Fulya Hanım’a sürpriz

Fatih Terim’in eşi Fulya Terim, önceki gün 50’nci yaş gününü kutladı. Terim çifti, Etiler şamdan’daki doğum günü kutlamasında yakın dostlarını ağırladı.

Gecede en çok merak edilen, eşi için mekânı kapattıran Fatih Terim’in ona ne hediye aldığıydı. Terim’in, Fulya Hanım’a çok şık ve pahalı bir gerdanlık hediye ettiği konuşuldu.

Dedesi gelmedi

Halis Toprak’ın kızı Sevgi Toprak ile Alper Tunga, oğulları Cem’in doğum gününü, önceki gün Mohini’de kutladı. Minik Cem’in yaş günü partisine dedesi Halis Toprak’ın katılmadı.

Koleksiyonculara özel

Vogue Türkiye, yarın piyasada olacak. Dergi ekibi, Türkiye’de Vogue koleksiyonu yapan takipçiler için özel bir baskı hazırladı. Vogue Türkiye’nin ilk sayısından 1000 adet dergi, özel olarak numaralandırıldı. Numaralı baskılar, bugün ıstinye Park’ın markalar sokağındaki Vogue noktasında satışa sunulacak.

Çok moda

Ayşe ve Ece Ege kardeşlerin tasarımcılığını yaptığı, Aydın Ayaydın’ın sahibi olduğu “Machka” markasının 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonu vitrinleri süslemeye başladı. Kreasyonda en çok, üzerinde sarı renkte puantiyeler olan siyah elbise rağbet gördü. Bu modeli ilk giyenlerden biri de Serra Tokar oldu. Tokar, üç gün önce yeni elbisesiyle Bebek’te gezerken görüntülendi. “Bal” filmiyle Berlin Film Festivali’nde Altın Ayı ödülünü kazanan yönetmen Semih Kaplanoğlu’nun yazar eşi Leyla İpekçi de ödül törenine aynı model elbiseyle katıldı.

TİKAV için sahnede

Türkiye ınsan Kaynakları Vakfı (TıKAV), 11’inci yılını ünlü piyanist Anjelika Akbar’ın “ıçimdeki Türkiyem” adlı konser serisiyle kutluyor. Konserlerin ilki, geçtiğimiz akşam Ankara’da gerçekleşti. ış ve medya dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren geceye ayrıca Avusturya Büyükelçisi Dr. Heidemaria Gürer, Kanada Büyükelçisi Mark Bailey, Filipinler Büyükelçisi Pedro Chan, Arjantin Büyükelçisi Ezequiel Martin Barakat, Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, eski Devlet Bakanı Kasım Gülek’in kızı Tayyibe Gülek, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TıKAV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamdi Akın ile TıKAV Yönetim Kurulu Başkanı şafak Akın katıldı.

Çifte kutlama

Ar Dış Ticaret’in sahipleri Özalp-şule Argüder çifti, Libya’daki Radisson SAS Otel’in halı ve duvar kağıdı uygulamalarını bitirip, Azerbaycan-Bakü’deki Badamdar Otel’in duvar kağıdı uygulamasına başladı. Çift, önceki gün Fulya’daki işyerlerinde hem meslek hayatlarındaki başarılarını hem de kızları Özge Argüder’in yeni yaşını kutladı...

Bodrum’da otel açıyor

Mehmet-şehnaz Tuna çifti, yazın Bodrum’da otel açacak. Çift, Sedat Akdeniz ile ortak açacakları butik otelin, Bodrum Rixos Otel’in yanındaki koyda bulunduğunu belirtti. Etiler şamdan’ın da sahibi olan Tuna, mekânın taşınacağı haberleri hakkında ise şunları söyledi: “Hayır, şamdan taşınmıyor. Bina, Hatice-Faruk Süren çiftinin. Ev sahipleri burayı satarsa ve benden çıkmam istenirse çıkarım. Ama 2011’e kadar kontratım var.”

Duru’nun hayatını değiştiren şarkılar

Joy Turk ile Salomanje, “Hayatımı Değiştiren şarkılar” adlı geceler düzenlemeye hazırlanıyor. Her ay bir ünlünün konuk olacağı gecede, o sanatçının yaşamında önemli yer tutan şarkılar çalınacak. “Hayatımı Değiştiren şarkılar”ın ilk konuğu Nükhet Duru olacak. Ünlü sanatçı o gece sevilen şarkılarını seslendirecek.

Reina’da davet

Deniz-Firuz Kurbanzade çifti, Reina’da bir davet vermeye hazırlanıyor. “Geçmiş Suadiye’de Aşk” adlı kitabıyla adından söz ettiren Deniz Hanım, kitabının Yunanistan’da da basılması şerefine 17 Mart’ta vereceği davette, yaklaşık 150 arkadaşını bir araya getirecek. Kurbanzade, geceye katılan dostlarına ayrıca imzalı kitabını hediye edecek.
Yazarın Tüm Yazıları