Kuzu etli karabella tarifi

Turşusundan reçeline kekinden yahnisine kadar çok farklı ve sıra dışı tariflerde başrol alan yeşil erik, hafif mayhoş tadıyla 7'den 70'e herkesin aylarını heyecanla beklediği meyvelerdendir. Dünyanın birçok yerinde iki binden fazla çeşidinin olduğu meyve A ve C vitaminleri, sodyum, potasyum, kalsiyum ve fosfor gibi mineralleri içerdiğinden insan sağlığı için de oldukça faydalıdır. Her mevsim yolunu gözlediğimiz yeşil eriklerle mükemmel bir lezzet uyumu yakalayan kuzu eti karabella, tencere de farklı lezzetler peşinde olanlar için çok isabetli bir seçim olacak! Sizler için hazırladığımız kuzu etli karabella yeşil erik tarifini LEZİZZ adreslerinden ulaşabilirsiniz ve denemeden geçmeyin.

Haberin Devamı

Malzemeler

1 Çorba kaşığı tereyağı

300 Gram kuşbaşı doğranmış kuzu eti

2 Adet doğranmış sivri biber

1 Tatlı kaşığı pul biber

6 Diş sarımsak

Yeteri kadar tuz

1 Kase yeşil erik

Kuzu etli karabella tarifi

Yapılışı

Tereyağı tencere alın, eti ekleyin ve suyunu çekene kadar kavurun. doğranmış sivri biber pul biberi de ekleyin. kokusu çıkınca sarımsakları ekleyin ve üzerini örtecek kadar sıcak su ekleyip tuzunu ve erikleri ekleyip tencere de pişmeye bırakın. servis tabağına alarak servis edin.

Yazarın Tüm Yazıları