Kortların yıldızları geliyor

Sony Ericsson WTA İstanbul Cup 2008, kortların dünyaca ünlü isimlerini İstanbul’da buluşturacak.

Ön eleme maçları 17-18 Mayıs, ana tablo maçları ise 19-24 Mayıs tarihleri arasında Tekstilkent Tenis Arena’da yapılacak olan turnuvaya katılacak isimler arasında Maria Sharapova, Elena Dementieva, Daniela Hantuchova ve Nadia Petrova da var. Bu arada Sharapova’nın turnuva sonrasında Antalya’ya geçip birkaç gün tatil yapacağı kulağıma geldi. Güzel tenisçi, Özdoğan Grubu tarafından inşa edilen Belek’teki Calista Luxury Resort Otel’in, duvarları Swarovski taşlarla süslü, muslukları altın kaplı ultra lüks single villalardan oluşan VIP Villa Leo bölümünde kalacakmış. Otelin genel müdürü Ali Kızıldağ, "Sharapova yakın çevresinin tavsiyesi üzerine Calista’ya gelmek istediğini bildirince, kendisini otele davet ettik" dedi.

Çırağan’ın birincisi

Bu yıl ilk kez Dünya Şampiyonası olarak koşulan Architon Dünya Offshore Şampiyonası’nın ikinci ayağı Çırağan Kempinski Grand Prix2’de sıralama turlarının birincisi, 01:31,125’lik derecesiyle Marmaris Yatch Marina oldu. 01:31,516’lık derecesiyle yarışa ikinci sırada başlayan 44 numaralı tekneleriyle Burak Öztoygar ve Turgut Kaynak ikilisi yarış içerisinde yakaladıkları avantajları iyi değerlendirerek ipi göğüsledi. Dünya Offshore Şampiyonası’na YKM Yönetim Kurulu Üyesi Saruhan Tan ve Kerim Zorlu’dan oluşan YKM Sport-Davidoff ekibi de katıldı. Çırağan önündeki ilk yarışın izleyicileri arasında Tan’ın eşi Rahşan Hanım ve Zorlu’nun 7 aylık hamile eşi Gamze Hanım da vardı. YKM Sport-Davidoff ekibi bu yıl yarışlarda iddialı olduklarını söyleseler de dereceye girmeyi başaramadı.

Galatasaraylı Hakko

Önceki gün deplasmanda Sivasspor’u 5-3 yenerek şampiyonluk yolunda büyük bir adım atan Galatasaray’ın taraftarları, maç bitiminde sokaklara döküldü. Şampiyonluğu daha lig bitmeden kutlamak isteyen ünlülerin buluşma noktası da her zamanki gibi Etiler Şamdan’dı... Mekanın sahibi Mehmet Tuna’nın neşesini gayet iyi anladım, çünkü onun fanatik bir Galatasaraylı olduğunu biliyordum. Ama Cem Hakko tam anlamıyla sürprizdi! Nedense yıllardır takım tutmadığını, futbolla pek ilgilenmediğini düşündüğüm Hakko’yu bu kutlamalarda görünce şaşırdım. Tabii bu sayede onun da gönül verdiği renkler ortaya çıktı.

Sapanca’da toksin atıyorlar

Samra Tümen ile kızı Aslı, geçtiğimiz hafta sonu Sapanca’daki Richmond Nua Spa’nın yolunu tuttu. Bir haftalık detoks kampına katılan anne-kız, "Toksinlerimizi atıp enerji depolayarak şehre döneceğiz" diyor. Bir hafta kadar önce ayağını burkan ve o günden beri ayağı bandajlı dolaşan Aslı Hanım’ı bu sağlık sorunu bile detoks kampından alıkoymaya yetmemiş anlaşılan.

Ayrılık bir gün sürdü

Süreyya Yalçın ile Emre Bahçıvan ayrılığı bir gün sürdü. Bahçıvan, dost çevrelerinde ilişkisinin bittiğini konuşsa da aile büyüklerinin araya girmesi sonucu genç çift barışmış, nişan hazırlıklarına kaldıkları yerden devam ediyorlarmış.

Yeni konuk Travis

Binboa Vodka’nın düzenlediği Binboamania Fest, efsane rock grubu Dream Theater ve rock gitar tarihinin en büyük isimlerinden Joe Satriani’den sonra şimdi de İskoçya’nın çıkardığı en önemli folk-rock gruplarından Travis’i Türkiye’ye getiriyor. Travis, 27 Haziran akşamı İstanbul Parkorman’da sahne alacak. Festival kapsamında daha birçok sürpriz sanatçı da Parkorman sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

İletişim dehası fuara katılacak

İnternet ve e-mail’in mucidi Prof. Leonard Kleinrock, SuperCOM Telekomünikasyon Fuarı’nın özel konuğu olarak Türkiye’ye geliyor. 8-9 Mayıs tarihlerinde İstanbul Hilton Convention&Exhibition Center’da düzenlenecek olan SuperCOM İstanbul 2008, telekomünikasyon alanında dünya genelinde faaliyet gösteren firmaları buluşturacak.
Yazarın Tüm Yazıları