Ateş’in Maserati’si

Martin&Martin Sigorta ve Reasurans Brokerliği Yönetim Kurulu Başkanı Can Ateş, önceki gece W Otel’deki partiye katıldı.

Cem Bey mekâna, yeni aldığı Maserati marka otomobiliyle gitti. İsminin baş harflerini taşıyan plakasıyla dikkat çeken Can Bey’e partide sevgilisi Selin Ortaçlı da eşlik etti.

Blender’da parti
Beymen’in sıra dışı konsept mağazası Beymen Blender, önceki gece özel bir partiye ev sahipliği yaptı. Mekândaki Smirnoff Black Gecesi, moda ve eğlenceyi bir araya getirdi. Partiye, şarkıcı Göksel’in yanı sıra Ayşe Boyner, Derin Sarıyer, Beliz Köprülü, Başak Kocabıyıkoğlu, Emel Kurhan, Nilüfer Zapçı, Elvan Gamgam, Hakan Öztürk, Gülden Büyükuçak, Mehmet Yücebaşoğlu, Ayşem Saraçoğlu, Erdal Gökyıldırım, Selin Sönmez gibi ünlü simalar katıldı.

Bibuçuk’ta Sevgililer Günü
14 şubat Sevgililer Günü’nü yeni bir mekânda, farklı bir atmosferde kutlamak isterseniz, size önerim Suadiye’deki BiBuçuk... Beyoğlu’nda dokuz, Caddebostan’da ise üç yıldır hizmet veren restoranın Suadiye’deki şubesi, geçtiğimiz günlerde açıldı. Bağdat Caddesi’ne bakan şirin bahçesi ile dikkat çeken mekânda, klasik Bibuçuk lezzetlerine 14 şubat’a özel farklı tatlar eklendiğini de belirteyim...
Yazarın Tüm Yazıları