kazası

Feraye Tanyolaç, önceki gün minik oğlu Kaya’yı da alıp ıstinye Park’a gitti. Bir kafede yemek yiyen anne-oğul daha sonra mağazaları gezdi. Bu sırada Kaya’nın elinin bandajlı olduğu dikkat çekti. Tanyolaç, “Kaya’nın eli iki haftadır bandajlı. Oyun oynarken düşüp, bileğini incitti. Ciddi bir şey yok” diye konuştu.

Ağlatan gala

Orhan Tekeoğlu’nun, “ıfakat: Uçuruma Yürüyen Kadınlar” adlı belgeselinin galası, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapıldı.Sponsorluğunu Ali Ağaoğlu’nun üstlendiği gecede Orhan Tekeoğlu, eşi Nurdan Tümbek Tekeoğlu ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı. Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın da katıldığı galada belgeseli izleyen birçok isim, gözyaşlarına boğuldu.

Atilla Bey dertli

Neslihan Taki ile aşk yaşayan Atilla Donat, şu sıralar biraz dertli... Bunun nedeni ise Taki ile son birkaç haftadır aralarının limoni olması... Atilla Bey, önceki gece bir davette Hale Dicleli ile bir araya geldi. Eski dostunu bulmuşken, sıkıntısını da dile getirdi. Dicleli’ye “Neslihan’ın gönlünü nasıl alırım?” diye soran Donat, arkadaşından tavsiyeler aldı...

Nişanlılar alışverişte

7 şubat gecesi Nişantaşı’ndaki Park şamdan’da nişan yüzüklerini takan Emir Tamer ve Mina Somer’e geçtiğimiz gün ıstinye Park’ta rastladım. Yemek yedikten sonra sinemaya giren çift, çıkışta ise kısa bir alışveriş turu yaptı. Emir Bey, Polo Ralph Lauren’den uzun zamandır gardırobuna katmak istediği modelde bir yelek satın aldı.

Baş başa

Kaya oteller zincirinin sahibi Burak Kaya, önceki gün eşi Yasemin Hanım’la ıstinye Park’taydı. Cavit Çağlar’ın kızı Yasemin Çağlar ile geçtiğimiz yıllarda evlenen ve bir çocuk sahibi olan Kaya, o günü eşiyle baş başa geçirdi. Önce Günaydın Steak House’ta yemek yiyen çift, ardından sinemaya girdi.

Parti zamanı

A46 Organizasyon, ses getirecek yeni bir parti hazırlığında... şirket, 26 şubat gecesi Esma Sultan Yalısı’nda görkemli bir parti organize etmek için kolları sıvadı. ıstanbul sosyal hayatının ünlü isimleri ve seçkin simalar için birbirinden renkli şovlar hazırlandı. Ortaklardan Tuvana Büyükçınar gecenin sürprizinin ise Oscar törenlerinin vazgeçilmez DJ’lerinden Ravi Drums olacağını söyledi. Oscar ödüllü “Slumdog Millionaire” filminin de müzik yapımcıları arasında yer alan Ravi, DJ performansı ve perküsyon şovu ile davetlilere keyifli bir gece yaşatacak.

Güneş gözlüğü aldı

Arzu Sabancı da geçtiğimiz gün ıstinye Park’taydı. Bottega Veneta adlı mağazaya giren Arzu Hanım, buradan güneş gözlüğü satın aldı. Mağaza yetkilileri, Sabancı’nın bu gözlüğü bir hafta önce sipariş verdiğini belirtti.

Deşarj oldu

Tuba Peksayar ve arkadaşı Işıl Sarraf, kurdukları şirketle danışmanlık, halkla ilişkiler ve organizasyon alanında kısa sürede adlarından söz ettirmeyi başardı. Önceki gece bir fırsat yaratıp dışarı çıkan Peksayar, arkadaşları Jale-Ercan Usal çiftiyle Kuruçeşme’deki El Beso adlı bara gitti. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Tuba Hanım, “Haftaya deşarj olmuş bir şekilde başlayacağım” diye konuştu.

Sevgilim değil dostum

Esin Maraşlıoğlu ’na geçtiğimiz hafta Ortaköy’de rastladım. Anjelique’de dostlarıyla eğleniyordu. Gecenin sonunda arkadaşı Hasan Dağcı onu Baltalimanı’ndaki evine bıraktı. Maraşlıoğlu, ünlü işadamı için “Sevgilim değil, çok iyi dostuz” dedi.

Maki’ye Mustafa Toner imzası

Bodrum-Türkbükü’ndeki Maki’nin sahibi Melek Manisalı, geçen yaz Avusturya Lisesi’nden sınıf arkadaşı Ayşegül Dinçkök ile ortak olmuştu. ıkili, bu yaz için işletmeyi Zafer Tarlan’a emanet etti. Türkbükü’ndeki Ship a Hoy’un sahibi Tarlan ve ortağı Cemal Yarar, otelin çehresini değiştirmesi için ünlü mimar Mustafa Toner ile anlaştı.
Yazının Devamını Oku

Bebek şenlendi

22 Şubat 2010
Önceki gün hava sıcaklığının 20 dereceye yaklaşması, ıstanbul’un elitlerini Bebek’te bir araya getirdi.

İşte ünlülerin gözdesi haline gelen semtten renkli manzaralar...
Cenker TEZEL

Telaşlı

Yonca Ebuzziya da güneşli havayı görünce kendini Bebek sahiline atan isimler arasındaydı. Uzun süre cep telefonuyla konuşan Yonca Hanım, telaşlı görünüyordu...

Gündüz şıklığı

Lucca Bar’a giden Serra Tokar, burada arkadaşları Dilara Endican ve Kaya Ersu ile karşılaştı. Serra Hanım, ünlü bir modaevinin 2010 ilkbahar koleksiyonuna ait elbisesiyle çok şık görünüyordu...

Ferrari’li Ferrari

Beşiktaşlı defans oyuncusu Matteo Ferrari de Bebek’teydi. Futbolcu, beyaz renkteki Ferrari’si ile güzel havanın tadını çıkardı.

Yazının Devamını Oku

Çırağan’da yıldızlar geçidi

20 Şubat 2010
Palmali şirketler Grubu bünyesinde yayın yapan Pal FM’in, bu yıl ilk kez düzenlediği “Pal FM Müzik Ödülleri”, önceki gece Çırağan Sarayı’nda sahiplerini buldu.

Halk oylamasıyla belirlenen Pal FM Müzik Ödülleri, 20 ayrı kategoride sahiplerine dağıtıldı. Ev sahipliğini Palmali şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Mansimov’un yaptığı gece, siyaset, iş ve sanat hayatının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Seray Sever’in sunuculuğunu yaptığı gecede, ENBE Orkestrası sahneye çıktı.

ÖDÜL KIRILDI

Eurovision temsilcimiz Manga, gecede iki ödüle birden layık görüldü. şehir dışında konserleri olduğu için geceye katılamayan grubun ödülünü, menajerleri Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’ın elinden aldı.
Bu sırada yaşanan küçük bir kaza nedeniyle cam ödüllerden biri yere düşerek kırıldı. Kısa süren şaşkınlığın ardından ödüllerin dağıtılmasına devam edildi.

Yazının Devamını Oku

Arnettler’de ikinci evlat şoku

19 Şubat 2010
ABD ıstanbul eski Başkonsolosu David Arnett ve eşi Vivi Arnett geçtiğimiz hafta ikinci kez evlat kaybı yaşadı.

3 yıl önce ıstanbul’da görevdeyken David Arnett ve eşi Vivi Hanım, kızları Heather’i kaybetmişti. Helikopter pilotu olan kızları Heather, görevli olduğu Hamburg’ta ölü bulunmuştu. Vivi-David Arnett çiftinin geçtiğimiz hafta ise oğulları Nathan New York’ta ölü bulundu. Duyduklarım üzerine Arnett çiftinin ıstanbul’daki kadim dostlarından olan Ebru Sanver’i aradım. Sanver olayı doğruladı. Geçtiğimiz hafta Vivi Arnett’den aldığı mail’le olayı öğrendiğini, ardından telefonla konuştuğu Arnett çiftinin çok üzgün olduklarını söyledi.

50. Yıl Fazıl Say ile kutlanıyor

Kültür Koleji 50. yılını sanat etkinlikleriyle kutlamaya devam ediyor. Kutlamalar kapsamında bu kez sahne alacak olan isim, dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say. 23 şubat gecesi, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek konserde Fazıl Say’a Moldovyalı keman virtüözü Patricia Kopatchinskaja eşlik edecek. Kültür Koleji’nin sahibi Gül-Fahamettin Akıngüç çifti, Bach ve Gershwin’den çeşitli eserleri seslendirecek olan Fazıl Say’ın, Ravel, Bartok, Manuel de Falla’nın eserlerini de Kopatchinskaja ile birlikte yorumlayacaklarını söyledi.

Elmadağ’ın müdavimi

Güler Yiğit, önceki gün ıstinye Park’taydı. Ünlü mücevher mağazalarını dolaşan Yiğit, hayat arkadaşı Halil Değer’le birlikte o gece dostlarını Taksim’de yeni açılan Elmadağ Meyhanesi’nde ağırlayacağını söyledi.

Kızım yanımdaydı

Modacı Esin Maraşlı-oğlu’nun geçtiğimiz hafta doğum gününü Londra’da Bentley Otel’de tek başına kutladığını yazmıştım. Bu haber üzerine Maraşoğlu telefonla aradı. Doğum gününde yalnız olmadığını, Londra’da eğitimini sürdüren kızı Melissa Mızraklı ve dostları Nihat Odabaşı’nın da aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla şehrin ünlü gece kulüplerinde yeni yaşına girdiğini belirtti.

Güney Afrika yolcusu

Yazının Devamını Oku

Sevgilisi eşinden boşandı

18 Şubat 2010
Tuba Ünsal, 5 aydır Murat Pilevneli ile aşk yaşıyor.

Galerist’in sahibi olan Murat Bey, 4 yıllık eşi Ebru Algım’dan ayrıldı. 3 yaşında bir kızları olan çiftin evlilikleri, önceki gün çıktıkları ilk mahkemede tek celsede sona erdi. Murat Bey, Tuba Ünsal ile aşk yaşamaya başladıktan sonra boşanma kararı almış, ızmir Amerikan Kız Koleji mezunu olan Ebru Algım da boşanma isteğini olgunlukla karşılamış. Pilevneli’ye yakın çevreler, Murat Bey’in Tuba Ünsal ile ağustos ayının sonunda evlenmeyi planladığını konuşuyor.

Gelenekten Çağdaşa

ıstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında  düzenlenen “Gelenekten Çağdaşa” adlı sergi önceki gün ıstanbul Modern Sanat Müzesi’nde açıldı. Bülent-Oya Eczacıbaşı çiftinin ev sahipliği yaptığı açılışa elit isimler katıldı. Güler Sabancı, tüm sergiyi gezerken, sergi sonuna kadar kendisine eşlik eden kreatörden bilgi adı. Sergiyi gezen isimler arasında Leyla Alaton, ıdil Lüleci ve Ertuğrul Hataylı da vardı.

Ana-oğul yemekte buluştu

Ayşegül Germir boşandığı eşi Nejat Cinisli’den olan oğlu Tolga Cinisli ile geçtiğimiz gün yemekte buluştu. Ana-oğul City’s alışveriş merkezinin içindeki College Joke’da baş başa yemek yedi.

Bastonla yürüyor

Aslı Başar, geçtiğimiz ay evde perdelerini asarken düşmüş ve ayak bileğini incitmişti. Görünmez kaza sonunda doktora gitmeyen, eşi Altuğ Başar ile Uludağ’a gidip kayak yapmayı tercih eden Aslı Hanım’ın tendonları zedelenmiş. Altuğ-Aslı Başar çiftine önceki gece bir sergi açılışında rastladım. Aslı Hanım, bir haftadır baston yardımıyla yürüdüğünü söyledi.

ıfakat’ın galası

Yazının Devamını Oku