El ele aşk

Sevgiliyken ya da nikâh masasına oturduktan sonra aşk devam ediyorsa, bunu hiç kimseden saklamadan her yerde göstermek, o aşkın büyüklüğüne inanmaktır.

Haberin Devamı

Bu durumun en güzel örnekleri, her an göz önünde olan ünlü çiftler... Başından iki evlilik geçtikten sonra mutluluğu Tugay Gökkaya’da bulan Süreyya Yalçın, önceki gece de sevgilisiyle birlikteydi. Longtable’da eğlenen ikili, mekândan el ele, yüzlerinde gülücüklerle ayrıldı. Alışveriş yapmaya çıkan Bengü, ıstinye Park’taki mağazaları sevgilisi Akın Altan’la gezdi. ıkili, birbirinin elini bir an olsun bırakmadı. Önceki gün el ele gezmeye çıkan bir başka çift de Mazhar Alanson ile uğruna 40 yıllık eşini boşadığı ikinci eşi Biricik Suden’di. Kanyon’da rastladığım manken çift Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı da yine el eleydi.

Sabaha kadar eğlence

Deniz Seki, önceki gece Longtable’da sahneye çıktı. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında Hande Ataizi de vardı. Mekânda Beyhan-Adil Benardete çiftiyle buluşan Ataizi’nin keyfi yerindeydi. Geç vakitlere kadar burada kalan ekip, eğlenceye Etiler şamdan’da devam etti. Üçlü, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte mekândan ayrıldı.

Sevgililerin sinema keyfi

Haberin Devamı

şebnem-Celal Çapa’nın kızları Ceylan Çapa, önceki gece sevgilisi Gökçin Serter’le Kanyon’a gitti. Önce yemek yiyen gençler, ardında sinemaya girdi. Seçimleri ise son dönem dünya sinemasına damgasını vuran “Avatar”dı.

Bulak’tan sergi

Ressam Maide Bulak’ın eserleri, Çağla Cabaoğlu Art Gallery’de sanat severlerle buluşuyor. Sanatçının resim sergisi, 23 şubat-22 Mart günleri arasında
görülebilecek.

Ayasofya’lı yüzük

ıstanbul Moda Haftası’nın açılışına katılmak için ıstanbul’a gelen dünyaca ünlü oyuncu Meg Ryan, açılış kurdelesini kestikten sonra apar topar havalimanına gidip Paris’e uçtu. Öte yandan Ryan’ın parmağındaki yüzük görenlerin dikkatini çekti. ıçinde Ayasofya minyatürü bulunan yüzüğün, New York’ta yaşayan ünlü takı tasarımcısı Sevan Bıçakçı’nın koleksiyonundan olduğu öğrenildi.

Caz tutkunları Taksim’e
Caz dünyası yeni bir mekana daha kavuştu. Taksim’deki beş yıldızlı otel Elite World Hotel’in bünyesinde, Jazz Company adlı bir kulüp açıldı. Mekânda caz tutkunlarını Emin Fındıkoğlu Trio ağırlıyor. Üçlü, cuma ve cumartesi geceleri müzik ziyafeti sunuyor.

Haberin Devamı

Oğullarının mekanında davet
Rize Bağımsız Milletvekili ve eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın eşi Berna Yılmaz, ÇaBa Derneği yararına bir yemek daveti veriyor. Yılmaz’ın daveti, 10 şubat Çarşamba günü oğulları Hasan ve Yavuz’un da ortağı olduğu Teşvikiye’deki Quick China’da gerçekle-
şecek. Organizasyondan elde edilecek gelir, kimsesiz çocuklar yararına çalışmalar yapan derneğe bırakılacak.

Yazarın Tüm Yazıları