Kubilay Keskin

Ateş’in Maserati’si

8 Şubat 2010
Martin&Martin Sigorta ve Reasurans Brokerliği Yönetim Kurulu Başkanı Can Ateş, önceki gece W Otel’deki partiye katıldı. Cem Bey mekâna, yeni aldığı Maserati marka otomobiliyle gitti. İsminin baş harflerini taşıyan plakasıyla dikkat çeken Can Bey’e partide sevgilisi Selin Ortaçlı da eşlik etti.

Blender’da parti
Beymen’in sıra dışı konsept mağazası Beymen Blender, önceki gece özel bir partiye ev sahipliği yaptı. Mekândaki Smirnoff Black Gecesi, moda ve eğlenceyi bir araya getirdi. Partiye, şarkıcı Göksel’in yanı sıra Ayşe Boyner, Derin Sarıyer, Beliz Köprülü, Başak Kocabıyıkoğlu, Emel Kurhan, Nilüfer Zapçı, Elvan Gamgam, Hakan Öztürk, Gülden Büyükuçak, Mehmet Yücebaşoğlu, Ayşem Saraçoğlu, Erdal Gökyıldırım, Selin Sönmez gibi ünlü simalar katıldı.

Bibuçuk’ta Sevgililer Günü
14 şubat Sevgililer Günü’nü yeni bir mekânda, farklı bir atmosferde kutlamak isterseniz, size önerim Suadiye’deki BiBuçuk... Beyoğlu’nda dokuz, Caddebostan’da ise üç yıldır hizmet veren restoranın Suadiye’deki şubesi, geçtiğimiz günlerde açıldı. Bağdat Caddesi’ne bakan şirin bahçesi ile dikkat çeken mekânda, klasik Bibuçuk lezzetlerine 14 şubat’a özel farklı tatlar eklendiğini de belirteyim...
Yazının Devamını Oku

Yeni yaşını kutladı

6 Şubat 2010
Ogan Soysal, doğum gününü önceki gece Nişantaşı’ndaki Park şamdan’da kutladı.

Gecenin mimarı ise eşi Ela Soysal’dı. Çiftin yakın dostlarının katıldığı 12 kişilik kutlama, renkli geçti. 
Geceye, Ogan Bey’in de yer aldığı Türkiye Değişim Hareketi’ni kuran Mustafa Sarıgül de geldi. Davetin dikkat çeken bir başka ismi ise partinin kurmayları arasında bulunan Hikmet Çetin’di.

Evlilik için erken

Borsacı Can Ateş ile sevgilisi Selin Ortaçlı’nın evlenecekleri hakkındaki söylentiler son günlerde iyice arttı. ışin aslını öğrenmek için Ateş’i aradım. Selin Hanım’ı çok sevdiğini, ilişkilerinin gayet yolunda gittiğini söyleyen Can Ateş, evlilik için erken olduğunu dile getirdi.

Doğum gününe katıldılar

Tuba Ünsal, yeni yaşını önceki gece sevgilisi Murat Pilevneli ve dostlarıyla birlikte Ortaköy’deki Zuma adlı restoranda kutladı. Doğum günü davetine katılanlar arasında Serra Tokar ve Dice-Kayek markasının yaratıcısı modacı Ayşe Ege de vardı. Tokar ve Ege, kutlamanın ardından eğlenceye Ortaköy’deki Blackk adlı gece kulübünde devam etti.

Hiçbir defileyi kaçırmadılar

İstanbul Moda Haftası’nın ikinci günündeki defileleri izleyenler arasında Nurdan Yüzbaşıoğlu ile Murat adlı arkadaşı da vardı. Yüzbaşıoğlu ve W Otel’in koordinatörlerinden Murat Bey, neredeyse bütün defileleri birlikte izledi. Böylece moda dünyasına ve modacılara verdikleri önemi de kanıtladılar.

Yazının Devamını Oku

El ele aşk

5 Şubat 2010
Sevgiliyken ya da nikâh masasına oturduktan sonra aşk devam ediyorsa, bunu hiç kimseden saklamadan her yerde göstermek, o aşkın büyüklüğüne inanmaktır.

Bu durumun en güzel örnekleri, her an göz önünde olan ünlü çiftler... Başından iki evlilik geçtikten sonra mutluluğu Tugay Gökkaya’da bulan Süreyya Yalçın, önceki gece de sevgilisiyle birlikteydi. Longtable’da eğlenen ikili, mekândan el ele, yüzlerinde gülücüklerle ayrıldı. Alışveriş yapmaya çıkan Bengü, ıstinye Park’taki mağazaları sevgilisi Akın Altan’la gezdi. ıkili, birbirinin elini bir an olsun bırakmadı. Önceki gün el ele gezmeye çıkan bir başka çift de Mazhar Alanson ile uğruna 40 yıllık eşini boşadığı ikinci eşi Biricik Suden’di. Kanyon’da rastladığım manken çift Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı da yine el eleydi.

Sabaha kadar eğlence

Deniz Seki, önceki gece Longtable’da sahneye çıktı. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında Hande Ataizi de vardı. Mekânda Beyhan-Adil Benardete çiftiyle buluşan Ataizi’nin keyfi yerindeydi. Geç vakitlere kadar burada kalan ekip, eğlenceye Etiler şamdan’da devam etti. Üçlü, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte mekândan ayrıldı.

Sevgililerin sinema keyfi

şebnem-Celal Çapa’nın kızları Ceylan Çapa, önceki gece sevgilisi Gökçin Serter’le Kanyon’a gitti. Önce yemek yiyen gençler, ardında sinemaya girdi. Seçimleri ise son dönem dünya sinemasına damgasını vuran “Avatar”dı.

Bulak’tan sergi

Ressam Maide Bulak’ın eserleri, Çağla Cabaoğlu Art Gallery’de sanat severlerle buluşuyor. Sanatçının resim sergisi, 23 şubat-22 Mart günleri arasında

Yazının Devamını Oku

Avatar’ı izledi

4 Şubat 2010
Kısa dönem askerliğini geçtiğimiz günlerde tamamlayıp ıstanbul’a dönen Keremcem, önceki gün Kanyon’daydı.

Önce yemek yiyen şarkıcı, daha sonra sinemaya girdi. Keremcem, tercihini James Cameron imzalı “Avatar”dan yana kullandı.

Gay oteli Aysal’a komşu

Hotel Les Ottomans’ın sahibi Ahu Aysal, iki yıl önce Bodrum-Gündoğan’daki bir koya dört adet triplex ev yaptırmıştı.
Yaz aylarını geçirdiği, özel bir plajı da bulunan bu evlere şimdi sıra dışı bir komşu geliyor. Koyun hemen yanındaki araziye, Türkiye’nin ilk gay oteli inşa ediliyor. Otel hakkındaki ilk bilgileri önceki gün görüştüğüm Ahu Aysal’dan aldım:
“Evimin yan tarafındaki büyük araziyi dünyaca ünlü gay otelinin işletmeciliğini yapanlar satın almış. Bu yaz açılacak otele Yunanlı bir acente, dünyanın her yerinden buraya eşcinsel müşteriler getirecekmiş. Hayırlısı olsun. Benim birçok eşcinsel arkadaşım vardır, onlara saygı duyarım. Otel açıldığında da gider, gezerim.”

Phuket’de tatildeler

Ahu-Can Has çifti, kızları Rezzan’ı da alıp tatil için Phuket Adası’na gitti. Rezzan Hanım, geçtiğimiz yıl eşinin kendisini dövdüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Şikayetini geri almasına rağmen Can has hakkında kamu davası sürüyor. Kötü günleri unutmak isteyen çift, şimdi Phuket adasında tatilde. Can Bey, “Eşim Ahu ve kızım Rezzan’la Phuket’te tatildeyiz. Her şey çok iyi” dedi.

ıpekçi’ye teşekkür

Yazının Devamını Oku

Hem erkek hem kadın

3 Şubat 2010
Modacı kardeşler Ezra ve Tuba Çetin, ıstanbul Fashion Week’e “Saklı Dünya/Hidden World” adlı koleksiyonları ile katılıyor.

2010-2011 sonbahar-kış sezonu için hazırlanan koleksiyonda hem kadın hem de erkek için üretilmiş tasarımlar yer alıyor. ıstanbul Boğazı’ndaki bir hayali sualtı uygarlığı üyelerinin, yeryüzüne çıkmaları sırasında giydikleri kostümlerden oluşan koleksiyon, bugün düzenlenecek defileyle moda tutkunlarının beğenisine sunulacak.

Gündüz’ün balık keyfi

Kuruçeşme’deki SuAda’da hizmet veren G Balık Evi’nin geçtiğimiz gece elit misafirleri vardı. Gül Etker’in sahibi olduğu balıkçıda Nursen Gündüz; Monik-Ceri Benardete, Ayşe Çolakoğlu ve Nilgün-Varol Dereli ile bir araya geldi.

Saraçoğlu’nun Müsvedde’si

Tasarımları Londra, Kopenhag ve Paris gibi modanın kalbinin attığı şehirlerdeki ünlü butiklerde satılan modacı Gamze Saraçoğlu, “Müsvedde” adını verdiği yeni koleksiyonunu yarın tanıtacak. ıstanbul Fashion Week kapsamında Santralıstanbul’da düzenlenecek defile, saat 16.30’da başlayacak.

Ayrılık çanları çalıyor

Esin-Ergin Demirören çiftinin tek kızları Eymen Demirören, geçtiğimiz yıl Kıbrıs’ın köklü ailelerinden Eyüpoğulları’nın tek oğulları Ali Eyüpoğlu ile evlenmişti. Çift için Girne’deki The Savoy Ottoman Palace Hotel’in Sultan Sarayı Süiti’nde görkemli bir düğün töreni yapılmıştı. Ancak konuşulanlara göre yeni evli çiftin yuvaları üstünde son günlerde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi Genel Koordinatörü ve ıslam Ülkeleri Kraliyetleri Fahri Business Danışmanı Ali Eyüpoğlu ile yine aynı üniversitede Türkoloji tezini veren, American University Fashion and Design Marketing mezunu Eymen Demirören’in boşanacakları, çifte yakın çevrelerde son günlerin en çok konuşulan konusu...

Çağla’yı giydiriyor

Yazının Devamını Oku

Haftada bir lahmacun günü

2 Şubat 2010
Doğuş Holding’in patronu Ferit şahenk, Kuzguncuk’taki başkanlık ofisine geçtiğimiz ay taşınmıştı.

Ferit Bey, ofisine bir de özel mutfak yaptırmış. Hamur işlerine düşkün olan şahenk, mutfağı için ıtalya’dan pizza fırını bile getirtmiş.

Mutfağında çalışacak ustayı maaşa bağlayan ünlü işadamı, çok sevdiği pizzaları ofisine gelen misafirleriyle de paylaşıyormuş. Ayrıca haftada bir gün ‘lahmacun günü’ düzenleyerek dostlarına lahmacun ziyafeti çekiyormuş.

Jennifer olmazsa Shakira

Kuruçeşme’deki Reina, mayıs ayında 10’uncu yılını kutlayacak. Gece kulübünün sahibi Mehmet Koçarslan, 10’uncu yıl kutlaması için dünya çapında ses getirecek bir parti yapacaklarını söyledi. Koçarslan’ın ortağı Ali Ünal ise “Jennifer Lopez’le görüşmelerimiz sürüyor. Menajeri ünlü sanatçının o tarihte bir programı olmadığını söyledi. Kutlama gecemizde Lopez’i sahneye çıkaracağız. Ancak bir aksilik olursa, misafirlerimizi Shakira ile eğlendireceğiz” dedi.

Taciroğlu’nun gelin adayı

Taciroğlu Peynir Sanayi’nin sahibi Ali Zafer Bey ile modacı Nedret Taciroğlu’nun oğulları Yaman, Selin Sürmeli ile ciddi bir ilişki yaşadığını söylüyor. Duyduğuma göre Nedret-Ali Zafer Taciroğlu çifti de bu ilişkiyi destekliyor, müstakbel gelinleri ile çok iyi anlaşıyormuş. Yaman Bey ile Selin Hanım her an bir

Yazının Devamını Oku

Neslihan Kozanoğlu sucukları

1 Şubat 2010
Polonezköy’e beş dakika mesafedeki Cumhuriyet Köyü’nde yaşayan Neslihan-Ahmet Kozanoğlu çifti, buradaki çiftliklerinde küçük ve büyükbaş hayvan besliyor. Hayvanların bakımına büyük önem veren Neslihan Hanım, bu tutkusunu profesyonelliğe dönüştürme kararı aldı ve kendisine para kazandıracak bir işin ilk adımını attı. Neslihan Hanım, kendi adını taşıyacak bir marka oluşturacak ve sucuk, pastırma, kavurma ürünlerini piyasaya sürecek. Markanın tanıtım daveti ise 29 şubat’ta Kozanoğlu çiftinin Cumhuriyet Köyü’ndeki çiftliğinde yapılacak.
Mezbaha Kars’ta
Büyük bir heyecanla çalışmalara başlayan Neslihan Kozanoğlu, ileride işlerini daha da büyütmeyi hedefliyor: “Dört ay önce Kars’tan büyükbaş hayvan alıp çiftliğimizde yetiştirmeye başladım. Ardından Kars’ın eski belediye başkan yardımcısı Saffet Özdemir ile bu ilimizin önde gelen işadamlarından Demir Bey, bana bu işi yapma teklifinde bulundu. Fikre sıcak baktım ve Kars’ta 15 personelin çalıştığı bir mezbaha kurduk. Entegre bir tesis, Tarım Bakanlığı’nın onayıyla haftada iki gün müfettişler denetliyor. Ortaklarım Kars’ta mezbahayı idare edecek, ben de ıstanbul’da satış ve pazarlama kısmına bakacağım. Firmamızın adı Kars Kare. Sucuk, pastırma ve kavurmalar, Neslihan Kozanoğlu markasıyla satılacak. Ürünlerimizi Türkiye’nin her yerinde satışa sunacağız. Bu işi becerebilirsem, peynircilik üzerine de çalışmalar yapacağım.”

Verda eğlendiriyor
Levent Penso’nun kızı Verda Penso, Astoria Alışveriş Merkezi’nde bulunan kafeleri Clementine’de özel partiler düzenlemeye başladı. Geçtiğimiz gece ikinci partiyi gerçekleştiren Verda Hanım’a en büyük destek kardeşi Serim Penso’dan geldi. Kardeşlerin organize ettiği gecede 90’lı yılların hit olmuş yabancı parçaları çalındı. Dansçıların şovlarıyla renklenen parti, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Havalimanı hikayeleri
Yolcu edilenlerle yolcu edenlerin, karşılayanlarla beklenenlerin havaalanı hikayeleri, yakında Star TV’de ekrana gelecek. Ünlü oyuncu ve manken Atilla Saral’ın sunuculuğunu üstlendiği bu yeni programda gerçek kavuşmalar, hasretler, ayrılıklar izleyiciyle paylaşılacak. Çekimler için bir süre önce kolları sıvayan Saral ve ekibi, şimdi günün yaklaşık dokuz saatini Atatürk Havalimanı’nda geçiriyor.

Hatıra fotoğrafı
Barış Tansever’in sahibi olduğu, Ulus’taki Sunset Restoran, dünyaca ünlü şef Hiroki Takemura’nın hazırladığı birbirinden farklı lezzetlerden oluşan mönüsünü müşterilerin beğenisine sunmaya başladı. Restorandaki yemeklerin tadına bakanlar arasında önceki gece futbolcular Elano Blumer ve Jo Alves de vardı. Ünlü futbolcular, New York’tan tanıdıkları Takemura ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi...

Kızı oldu
Kerem Özçapkın ile evlendikten sonra mankenliğe veda eden Pınar Tezcan, geçen ay bir bebek dünyaya getiren Esra Eron ve eşi Murat Aşık’la ıstinye Park’ta bir araya geldi. Dokuz aylık hamile olan Pınar Hanım, bu buluşmanın ertesi günü de doktorunun isteği üzerine Amerikan Hastanesi’ne yattı. Heyecanlı bekleyiş dün sona erdi ve Pınar Tezcan-Kerem Özçapkın çifti, ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Çift, dün sabah saatlerinde dünyaya gelen kızlarına ‘Derin’ ismini verdi.

Eski dostlar dağda buluştu
Ajda Pekkan, geçtiğimiz haftayı Uludağ’da geçirdi. Süper Star burada hem konser verdi hem de tatil yaptı. Hayri-Lale Yazıcı çiftinin sahibi olduğu Grand Yazıcı Hotel’de konaklayan sanatçı, vaktinin çoğunu çok eskiden beri dost olduğu Lale Hanım ile geçirdi. ıkili kimi zaman karlı tepelerde çocuklar gibi eğlendi kimi zaman da otelde iddialı kağıt oyunları oynadı...

Pavyonda ortaya çıktı
Uzun zamandır gece hayatında görünmeyen Ali Ağaoğlu, önceki gece My Pavyon’da ortaya çıktı. Ağaoğlu ve sevgilisi Petek Ertüre, Cenk Eren’in sahne aldığı Etiler’deki gece kulübünde gönüllerince eğlendi. Ünlü işadamı, yeni projelerinin yoğunluğu nedeniyle eğlenceye eskisi gibi vakit ayıramadığını söyledi.

Kıbrıs’tan Etiler’e
Mutfak ve sofra ürünleri markası Jumbo’nun sahipleri ırma-Nişan Çitak çiftine önceki gece Cenk Eren’in sahibi olduğu My Pavyon’da rastladım. Eren’i dinlemeye gelen çifti, mekânın işletmecisi Ali Sayar kapıda karşıladı. Ayaküstü lafladığım Çitaklar’dan bir süredir Kıbrıs’ta olduklarını öğrendim. Kollu canavarlarla oynayan çift, eğlenceli vakit geçirmiş ve kazanmışlar. ıstanbul’a döner dönmez de eğlenmek için My Pavyon’u tercih etmişler...

İyi anlaşıyorlar
Özben Önal, önceki gece eşi Çağdaş Yüksel ve ilk evliliğini yaptığı Emre Soyuer’den olan kızı Damla ile Ortaköy’deki Zuma adlı restorandaydı. Çağdaş Bey’in kızı Damla ile çok iyi anlaştığını söyleyen Önal, “Kızım da Çağdaş’la birçok konuda aynı fikri paylaşıyor, birbirleriyle çok iyi arkadaş oldular” diye konuştu.
Yazının Devamını Oku

Üçü bir arada

30 Ocak 2010
Samim Baki, Pelin Akat ve Adnan Sezgin, doğum günlerini birlikte kutladı. Parti, önceki akşam Arnavutköy’deki ızz Restoran’da gerçekleşti.

Kobra Yatçılık A.ş. Yönetim Kurulu Başkanı Samim Baki (62), ünlü yapımcı Pelin Akat (42) ve Galatasaray Futbol A.ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in (58) doğum günü partisi, önceki akşam ızz Restoran’da yapıldı. Yeni yaşlarını birlikte kutlayan üçlünün daveti, spor ve sosyal hayatın tanınmış simalarını bir araya getirdi. Adnan Sezgin’in arkadaşı Samim Baki’ye doğum günü pastasını elleriyle yedirdiği partiye katılanlar arasında Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Motor Piston’un sahibi Mehmet Dereli, Haldun Üstünel, Frank Rijkaard, Johan Neeskens ve eşi, Murat Yalçındağ, şener şen ve Dilara Endican da vardı. Davete gelemeyen Rahmi Koç, Samim Baki’ye hediye olarak kendi yazdığı “Nazenin IV ile Devr-i Alem” adlı kitabı gönderdi.

Mankenlik hobisi

Tuncay Kıratlı’nın Gül Erçetingöz’le yaptığı evlilikten olan kızı Burcu, geçtiğimiz hafta podyuma çıktı. Burcu Kıratlı, önce Cemil ıpekçi’nin ardından da Emel Acar’ın defilelerinde ünlü man-
kenlerle aynı podyumu paylaştı. Üniversite öğrencisi olan Kıratlı, “Mankenlik benim için sadece bir hobi” diyor.

Bağımlılık ve Hapis

ıstanbul Moda Haftası kapsamında önümüzdeki hafta gerçekleşecek Genç Tasarımcılar Karma Defilesi’nde Gül Ağış’ın son koleksiyonu da tanıtılacak. Geçtiğimiz yıl Lug Von Siga markasını kuran Ağış, teması “Bağımlılık ve Hapis” olan yeni koleksiyonunu, 4 şubat Perşembe akşamı saat 19.30’da başlayacak defilede beğeniye sunacak.

Yazının Devamını Oku